ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τέλος ο Μπακογιάννης από την Αθήνα - Το τοπικό ''πείραμα'' θα αποτυγχάνει πάντα


Τέλος ο Μπακογιάννης από την Αθήνα, εξελέγη δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας. 

Με την ενσωμάτωση στο 100% ο Χάρης Δούκας συγκεντρώνει ποσοστό 55,96% έναντι 44,04 % του Κώστα Μπακογιάννη.

Γιατί δεν ίσχυσε  το αντίστοιχο στον Δήμο Γλυφάδας ;  Λόγω της διαχρονικής ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ κατά των ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ.

Οι ξενόφερτοι της πόλης μας , των ξενόφερτων αστικών κομμάτων, και της ξενόφερτης νοοτροπίας, εκτός του απαράδεκτου τρόπου διαχειρίσεως - διοικήσεως που έχει αποτύχει οικτρά στον παρελθόντα χρόνο επιχείρησαν πλιάτσικο ακόμα και το 2023.

Σας θυμίζω για άλλη μια φορά ότι σε αντιδιαστολή με τον Δήμο Αθηνών που συνασπίστηκαν σε μια παράταξη ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ κ.α. στην δική μας τοπική πραγματικότητα συνασπίστηκαν μεταξύ τους υπονομευτές του Δήμου.

Ειδικότερα: Γιάχος , Σκαμπαρδώνης , κ.α. της ''Κοκκορικής παρατάξεως'' έχει αποδειχθεί εμπράκτως ότι, αντί να εκπροσωπούν τον Δήμο - Δημότες εκπροσωπούσαν-ουν ιδίους σκοπούς. 

Τέλος, το άδικο , (την κατάλυση του δικαίου... και την κατάλυση εντολής χιλιάδων δημοτών ) δεν το επιθυμεί κανείς. Είναι ο βασικός λόγος - αίτιο που ουδέποτε θα πετύχουν συνασπισμένοι ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ κ.α. να ανατρέψουν το ''γαλάζιο'' στέλεχος και τη ΝΔ από την Γλυφάδα. 

Μόνον η κοινωνία συνασπισμένη με άτομα χωρίς προϋπηρεσία στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας μπορεί πετύχει την ανατροπή του χθές και της εξυπηρέτησης ιδίων ''γαλάζιων'' σκοπών , ημετέρων και αργόμισθων, και έχει γραφεί από εμάς, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.

Όσοι παρέκαμψαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 τα αυτονόητα  στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας φέρουν οι ίδιοι ακέραια την ευθύνη. 

Από το 2014 διαπιστώνεται ότι η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, η οποία σας έκανε διοικούντες κατά τον παρελθόντα χρόνο, πλέον δεν σας επιθυμεί , και όμως συνεχίζεται την ίδια μάταιη πρακτική υποψηφιοτήτων με έμφαση αποκλειστικά το στενό όφελος σας.

Γ.Κ




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τέλος ο Μπακογιάννης από την Αθήνα - Το τοπικό ''πείραμα'' θα αποτυγχάνει πάντα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">