ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καραχαλιάδα για άλλη μια τετραετία προεκλογικά στη Γλυφάδα


Εμείς γνωρίζουμε ότι οι εκλογές στους πολιτισμένους Ο.Τ.Α γίνονται με πολιτικό διάλογο , ήθος , και σεβασμό στους δημότες , όμως , στον Δήμο της Γλυφάδας η ανηθικότητα κρατά τα σκήπτρα.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

O υποφαινόμενος γνωρίζει καλύτερα απ' όλους εσάς τι εστί Γιάχος και πασοκικές διοικήσεις του Δήμου Γλυφάδας , όμως , παράλληλα γνωρίζει ποιοι δημιούργησαν την ''καραχαλιάδα'' στη πόλη μας, αντί να προοδεύσει , όπως γνωρίζει ποιοι έχουν τους κωδικούς της εν λόγω σελίδας και αναρτούν την βρώμα που κυκλοφορεί , και κυρίως γνωρίζει ποιοι από κοινού κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων Γλυφαδιωτών ενώ συντηρούν ''ένα λόχο αργόμισθων''. Δεν αναφέρομαι στους κ.κ. Γκρίλλα - Παπαχλιμίτζο διότι υπήρξαν και έτερες συμβάσεις οι οποίες δεν αποτελούν σημείο προεκλογικής σύγκρουσης.

Έχουμε την δυνατότητα να κρίνουμε ότι , σε συγκεκριμένα θέματα τα οποία κυκλοφορούν από την ''καραχαλιάδα'' μόνον από τον εν λόγω δεν έχει γίνει η σύνταξη. Άλλοι τα γράφουν.

Δεν είναι το επίπεδο των συμπολιτών μας αυτά που αναρτούν οι εκλεκτοί σας εκλεγμένοι οι οποίοι βρίσκονται επί εννέα χρόνια στην διαχείριση του Ο.Τ.Α Γλυφάδας.

Συγχαρητήρια σε όσους/ες βάζετε το κόμμα σας και τους εξυπηρετητές σας στον Δήμο , όμως , όσα ακολουθούν δεν κοσμούν ούτε τον Δήμο ούτε τον τοπικό πολιτισμό.

Γνωρίζουμε ότι ''είναι πολλά τα λεφτά Άρη'' , όμως , έχετε ρίξει τον πήχη για άλλη μια τετραετία κάτω από το έδαφος.

Το στέλεχος της ΝΔ και εννέα χρόνια δήμαρχος , Γ. Παπανικολάου, οφείλει μια τεκμηριωμένη απάντηση στους συμπολίτες μας αναφορικά με τους κ.κ. Γκρίλλα - Παπαχλιμίτζο , καθώς επίσης , και για την καταλυμένη εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών. 

Έχει καθιερώσει επί εννέα χρόνια Νεοδημοκρατικό Δήμο καταλύοντας την εντολή χιλιάδων συμπολιτών μας ναι η όχι ; 


Ο κ. Γκρίλλας  εκτός από τα περίπου 250.000 ευρώ που έχει εισπράξει από τον Δήμο, στεγάζεται δωρεάν και χρησιμοποιεί παράνομα το γραφείο στον 4ο όροφο του Δημαρχείου, καταναλώνοντας δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνα, ίντερνετ κλπ που πληρώνει ο Δήμος.

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι έχει παράνομα την δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα πολιτών, προμηθευτών, εργολάβων κ.α.

Κι όλα αυτά διαδραματίζονται καθημερινά και επί 9 χρόνια, με την απόλυτη ευθύνη και κάλυψη του Δημάρχου, το γραφείο του οποίου είναι δίπλα από το υπερπολυτελές γραφείο που στεγάζεται ο κ. Γκρίλλας !


Αν υπήρχε ενδεχόμενο να συνδράμει τον Δήμο Γλυφάδας κάθε ''κολλητός'' νεοδημοκράτης , είτε διοικούντας , είτε με τις συμβάσεις θα το είχαμε ζήσει και εμείς επί εννέα χρόνια. Αντιθέτως, ζούμε στημένες δολοπλοκίες από νεοδημοκράτες , ψευδείς μηνύσεις σε βάρος μας ενώ εξυπηρετούνται οι κολλητοί του δημάρχου , κ.α., καθώς επίσης, λάσπη , ύβρεις , συκοφαντίες  και άρνηση τήρησης της νομιμότητας και της εντολής μας. Καλή συνέχεια στο τοπικό αίσχος.

Δεν είναι αυτή η Γλυφάδα που αρμόζει στους συμπολίτες μας και σε εμάς. Αυτή είναι η Γλυφάδα της κατάντιας και της αρπαχτής επιτήδειων ένθεν και ένθεν. Δεν θεωρώ ότι είναι το προφίλ ενός παραλιακού εύπορου δήμου της Ε.Ε. το 2023. Ενδεχομένως θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί. Τι έρεισμα έχουν τοπικά σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας ''καραχαλιάδες'' , ''υδραυλικοί''  και εμείς σε σχέση με δεκάδες έτερες τοπικές ιστοσελίδες , σόσιαλ αιρετών , κ.α. ; Ακόμα και το 20 % να είναι όσοι εκλέγονται στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας δεν παρέχουν καλές υπηρεσίες στον Δήμο.

