ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Από τους ακροδεξιούς Αζόφ στους Ισραηλίτες


Αναζητούνται ΕΛΛΗΝΕΣ για την διακυβέρνηση της χώρας 

Απαράδεκτη η φωταγώγηση της Βουλής από την κυβέρνηση Μητσοτάκη - ΝΔ , απαράδεκτη η υποστήριξη των ακροδεξιών Αζόφ , απαράδεκτο και το γεγονός να υπολειπόμεθα ΕΛΛΗΝΩΝ και να εκλέγονται να κυβερνήσουν ανθέλληνες και εθνομηδενιστές.

Τι σχέση έχει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός με ουκρανούς ακροδεξιούς και παραστρατιωτικές οργανώσεις που τους κουβάλησε ο Μητσοτάκης στην Ελληνική Βούλη, και τι σχέση έχει η σημαία του Ισραήλ στην Ελληνική Βουλή ;

Δεν κάνουν σαφές σε όλους τους Έλληνες - Ελληνίδες πολίτες ότι δεν κυβερνούν ΕΛΛΗΝΕΣ τη χώρα μας ;


'Hρθε το πλήρωμα του χρόνου να καθίσταται σαφές ότι δεν κυβερνούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ το τόπο τους. Βαλτοί ξένων και εγχώριων συμφερόντων, μασόνοι - σιωνιστές και αμερικανοτσολιάδες βρίσκονται στην Ελληνική Βουλή και τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας. Ο λαός μας πρέπει ''να ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι''.

Το αντίστοιχο ισχύει και στον Δήμο Γλυφάδας. Δεν μας εκπροσωπούν επί δεκαετίες κομματικών και δήθεν ''ανεξάρτητων'' διοικήσεων, ενώ τα συμφέροντα των ιδίων και των ημετέρων τους είναι δεδομένα.

Διαβάζουμε στον Συριζαικό τύπο:

'' Με τα χρώματα της σημαίας του Ισραήλ φωταγωγήθηκε η πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής σε ένδειξη συμπαράστασης για την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ. Αυτό θα μπορούσε να γίνει την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα της επίθεσης, όχι πέντε μέρες μετά, την ώρα που το Ισραήλ βομβαρδίζει σκληρά τη Γάζα σκοτώνοντας αδιάκριτα Παλαιστίνιους, μεταξύ των οποίων είναι χιλιάδες άμαχοι, γυναίκες και παιδιά.

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλάζει απότομα την εθνική διπλωματική θέση που είναι ουδέτερη, υπέρ της ασφάλειας του Ισραήλ αλλά και υπέρ των δικαιωμάτων των Παλαιστίνιων. ''

Όποιοι θέλουν να κάνουν συμπαράσταση να την κάνουν με δηλώσεις. Πολιτισμένα πράγματα. Επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου και Καραμανλή θα σας έπαιρναν όλους με τις κλωτσίες και τις πέτρες. Μονομερώς το δίκαιο πάντα είναι με την πλευρά του ενός και ποτέ του άλλου ; Γιατί συμμετέχει η χώρα μας στις στρατιωτικές επιχειρήσεις είτε στην Ουκρανία είτε και σήμερα ;

Σημείωση: Δεν συμφωνώ ούτε με τους Συριζαίους που κάνουν αναφορά για την πρώτη η δεύτερη ημέρα να είχε τοποθετηθεί η σημαία του Ισραήλ στην Ελληνική Βουλή. Ποτέ. Στην Ελληνική Βουλή μόνον η Ελληνική σημαία. Πείτε μας ''παλαιολιθικούς'' , πείτε μας ότι επιθυμείται , δεν υπήρχε περίπτωση ΕΛΛΗΝΕΣ να σηκώσουν σημαία η λάβαρο άλλου έθνους... αποτελούσε προδοσία. 

Ασφαλώς οι εποχές άλλαξαν , οι συνήθειες άλλαξαν , τα δεδομένα άλλαξαν , οι τεχνολογίες άλλαξαν , όμως , την τεχνολογία που χρησιμοποιούν σήμερα στο κοινοβούλιο την είχαν και επί εποχής Παπανδρέου - Καραμανλή. Δεν θυμάμαι να πρόβαλλαν στη Βουλή σημαίες άλλων κρατών. Δηλώσεις έκαναν.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Από τους ακροδεξιούς Αζόφ στους Ισραηλίτες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">