ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η δημοτική αρχή πίσω από τις φθορές στην πλατεία Καραϊσκάκη Γλυφάδας


Στις  κάτοικοι της Άνω Γλυφάδας ζητούν δια μέσω μιας ανακοίνωσης σε site της Δάφνης αποκατάσταση των φθορών στην πλατεία Καραϊσκάκη !! To θέμα είναι ότι πουθενά δεν αναφέρουν ότι οι ζημιές δεν έγιναν από ''αγνώστους'' έγιναν από τους ιδίους με εντολή από την δημοτική αρχή του Δήμου Γλυφάδας.

Το κείμενο που ανάρτησαν σε site της Δάφνης : Το παρόν κείμενο υπογραφών πραγματοποιείται από κατοίκους, κυρίως γονείς και κηδεμόνες μικρών παιδιών, του Δήμου μας, ιδιαίτερα της περιοχής της Τερψιθέας, με σκοπό την άμεση αποκατάσταση επικίνδυνων ζημιών που υπάρχουν στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Τα παιδιά μας βρίσκονται εκτεθειμένα στο επικίνδυνο, εξαιτίας φθοράς και βανδαλισμών (ρίψεις εκρηκτικών υλών κάθε Ανάσταση), δάπεδο – σκακιέρα (αποκόλληση μαρμάρων) και στους διάσπαρτους τσιμεντόλιθους οι όποιοι έχουν αποκολληθεί από το μνημείο του Γεωργίου Καραϊσκάκη και από το δάπεδο. Ακόμη η βρύση της πλατείας είναι εκτός λειτουργίας.

Ζητάμε από τη δημοτική αρχή να αποκαταστήσει άμεσα τη σκακιέρα, το μνημείο, το δάπεδο και τη βρύση ώστε να μειωθεί ο βαθμός επικινδυνότητας του χώρου και να αυξηθεί ο βαθμός λειτουργικότητάς του.

Δήμαρχος και διοικούσα παράταξη χρηματίζουν την καταστροφή δημόσιας περιουσίας ως αντίποινα των κομπλεξικών τους καταλοίπων σε βάρος των χαμένων αντιπάλων τους ώστε ετεροχρονισμένα να φανεί ότι οι ίδιοι εξωραϊζουν και αναβαθμίζουν τον Δήμο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείται να δείτε ποιοι οργανώνουν και βρίσκονται πίσω από τις καταστροφές που έγιναν στην πλατεία Καραϊσκάκη, καθώς επίσης, την φαιδρότητα των συμπολιτών μας.

Είναι σαφές ότι δεν μπορούσαν να στείλουν σε τοπικές σελίδες όσα αναφέρουν στο εκτός Γλυφάδας site, διότι συνολικά γνωρίζουμε την φαιδρότητα που ισχύει στον Δήμο από το 2014 και μετέπειτα.

Όπως συνοδεία της αστυνομίας που έδωσε το σήμα να μπουκάρουν στην πλατεία , είχε οργανωθεί και η καταστροφή της πλατείας από το ίδιο κέντρο το οποίο σαφώς είναι οι διοικούντες και ο δήμαρχος Γλυφάδας.

Γιατί αποσιωπήθηκαν από την πλευρά της φερόμενης αντιπολίτευσης της περιόδου 2014 - 2023 , τόσο η καταστροφή της πλατείας από ''αγνώστους'' , όσο και οι σειρά βαλτών και χρηματισμένων από την οργάνωση της ΝΔ, ουδέν σχόλιο.

Δεν υπάρχουν ''άγνωστοι'' στην Γλυφάδα. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο κέντρο που λέγεται κομματική οργάνωση της ΝΔ και στον αντίποδα μια σειρά χρηματισμένων που ισοπέδωσαν τον τοπικό πολιτισμό ενός Δήμου.

