ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τρεις συλλήψεις για δωροδοκία εκλογέα


Συνελήφθησαν, το Σάββατο το μεσημέρι σε περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, τρία άτομα, για το αδίκημα της δωροδοκίας εκλογέα, ενώ αναζητούνται ακόμη τέσσερα άτομα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία οι τρεις συλληφθέντες και ένα από τα άτομα που αναζητούνται είχαν εξαγοράσει 500 ταυτότητες με αμοιβή 50 ευρώ η καθεμία, με διαμεσολαβητές μεταξύ δραστών και ψηφοφόρων τους άλλους τρεις δράστες που αναζητούνται.

Από τις έρευνες, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις και το συνολικό χρηματικό ποσό των 25.950 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Παλαιότερα ψηφίζανε τα δέντρα έως και οι πεθαμένοι. Δεν αποκλείεται να ισχύει ακόμα και σήμερα με την δεδομένη κλεφτουριά νεοελλήνων, όμως, ότι μπορεί ένα άτομο με διαφορετικές ταυτότητες να ψηφίσει εκατοντάδες φορές σε διαφορετικά εκλογικά κέντρα είναι δεδομένο, όπως δεδομένοι είναι και οι τραμπούκοι , οι οποίοι στην αναζήτηση ψήφων για περισσότερα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία κάνουν οτιδήποτε.

Αναφορικά με το αδίκημα της δωροδοκίας - χρηματισμού επί δεκαετίες στη δική μας πόλη  κάνουν άπαντες τα ''στραβά μάτια''. Από τις ''καραχαλιάδες'' έως τους ''υδραυλικούς'' και μέχρι τους ''χειρομαλάκτες'' , και από ''αρχηγούς'' παρατάξεων μέχρι και αιρετούς των 150 σταυρών, όπως και σε πληθώρα ακόμα, οι δωροδοκίες κ.α. είναι δεδομένες καταστάσεις, όμως, στη δική μας πραγματικότητα είναι όλο το σύστημα στο κόλπο. Από κόμματα μέχρι αποκόμματα. 

Έτσι εξηγείται η προβοκάτσια σε 4.500 χιλιάδες εντολή , ενώ αιρετοί με 1.500 ψηφουλάκια έφτιαξαν από σειρά διαμερίσματα μέχρι σειρά οχήματα ακόμα και καταθέσεις, ενώ έπειτα από σειρά παράνομων συμβάσεων οι αργόμισθοι επί εννέα χρόνια έχουν λάβει από 200.000 έως και 400.000 χιλ. ευρώ έκαστος. 

Εκτός του Glyfadaweb μας έκλεισαν και το προσωπικό μας F/B. Τόση καπιταλιστική παγκοσμιοποιημένη ''δημοκρατία'', ενώ ο εκλεκτός σας ''γαλάζιος'' δήμαρχος χαίρετε , συμβάλει τυχοδιώκτες και ουδέποτε τοποθετείτε για την κατάλυση της νομιμότητας στον Ο.Τ.Α. Γλυφάδας. 

Η ακριβής αντιστοιχία του έτερου που παρίστανε τον ''αγωνιστή'' της ''αριστεράς'' και έστριψε δεξιά έπειτα από την προβοκάτσια εννέα ετών για την Περιφέρεια Αττικής. Αν θα του κάτσει και μια θέση θα το δείξει η κάλπη, αν και είναι πολύ δύσκολο. Πιο εύκολα θα έπαιρνε 150 ψήφους στον Δήμο της Γλυφάδας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τρεις συλλήψεις για δωροδοκία εκλογέα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">