ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: 'Επειτα από τον ''πινέζα'' σας δουλεύει και ο ''υδραυλικός''


Έπειτα από τον 
''πινέζα'' , όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά από την διοικούσα παράταξη , πήρε την σκυτάλη και ο  ''υδραυλικός'' της Γλυφάδας ο οποίος αναφέρει  ότι υπάρχουν αιρετοί της ''γαλάζιας'' παράταξης οι οποίοι πρόσφεραν την ψυχή τους στον άνθρωπο. 

Από το δικό μας μετερίζι του θυμίζουμε ότι: Επί εννέα χρόνια  δεν έχουν καλύψει την εντολή 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων - δημοτών άρα τι έχουν προσφέρει και σε ποιούς ;

Όταν ο ''υδραυλικός'' της Γλυφάδας στην εργολαβία που του έχουν αναθέσει , επί εννέα χρόνια , όπως ο έτερος της γνωστής '' καραχαλιάδας '', αναφέρει προσφορά , εννοεί με καταλυμένη την εντολή χιλιάδων δημοτών  τύπου αργομισθίας Παπαχλιμίτζου ; 

Εννοεί τις απ' ευθείας αναθέσεις σε πληθώρα κολλητών οι οποίοι απομυζούν τον Δήμο Γλυφάδας και το σύνολο των δημοτών που πληρώνουν τα δημοτικά τέλη ;

Ειδικότερα, σήμερα βρισκόμουν σε ένα ΑΤΜ και από πίσω μου άκουσα φωνές και βρισιές δυνατά και γύρισα να δω τι συμβαίνει. Ήταν ένας ηλικιωμένος κύριος ο οποίος μίλαγε στο τηλέφωνο και ανέφερε:Από 30 ευρώ που πλήρωνα επί χρόνια για κλειστό διαμέρισμα τα τέλη της ΔΕΗ πήγαν 70 ευρώ.

Τονίζουμε ότι άλλοι πληρώνουν 95 ευρώ πάγιο για κλειστό διαμέρισμα δεδομένων των αυξήσεων στις αντικειμενικές τα δημοτικά τέλη και την ΔΕΗ.

Μήπως μπορεί να μας αναφέρει ο ‘’υδραυλικός‘’ της ενημέρωσης στη Γλυφάδα ποιοι καλούνται να πληρώνουν τις αυξήσεις παντού ώστε να συντηρούνται οι αργόμισθοι των δημάρχων - αιρετών και τα golden boys της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια ;

Ειδικότερα το ζήτημα των αντικειμενικών στην Γλυφάδα το αποσιώπησαν σχεδόν άπαντες, ενώ μπορούσαν ως διοίκηση να πετύχουν την ωφέλεια των συμπολιτών μας αντί να τους υπερφορολογεί η κυβέρνηση και να χάσουν και το Ε.Ε.Ε άτομα με αναπηρία. Τι είδους προσφορά ήταν αυτή που αναφέρει ο ''υδραυλικός'' ;Επιλεκτικά σε επιχειρηματίες , εργολάβους, αργόμισθους ενώ το σύνολο των υπολοίπων δημοτών να πληρώνει το ''μάρμαρο'' ;

Σημείωση: Η πλειονότητα δεν πολιτεύεται και δεν εμπιστεύεται πλέον κανέναν. Το έδειξαν οι Εθνικές Εκλογές με αποχή 48% και κυβέρνηση του 41%. Αν δεν κάνουν μια στροφή στις βασικές Ελληνικές Αξίες οι ίδιοι οι πολιτικοί ''βγάζουν τα μάτια'' της πολιτικής στη χώρα μας. Ο γνώμονας - ξέρετε εσείς - δεν πρέπει να είναι στην βάση που προτάσσουν τα εγχώρια και διεθνή ολιγαρχικά συμφέροντα. Χρειάζεται στροφή στις Ελληνικές Αξίες. Άλλωστε Δήμος είναι η Γλυφάδα δεν είναι η Βουλή των Ελλήνων.