Δείτε ποιοι έκαναν τις καταστροφές : Μπροστά το όχημα της αστυνομίας και από πίσω του τρέχουν οι ''άγνωστοι''. Λίγα λεπτά πριν από τις 12 δίνει το σήμα να μπουκάρουν στην πλατεία. Έτσι ακριβός είχαν μπει στην πλατεία όταν έκαναν το σύνολο από καταστροφές στην βρύση, στο μνημείο, στο δάπεδο, κ.α., έχοντας αβάντα από τους έμμισθους του δημάρχου. Είχαν κανονίσει και ''σκηνοθεσία'' ώστε να υπάρχει το αποδεικτικό στοιχείο σε βάρος τους !


Είναι πολλές δεκαετίες που έχει εξηγηθεί αναλυτικά τι προπαγάνδα γίνετε από συγκεκριμένα κέντρα με τους ''γνωστούς - αγνώστους'' , όμως, είναι σαφές ποιοι και γιατί τους χρησιμοποιούν. Τον κρύμμενο πίσω από την κολώνα που έπειτα από το σήμα τρέχει και ενώνεται με το σύνολο των υπολοίπων τον είδατε ;Ουσιαστικά διαμορφώνουν την αποστροφή του κόσμου. Από τις 30.000 χιλ. δημοτών στην συνοικία της Τερψιθέας πάνε στην Ανάσταση 300 άτομα. Η πλατεία είχε σαφή έννοια πριν από δεκαετίες , ενώ σήμερα είναι εργαλείο διαπλοκής επιτήδειων & κομμάτων για το προσωπικό τους κέρδος.

Σημείωση:Για όσους/ες διερωτηθούν γιατί δημοσιοποιείται σήμερα , ετεροχρονισμένα , να τους αναφέρουμε ότι όταν αυτοί πήγαιναν εμείς είχαμε επιστρέψει δεκαετίες πριν από δαύτους. Όσα αναρτώνονται στην σελίδα μας αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία για το Ε.Δ.

Τονίζεται ότι σε προγενέστερο χρόνο στο συγκεκριμένο σημείο της πλατείας είχαν γίνει πολιτικές προεκλογικές συγκεντρώσεις από τέως δήμαρχο και τοπικές παρατάξεις , πλήν της παράταξης του ''γαλάζιου'' δημάρχου, (ΝΔ), και ασφαλώς υπάρχουν κομπλεξικά κατάλοιπα στους δεξιούς της Γλυφάδας. Επιπροσθέτως, γνωρίζει κάποιος από εσάς ποιοι μεθόδευσαν την διαγραφή του καναλιού που είχε καλύψει όσα έγιναν εντός της πλατείας ;Μήπως είχαν κάποιον ιδιαίτερο λόγο ‘’εξωγήϊνοι‘’ η μήπως οι ‘’ψεκασμένοι‘’ ;

Οι ίδιοι , οι ξιπασμένοι, ποτέ δεν θα πατούσαν το πόδι τους σε μια πλατεία για προεκλογική εκδήλωση. Δεδομένων χιλιάδων εξυπηρετούμενων κάθε φορά στήνουν μια φανταχτερή παράσταση επηρεασμού του συνόλου. Η πλειονότητα της τοπικής μας κοινωνίας σήμερα γνωρίζει πολλά και το δήλωσε και η αποχή που ξεπέρασε την συμμετοχή των επιτήδειων. Δεν έπιασαν ούτε το 50% συμμετοχής στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών άρα έχουν χάσει.