ΥΓ: Άκουσα σήμερα μια συζήτηση και ανέφεραν: Εγώ ψηφίζω όχι όμως με κίνητρο κομματικό - πολιτικό. Ψηφίζω ανθρώπους οι οποίοι θα προσφέρουν έργο. Εγώ διερωτώμαι: Είτε ''γαλάζια'' παράταξη είτε ''κοκκορική'' καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλεσμα. ''Καραχαλιάδα στη Γλυφάδα'' και δεν εκπροσωπείται η νομιμότητα και συνολικά ο Δήμος ώστε να ανέβει ο πήχης. Γνωρίζουμε πριν την κάλπη τι θα ισχύει τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Πόσο ορθό το κρίνετε ;

* Παρεμπιπτόντως, το φωτομοντάζ το έκανε ο ''καραχάλιας'' ο οποίος επί πληρωμή από τον 4ο όροφο κατέθεσε μήνυση σε βάρος μου για φωτομοντάζ σε βάρος του ενώ το είχε κάνει ο ''γαλάζιος δικομανής'' ; Είναι σαφές σήμερα ποιοι είναι οι δολοπλόκοι και οι εξαγορασμένοι της ''καραχαλιάδας'' ; 

- Δεν είμαι βέβαιος αν το φωτομοντάζ σε βάρος του το είχε κάνει ο ίδιος το 2016 κατ' εντολήν ώστε να σπιλώσει έτερους και να δημιουργήσει θέμα , η αν το έκαναν εξυπνότερα άτομα από τον ίδιο τα οποία είχαν κάθε λόγο να ''εξαφανίσουν'' κάθε αντίθετη φωνή στην τοπική πραγματικότητα του Δήμου Γλυφάδας και να βρουν δικαιολογία για την προβοκάτσια σε βάρος της εντολής χιλιάδων δημοτών. Πάντως φωτομοντάζ βλέπουμε, άρα το κατέχουν.

* Τα στοιχεία από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα είχαμε και εμείς, όμως , έτεροι τα δημοσιοποίησαν στον αθηναϊκό τύπο. Εννοώ, δεν γνωρίζουμε όσα ίσχυαν επί παλαιότερων διοικήσεων στο Δ.Γλυφάδας ; Αυτοί δεν είχαν ''ειδικούς συμβούλους'' και αργόμισθους ; Μήπως δεν χρησιμοποιούσαν την ''καραχαλιάδα'' ; Το θέμα δεν είναι να απαριθμήσουμε ποια παράταξη κάνει τις περισσότερες συμβάσεις και διαμορφώνει αργόμισθους και διακρίσεις , το θέμα είναι ποιοι είναι σωστοί για τον Δήμο του 2023. Υπάρχουν ; Αμέσως μετά την ψήφο των δημοτών αρχίζει μια ακόμα τετραετία ανακύκλωσης των ιδίων παθογενειών, άρα εκ προοιμίου ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ , κατάλυση του Κράτους Δικαίου και της Ισοπολιτείας. Η Ελλάδα είναι χώρα της Ε.Ε. ; Η εντολή που λαμβάνουν τα στελέχη της ΝΔ είναι ανώτερη από την εντολή των χιλιάδων έτερων δημοτών ; Υπάρχει ανώτερη εντολή για ορισμένα άτομα της πόλης μας ; Η εντολή είναι μια , ο δήμος είναι ένας , η παράταξη που εκλέγεται διοίκηση οφείλει να εκπροσωπήσει το σύνολο του Δήμου. Ισχύει ; Δεδομένου ότι απουσιάζει ένα επίσημο Δημοτικό ΜΜΕ στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας δεν γνωρίζει κανείς τι μεθοδεύουν οι αιρετοί έπειτα της κάλπης. Ο νομοθέτης στη χώρα μας για ευνόητους λόγους ουδέποτε χειρίστηκε ορθά τους Ο.Τ.Α., Γιάννης πίνει γιάννης κερνά, (!) μόνο που στην περίπτωση του Ο.Τ.Α Γλυφάδας πρόκειται για 46 χρόνια ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και τούμπαλιν. Στο Ε.Δ. θα προσμετρηθούν όλα τα χρόνια. Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι τα τελευταία εννέα χρόνια εκλέγουν έναν δικηγόρο με πεθερό ανώτατο δικαστή ενώ το δίκαιο στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας είναι ανύπαρκτο ! Το ''γαλάζιο'' στέλεχος υποσχέθηκε το 2014 δίκαιο στον Ο.Τ.Α ενώ  δεν τηρήθηκε έπειτα από εντολή χιλιάδων δημοτών. Το βασικό στοιχείο για το δικαστήριο υπάρχει, το θέμα είναι πόσα πειστήρια ακόμα υπάρχουν και πόσα χρόνια θα προσμετρηθούν στην απόφαση.





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καραχαλιάδα για άλλη μια τετραετία προεκλογικά στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">