Παρεμπιπτόντως η κεντρική οδός του Ελληνικού, οδός Ιασωνίδου, σήμερα ήταν γεμάτη από παράνομες αφίσες κ.α. ρύπανση στις κολώνες της ΔΕΗ και δημοτικού φωτισμού. Υπηρεσία ο Δήμος δεν διαθέτει, η ο ίδιος ο Δήμος μερίμνησε ; Προσωπικά ο ίδιος έκανα το συνεργείο του Δήμου ξηλώνοντας μια σειρά παράνομες αφίσες. Δεν θεωρώ καθόλου σωστό , έπειτα από αρκετά χρόνια καπηλείας σε βάρος της κοινωνίας , επιτήδειοι που έχουν αποσιωπήσει πολλά και διάφορα να επιχειρούν προσωπικό κέρδος από την αυτοδιοίκηση.

Υπάρχει και πιο κάτω από τον πάτο

Σύμφωνα με όσα έχουν επικρατήσει στα σόσιαλ και τα .....κάναλα του Ν.Αττικής σε λίγα χρόνια από σήμερα nfluencers και παρουσιαστές της δεκάρας θα αξιώσουν την προεδρία της νεοελληνικής μπανανίας δημοκρατίας , έτσι όπως θα έχει γίνει , και παράλληλα τις 300 βουλευτικές έδρες και το σύνολο των περιφερειών και των δήμων της χώρας μας. 

Από το υφιστάμενο κακό στο κάκιστο

Μέχρι σήμερα στην πολιτική δέσποζαν μια σειρά άτομα με σπουδές στις πολιτικές επιστήμες και πίσω απο δαύτους μια στρατία άσχετων, αύριο θα δεσπόζει η απόλυτη ασχετοσύνη με πολλούς οπαδούς και ακολούθους λόγω αναγνωρισιμότητας , ''καμπυλών'' και image.

Οι φιέστες δεν σημαίνουν κάτι σε εμάς - Ο πολιτικός διάλογος που δεν γίνετε στη πόλη μας έχει κάποια αξία και σημασία

Επί σειρά ετών αναρτώ καλύψτε την εντολή χιλιάδων δημοτών, ενώ διοικούντες και ''αντιπολιτευόμενοι'' κάνουν πάρτι απ' ευθείας αναθέσεων και συμβάσεων αργόμισθων , κουμπάρων, υποστηρικτών , κολλητών , ημετέρων , και είχαν την απαίτηση να παρευρεθούμε στις εκδηλώσεις παρουσίασης υποψηφίων. 

Τις συμβάσεις ''ημετέρων'' - ''κολλητών'' και αργόμισθων τις είδαμε στην Διαύγεια κ.α. , την διαχρονική εξυπηρέτηση των ''υδραυλικών'' της τοπικής ενημέρωσης την γνωρίζουμε επί δεκαετίες, το Δημοτικό Κανάλι και οι συμβάσεις σε εμάς και στους συμπολίτες μας επί εννέα χρόνια έγιναν - υπάρχουν ;

Σε αντιδιαστολή πολλών σε τοπικό επίπεδο εμείς μόνον είμαστε πλέον οι πρεσβευτές των Ελληνικών Αξιών. Το αναφέρω διότι μπορεί να το παρακάμπτετε λόγω λάθος εκτίμησης και λάθος πληροφοριών που διαδίδουν οι γνωστοί ''κουκουλοφόροι'' του 4ου ορόφου. 

