ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Έπειτα από χιλιόμετρα πεζοδρομίων, δαπάνη του συνόλου, εμπαιγμός


Συνολικά γνωρίζουμε σε πόσες οδούς της Γλυφάδας ο Δήμος επέδειξε ιδιαίτερη μέριμνα ώστε να κατασκευαστούν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ νέα πεζοδρόμια και πλάκες.
Εκατομμύρια ευρώ έχουν διατεθεί για πεζοδρομήσεις - πλακοστρώσεις την περίοδο 2014 - 2023 και η δαπάνη βαρύνει το σύνολο των δημοτών. Κανείς δεν γνωρίζει ποιο στενό team αποφασίζει κατά το δοκούν και τι διαπλοκή - φαγοπότι υφίσταται. Εμείς γνωρίζουμε.

Από έρευνα την οποία έχουμε διεξάγει σε δεκάδες οδούς, πλατείες, εκκλησίες, κ.α. στις οποίες δαπάνη του συνόλου έγιναν νέες πεζοδρομήσεις - πλακοστρώσεις, από πουθενά δεν προκύπτει ένα στοιχείο ότι κλήθηκαν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων , είτε να κατασκευάσουν οι ίδιοι τα πεζοδρόμια - πλάκες, καθώς επίσης, ότι έπειτα της κατασκευής τους από συνεργείο ορισμένο από τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας κλήθηκαν να πληρώσουν.

Ποιοι πλήρωσαν για την νέα ασφαλτόστρωση και τα πάρκιγκ ?

Είναι σαφές ότι για πολλοστή φορά μας εμπαίζουν από τον Δήμο Γλυφάδας και λειτουργούν κατά το δοκούν με τις γνωστές πλέον .......ίστικες τακτικές. Η υπόθεση δρομολογείται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο παράλληλα με το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων των εργασιών που γίνονται αυτή τη στιγμή στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην οδό έμπροσθεν της πλατείας, κ.α., καθώς και σειράς άλλων που έχουν προηγηθεί.

Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι δεν τους ζήτησα άδεια κατασκευής πεζοδρομίου - πλακών επί της οδού της οικίας μου, αξίωσα την τήρηση όσων γνωρίζω ότι έχουν γίνει επί σειρά ετών σε σειρά οδών, όπως πρόσφατα επί της οδού Καρχηδόνος.

Τα γνωστά άτομα που επέλεξαν την κατασκευή σε ένα σημείο της συγκεκριμένης οδού όφειλαν να την ανακατασκευάσουν στο σύνολό της δεδομένων των πενήντα ( 50 ) και πλέον ετών παροχής ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ από δεκάδες οικογένειες δημοτών της συνοικίας χωρίς ίχνος έργου από την πλευρά του Ο.Τ.Α.

Την άδεια που μου παρείχατε σας την επιστρέφω δεν την χρειάζομαι. Αυτό που ήθελα να διαπιστώσω για πολλοστή φορά το διαπίστωσα. Δήμος δυο μέτρων και σταθμών & 850 ταχυτήτων. Όσοι κινούνται στη βάση ότι γουστάρουμε θα διαπιστώσουν ποια είναι η Ευρωπαϊκή οδηγία και νομοθεσία.

Οι δημότες Γλυφάδας χρειάζονται συνολικά μια δημοτική αρχή χωρίς κόμπλεξ, πελατειακά συστήματα, κατ' εξαίρεσην λειτουργίες, κ.α. γνωστές νεοελληνικές παθογένειες, οι οποίες είναι δεδομένες και την περίοδο 2014 - 2023 από την παράταξη Παπανικολάου. Ποιος αποφάσισε πρόσφατα και προεκλογικά την ανακατασκευή της πλατείας Καραϊσκάκη και ενός σημείου της οδού Καρχηδόνος;

Που χωρά ο κομπλεξισμός ? Επί δεκαετίες πλημμυρίζει συγκεκριμένη οδός διότι δεν υπάρχει κάν πεζοδρόμιο, πολιτεύτηκαν μια σειρά ατόμων από την συγκεκριμένη οδό με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ, απέσπασαν ζεστό χρήμα των δημοτών στην δεδομένη βάση λειτουργίας των Ο.Τ.Α, βρέθηκαν σε επιτροπές του Δήμου και παραγόμενο μηδέν εις το πηλίκον. Τι είναι αυτά τα άτομα ; Μπορούμε να δούμε, να δημοσιοποιηθούν, αν έχουν γίνει εισηγήσεις από τα συγκεκριμένα άτομα, πότε έγιναν, σε ποια βάση έγιναν και τι αφορούσαν ; Στη συνέχεια θα διαπιστώσετε τι ψηφίζεται.

