ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Από ποιούς αντλείς την εντολή για όσα αναφέρεις Μητσοτάκη ?


Μητσοτάκης στον Νετανιάχου: Η Ελλάδα από την πρώτη στιγμή υπερασπίστηκε και υποστήριξε το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.
 

Κάναμε μια πολύ σαφή διάκριση μεταξύ της Χαμάς και του παλαιστινιακού λαού. Θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε και να ελπίζουμε πως ό,τι κι αν συμβεί πρέπει να συμβεί χωρίς μεγάλο ανθρωπιστικό κόστος. Μπορείτε να υπολογίζετε στην υποστήριξή μας, στη βοήθειά μας…» 

Είναι μια δήλωση που υπερασπίζεται και καλύπτει απροσχημάτιστα τα εγκλήματα πολέμου τα οποία διαπράττει αυτές τις ημέρες το Ισραήλ στη Γάζα και για τα οποία έχουν εξεγερθεί ο ΟΗΕ και οι μεγαλύτερες ανθρωπιστικές οργανώσεις. Και είναι, επίσης, μια δήλωση βαθύτατα υποκριτική. Πρώτον, γιατί η ισοπέδωση της Γάζας από το Ισραήλ γίνεται χωρίς την παραμικρή διάκριση «μεταξύ της Χαμάς και του παλαιστινιακού λαού». Δεύτερον, γιατί τα σκληρά αντίποινα και η δολοφονία 2.000 παιδιών -ως τώρα- ούτε δικαίωμα στην αυτοάμυνα μπορούν να θεωρηθούν ούτε από κάποιο Διεθνές Δίκαιο απορρέουν. Τρίτον, γιατί το Διεθνές Δίκαιο έχει πάει περίπατο με τους εποικισμούς και το απαρτχάιντ σε βάρος των Παλαιστινίων. Και τέταρτον, γιατί η έκφραση ελπίδας να ισοπεδωθεί η Γάζα χωρίς μεγάλο ανθρωπιστικό κόστος είναι ξέπλυμα. Το ανθρωπιστικό κόστος είναι ήδη τεράστιο. 

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών η ΝΔ δεν τυγχάνει αποδοχής της πλειονότητας του Ελληνικού λαού. Από ποιούς αντλείς την εντολή για όσα αναφέρεις Μητσοτάκη ? 

Είναι σαφές ότι οι ''γαλάζιοι'' κάνουν επι παντός επιστητού διακρίσεις. Εμείς δεν κάνουμε διακρίσεις. Οι δολοφονίες άμαχων, και κυρίως χιλιάδων παιδιών είναι μαζικό έγκλημα. Δεν λογίζεται αυτοάμυνα. Τι είδους διάκριση γίνετε όταν τα θύματα είναι οι άμαχοι ; Το ορθό είναι να πληρώσουν οπουδήποτε όσοι φέρουν την ευθύνη. ( Στη δική μας τη χώρα όσοι φέρουν ευθύνες, ακόμα και για εγκλήματα, είναι στο σύνολό τους οι ανεύθυνοι και στο απυρόβλητο. )

Ακόμα και το καθεστώς που ανακυκλώνουν σάπιοι εγκέφαλοι στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας κατά της εντολής χιλιάδων δημοτών και των σύννομων αιτήσεων - ενεργειών είναι αυτούσια ΕΓΚΛΗΜΑ. Πως το αντιλαμβάνονται οι σάπιοι εγκέφαλοι ;  Ως προσωπικό κέρδος νεοδημοκρατών και λοιπών κανίβαλων ; 

Μπορούν να μας αναφέρουν δημόσια ποιοι/ες από την πλειονότητα δημοτών - πολιτών στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας έχουν η είχαν κάποια υποχρέωση στα στελέχη της ΝΔ και στα τοπικά παραρτήματα - πελατεία τους ;

Την σήψη της ανακυκλώνει μια μειοψηφία πλέον στον Δήμο Γλυφάδας. Το 51% ήταν κατηγορηματικά σαφέστατο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Από ποιούς αντλείς την εντολή για όσα αναφέρεις Μητσοτάκη ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">