Μοντέλο Δήμου μπακάλης δεκαετίας του 50 και ''αυτοθυσία''

Οι ''άλλοι'' επιδιώκουν έναν Δήμο τύπου μπακάλη δεκαετίας του 1950 που πηγαίνεις και αγοράζεις ένα κιλό φέτα βερεσέ , ( επί πιστώσει ), ενώ εμείς ακολουθήσαμε την σύννομη οδό των εκλογών και της εντολής στην κάλπη για όλους - για το σύνολο. Εκπροσώπησαν την εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων και την νομιμότητα όσοι δηλώνουν ότι ''αυτοθυσιάστηκαν'', η βρέθηκαν ορισμένοι που καπηλεύτηκαν την εντολή των ψηφοφόρων συμπολιτών μας ;

Η ''αυτοθυσία'' όταν γίνετε για καλό σκοπό περνά και ένα θετικό μήνυμα φέρνει και ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Στον Δήμο Γλυφάδας η ''αυτοθυσία'' γίνετε επιζήμια για τον Ο.Τ.Α και για την πλειονότητα των δημοτών. Όσοι καλύπτουν τις αξιώσεις  τύπου μπακάλη δεκαετίας του 1950 μόνο ζημία κάνουν στο μέλλον του Δήμου ενώ ωφελούν μια σειρά τζαμπατζήδων.

Ενώ οι 80 χιλ. δημοτών πληρώνουν τέλη, φόρους, κ.α. ,υφίστανται και έξι χιλιάδες που δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ το ελάχιστο στον Ο.Τ.Α και το κράτος ενώ παράλληλα κερδίζουν σημαντικά ποσά. Οι 80 χιλιάδες ψηφίζοντας φροντίζουν κάθε φορά να υφίσταται το όφελος των τζαμπατζήδων. Αυτοί πληρώνουν τα πάντα όλα για τους ''άλλους'' και αναμένουν να ζήσουν ένα καλύτερο μέλλον διαμορφώνοντας καθολική ανισότητα ! 

Αντί προόδου ''καραχαλιάδα'' και ''υδραυλικοί'' της τοπικής ενημέρωσης

Αναλογιστείτε πόσες δεκαετίες πληρώνουν την ''καραχαλιάδα'' με τα χρήματα των δημοτών ώστε να μας βρίζει και να μας σπιλώνει. Έχουμε κάνει κάτι παράνομο η ανήθικο ; Προτείναμε και παρείχαν εντολή χιλιάδες συμπολίτες μας ώστε ο Δήμος Γλυφάδας να προοδεύσει στην βάση που χρειάζεται με ένα μέσο όλων των δημοτών στην δομή λειτουργίας που χρειάζεται και απαιτείται. Το διαπιστώσατε εμπράκτως η διαπιστώσατε να συντηρούν την ''καραχαλιάδα'' που τους σπίλωνε και τους έβριζε ; 

Η μεν ''κοκκορική παράταξη'' έπειτα από συκοφαντίες και χλεύη εξυπηρέτησε την ''καραχαλιάδα'', τα ίδια ακολούθησε και ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος. Έχουν στήσει έναν γραφικό μηχανισμό ώστε να εξυπηρετούνται οι δικοί τους στόχοι και ποτέ του Δήμου ως σύνολο. Η Γλυφάδα του 2023 κινείται στην βάση της δεκαετίας του 50 ! Μια ιστοσελίδα σήμερα μπορούν να έχουν όλοι - συνολικά - όπως έχουν σειρά σόσιαλ. Ένα ΜΜΕ, (όχι εξαπάτησης), οργανωμένο στην δομή λειτουργίας που απαιτείται δεν μπορούν να το έχουν. Αυτό χρειάζεται.

ΥΓ: Με τα δεδομένα του παρόντος μπορεί να πάει κάποιος σε μια πολυεθνική super market και να ζητήσει βερεσέ ένα κιλό φέτα ; Πως επιτρέπετε συνολικά να τελεί σε ισχύ στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ; Η ανακύκλωση παθογενειών του παρελθόντος είναι από τα βασικά σημεία άρνησης συμμόρφωσης σε όσα απαιτούνται για το βέλτιστο μέλλον της κοινωνίας σε προοδευτικό άξονα. 



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: 'Επειτα από τον ''πινέζα'' σας δουλεύει και ο ''υδραυλικός'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">