Δες πως αλλάξαν οι καιροί, από τις φωτοβολίδες στα εκρηκτικά


Αυτή η εικόνα δηλώνει τοπικό κοινωνικοπολιτικό πολιτισμό, η αποτελεί μια εικόνα ταυτόσημη και αντιστοιχία του μίσους των Εβραίων - Σιωνιστών κατά των άμαχων Παλαστινίων στην Γάζα ? Έτσι γιορτάζουν οι νεοδημοκράτες το φαγοπότι εννέα ετών στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ; Την επόμενη φορά 
δήμαρχος και ''γαλάζια'' διοίκηση να διοργανώσουν  το αντίστοιχο να ισχύσει μέσα στα σπίτια τους. Δεν αναφέρω τι ''κουκούλωμα'' θα είχε ισχύσει αν υπήρχε έστω και ένα ατύχημα από τα ίδια παραρτήματα που ''εξαύλωσαν'' τον Κορτζίδη. Τα εθνικά ''πλυντήρια'' & παραρτήματα ασχολήθηκαν ποιοι εισαγάγουν και προμηθεύουν όσα χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο ;


ΥΓ: Αναφορικά με τον ''καλλιτέχνη'' , ο οποίος ''τσιμπά'' μεροκαματάκι από τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο , ενώ από το 2014 έχει καταλυθεί η εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών , γνωρίζει ότι οι μισές του προβολές προέρχονται από ένα μουσικό θέμα που μετέδιδε το τοπικό ραδιόφωνο του υποφαινόμενου. Η πληρωμένη ''τέχνη'' αβάντα στην ''γαλάζια'' διοίκηση πάει στον βρόντο. Προφανώς έχει ξεχάσει , η ''δεν γνωρίζει'' ότι αυτό που κάνει αποτελεί δική μου ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ σε μια πόλη πολιτικοκοινωνικού κανιβαλισμού ;

- Δυστυχώς μεγάλο τμήμα της τοπικής μας κοινωνίας βρίσκεται σε βαθιά κοινωνικοπολιτική σήψη ενώ είναι ηλίου φαεινότερον τι ισχύει από το 2014 και μετέπειτα. Ποτέ άλλοτε τόσο πολύ. 

- Τα τοπικά σας μέσα εξαγοράς προφανώς όσα ισχύουν στον Δήμο επί ''γαλάζιας'' δημοτικής αρχής ουδέποτε τα είδαν. Μόνο συμμετοχή στις εκλογές και φαγοπότι δια της πλαγίας πρεσβεύουν και δαύτοι. Είναι ταυτόσημοι με τους υπονομευτές της εντολής χιλιάδων δημοτών.

- Για λύπηση εντελώς είναι και όσοι/ες ξεπούλησαν ακόμα και τα ίχνη ιδεολογίας και αρχών. Άλλος κοινωνικοπολιτικός πολιτισμός θα ίσχυε τοπικά αν δεν ήταν πολιτικοί τυχοδιώκτες και φιλάργυροι. Προσκυνημένοι και ασυνείδητοι. ( Την ''αξιολόγηση'' και λειτουργία των εντός την γνωρίζουμε, προσεχώς θα διαπιστώσουμε αν ταυτίζεται και η ετυμηγορία των εκτός.) Μη ξεχνάμε ότι η πόλη μας έχει πολλές ιδιαιτερότητες: Πρώτον, στο σύνολό της ήταν (..........) δημόσια έκταση, δεύτερον, επί 50 χρόνια κακόδιοικείται από δυο αστικά πολιτικά κόμματα & συνεργάτες , τρίτον, από εδώ ξεκίνησαν η συνδιοίκηση και τα σύμφωνα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, και τέταρτον , σε τούτη τη πόλη αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο την αριστερά τις αξίες και τις αρχές της δεν πρεσβεύει. Το παρόν αποτελεί απόρροια του χθές. Εκτός της αριστεράς - ανύπαρκτου πλέον σοσιαλισμού, και του νεοφιλελευθερισμού - καπιταλισμού υπάρχει και ένα επίπεδο ψηλότερα, όμως, για την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας αυτά είναι ''ψιλά γράμματα''. Το θέμα είναι να τρουπώσεις , άμα τρουπώσεις κάνεις και μια σειρά από προβοκάτσιες !!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η δημοτική αρχή πίσω από τις φθορές στην πλατεία Καραϊσκάκη Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">