Σας έχουν πείσει ότι υπάρχει διαφάνεια η πρεσβεύουν ορισμένοι την διαφάνεια όταν επί εννέα χρόνια δεν υπάρχει ούτε μια εισήγηση δημόσια από την επιτροπή ''ποιότητας ζωής'', καθώς επίσης, από το σύνολο των επιτροπών του Ο.Τ.Α Γλυφάδας ; Όσοι/ες έκαναν αποδεκτό το καθεστώς των καταλοίπων της κλεφτουριάς γνωρίζουν τι ψηφίζουν και τι διαμορφώνουν ; Ουσιαστικά για ποιον λόγο υπάρχουν οι επιτροπές εκτός της προσωπικής ωφέλειας ορισμένων ατόμων και των υποστηρικτών - ψηφοφόρων τους ; Εννοώ όσα ''μαγειρεύονται'' στο παρασκήνιο - στη ζούλα στα μουλωχτά - ΑΔΙΑΦΑΝΩΣ.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Τα ''απατεωνίστικα'' νομικίστικα αλλού. Την περίοδο 2023 - 2027 θα σας ταράξω στις προσφυγές. Ο ''δικομανής'' ήταν απλά οδοντόκρεμα. Το γνωστό σύστημα που ακολουθείται έχει σαφή ονομασία. Προσωπικά διαπίστωσα τα περιουσιακά στοιχεία όσων απάρτιζαν την φερόμενη επιτροπή ''ποιότητας ζωής'', ενώ δεν διαπίστωσα παράλληλα επί σειρά ετών το έργο τους. 

- Τα στοιχεία προσκομίζονται στην προσφυγή μας στο Ε.Δ. (Είναι βέβαιο ότι πλέον γνωρίζουν τι ακολουθεί, όμως , είναι τόσο φαιδρό το σκηνικό σε επίπεδο Ο.Τ.Α Γλυφάδας που καν δεν τους ενδιάφερει. Τόσο πολύ κόπτονται για την ''Γλυφάδα μας'' οι ξενόφερτοι με την πληθώρα κούφιες εξαγγελίες, την κατάλυση εντολής, την πλαστογραφία προγράμματος και την διαρκή ανισότητα & ανομία.) Δεν γουστάρω ραγιάδες και άτομα των δυο μέτρων και σταθμών ενώ η Γλυφάδα πλέον είναι γεμάτη. Όλα όσα αποφασίζονται επί εννέα χρόνια ''κεκλεισμένων των θυρών'' και μεταξύ νεοελλήνων αιρετών και υποστηρικτών καταμαρτυρούν φαιδρότητα.

- Τι άλλο χρειάζεται ο μέσος δημότης ώστε να αντιληφθεί ότι δεν έχουν καλούς σκοπούς  άτομα των δυο μέτρων & σταθμών; Όλα επί δεκαετίες εξελίσσονται μπροστά στα μάτια σας και όλα γίνονται κατ' επιλογήν. ( Οι αιρετοί σας που είναι πολύ 'μορφωμένοι/ες' θα το αποκαλούσαν επιλεκτικά ! ) Ευελπιστώ να κατανοήσατε ορισμένοι/ες τους λόγους που ενώ ακόμα και ο φούφουτος σήμερα στη χώρα μας επιχειρεί, εκτός των αργόμισθων και των παπαγάλων του Γ.Π. δεν έχω κάνει σύσταση επιχείρησης. Στον αντίποδα, τόσο η πελατεία του ''γαλάζιου'' δημάρχου, καθώς και ο ίδιος, εξυπηρέτησαν όλες τις οδούς που είχαν ιδιοκτησίες , ακίνητα και καταστήματα με τα χρήματά μας. ( Αυτά τα στοιχεία είναι τα πρώτα στην προσφυγή.

- Ψιλικά βρίσκεις κάθε 100 μέτρα, το αντίστοιχο με φαρμακεία, φούρνους, καφετέριες, καφενεία, πιτσαρίες, κ.α. Δείξε μου στην Γλυφάδα έστω έναν ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ που λέει την αλήθεια, προασπίζεται την πραγματική ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και δεν έχει υπάρξει χρηματισμένος δημάρχου - αιρετών. Άλλο οι ''καραχαλιάδες'', άλλο οι ''πινέζες'' , άλλο οι τοπικές ''φιλιππινέζες'' , άλλο τα ''ου/ρια'' , άλλοι οι ''υδραυλικοί'', άλλο οι ''αργόμισθοι'' και άλλο ο Γ.Κ.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Έπειτα από χιλιόμετρα πεζοδρομίων, δαπάνη του συνόλου, εμπαιγμός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">