ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διάσπαση - Διαπλοκή - Διάλυση


Όταν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές αποτυγχάνουν οικτρά , και ειδικότερα της Νέας Δημοκρατίας , εμφανίζεται η βαθιά κρίση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η πρόθεση από την πλευρά των αχυράνθρωπων του 57% είναι η διαμόρφωση ενός νέου κόμματος , καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2000 - 2014 , το οποίο θα «ξορκίζει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις πολιτικές της ενώ αυτούσια θα υπηρετεί τα ίδια οικονομικά συμφέροντα.

Όσο θα βαθαίνει η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ ο μοναδικός κερδισμένος είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη - ΝΔ, καθώς και τα οικονομικά συμφέροντα που την στηρίζουν, άρα ποιος διαμόρφωσε τους όρους της κρίσης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως ; Που ακριβός έκαναν λάθος οι Τζουμάκας - Φίλης κ.α ;

H νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ  στερείται παντελώς πολιτικού περιεχομένου και προτάσεων - λευκή σελίδα - και δρομολογεί μια μετεξέλιξη από το ''θα τα αλλάξουμε όλα'' στην διάσπαση, την διαπλοκή και την σταδιακή διάλυση.

Η ψευδεπίγραφη εντολή του 57% από τις 150.000 χιλ. συμμετεχόντων , την οποία επικαλούνται ορισμένοι υποστηρικτές του νέου προέδρου,  δεν πείθει την πλειονότητα των πολιτών. ( Αλήθεια αναζήτησε κάποιος ενδελεχώς ποιοι/ες είναι οι 150 χιλιάδες και τι σχέση έχουν με την αριστερά ? ) 

Ενώ συνολικά γνωρίζει η κοινωνία ότι προωθείται ένα μοντέλο αντίστοιχο των Η.Π.Α με δυο βασικούς πόλους , και η επιδίωξη είναι από κόμμα αριστεράς ο ΣΥΡΙΖΑ να μετασχηματιστεί στην αντιστοιχία του Δημοκρατικού Κόμματος των Η.Π.Α, ( δηλ. νεοφιλελεύθερες πολιτικές ένθεν και ένθεν ), οι υποστηρικτές του νέου προέδρου και ο ίδιος το κρύβουν επιμελώς.

Η διεκδίκηση της εξουσίας πρέπει να διέπεται από στέρεη βάση συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων - προγράμματος - καθώς και ξεκάθαρων αρχών. Στην προκειμένη περίπτωση γίνεται ένα αρχικό ξεκαθάρισμα ηγεσίας και όσων «θα σκύψουν ευλαβικά» αποδεχόμενοι έναν μετασχηματισμό  με άγνωστη εξέλιξη.

Θέτε Αριστερά, θέτε Σοσιαλισμό, η μήπως θέτε την αντιστοιχία των Η.Π.Α ;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ο υποφαινόμενος διαπίστωσε από το 2014 που πάει το «τρένο» και ότι έχει λαθεμένη πορεία διαδρομής. ( Επί της ουσίας δεν χρειαζόταν να γράψω όνομα διότι το άρθρο έχει την υπογραφή μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση.74

- Ενώ γίνονται πολλές αναφορές για τον συγκεκριμένο αριθμό, η πλειονότητα, πλήν ελαχίστων, δεν γνωρίζουν ουσιαστικά τι σημαίνει. Ένας από τους βαθυγνώστες του συγκεκριμένου αριθμού ήταν ο Βαγγέλης Παπαθανασίου. Υπάρχει και ένα συγκεκριμένο πασίγνωστo soundtrack το οποίο είναι ακριβός στα 74 beat και με «κλειδί» το D. Όποιος/α το βρεί κερδίζει, και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για το δωράκι.


- Το δωράκι είναι το συγκεκριμένο soundtrack ενορχηστρωμένο και παιγμένο από τον υποφαινόμενο σε 17 ανεξάρτητα κανάλια με κάθε όργανο σε δικό του κανάλι. Το μέγεθος του αρχείου είναι περίπου 1 gb διότι είναι τα πρωτότυπα όργανα που χρησιμοποιούσε ο Βαγγέλης. 

- Τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη ΝΔ Μητσοτάκη η ανάπτυξη των φελλών είναι δεδομένη ! Να φανταστείς ξεκίνησα την συγκεκριμένη βιβλιοθήκη το 2014, και ενώ ζούμε στο 2023 δεν γνωρίζω ίχνος υποστήριξης στον ψηφιακό τομέα από τον μηχανισμό των κομμάτων που πασάρει τα ΕΣΠΑ σε επιτήδειους, τους ''δικούς μας'' και στους βολικούς ημετέρους. Ειδικότερα, στον Δήμο Γλυφάδας από το 2014 πλουτίζουν οι απόλυτα άχρηστοι. Δεν χρησιμεύουν πουθενά και σε κανέναν. Ο κρατικός μηχανισμός δημιουργεί νεόπλουτους ημετέρους ,  υποστηρικτές και τα ''δικά'' μας παιδιά. Δεν υπάρχει οτιδήποτε στη δική μας χώρα ανάλογο με την βάση και τις αρχές λειτουργίας των χωρών της Ε.Ε. Νεοελληνική κομματική πατέντα τριτοκοσμικής χώρας. Όλα εισαγόμενα, ακόμα και τα δικά μας ξεπούλημα σε πολυεθνικές και τα τσιράκια τους. Όσοι/ες είναι στην υπηρέτηση των πολυεθνικών προωθούνται και από τους τοπικούς μας φερόμενους ''πατριώτες/ισσες'' !! Αν τους γυρίσεις συνολικά 50 χρόνια πίσω στο παρελθόν το σύνολο των προγόνων τους θα τους αποκαλούσε κανίβαλους και προδότες. Άλλο Ελληνικός Πολιτισμός στα πέρατα της οικουμένης και άλλο νεοέλληνες τσιράκια ξένων και υπονομευτές.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διάσπαση - Διαπλοκή - Διάλυση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">