ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Εκατομμύρια ευρώ σε απ' ευθείας αναθέσεις


Tο 2017 οι 742.000 χιλιάδες ευρώ σε απ΄ευθείας αναθέσεις του ''γαλάζιου'' δημάρχου αποτελούσαν κορυφαίο τοπικό θέμα σε φυλλάδες και site , όμως , όταν το 2023 οι 
απ΄ευθείας αναθέσεις έχουν γίνει πλέον πακτωλός εκατομμυρίων σιωπούν άπαντες ! Τι να υποθέσουμε ;

Να υποθέσουμε ότι όσοι είχαν καταγγείλλει τα 700 χιλιάρικα , καθώς επίσης , τις επιλεκτικές ''γαλάζιες'' απ' ευθείας αναθέσεις  στους κολλητούς ΟΝΝΕΔίτες και Νεοδημοκράτες αποσκοπούσαν και οι ίδιοι σε ένα συγκεκριμένο ποσό ώστε να αρχίσουν να έχουν κενά μνήμης και αδυναμία αντιλήψεως ;

Η Διαύγεια έχει πάψει προ πολλού αναφορικά με τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας να αποτελεί διαφάνεια στο κράτος , ενώ ακόμα και η ψηφιοποίηση έχει καταστεί εργαλείο στα χέρια φροντισμένων και καλοπληρωμένων ημετέρων του ''γαλάζου'' δημάρχου ώστε να υφίσταται επιλεκτική παρεμβατικότητα.

Ειδικότερα, με δεδομένο τον πακτωλό εκ. ευρώ σε ''γαλάζιες'' απ΄ ευθείας αναθέσεις κάθε χρόνο , επί σειρά ετών, παράλληλα υφίσταται το ιδιόρυθμο καθεστώς παρεμβατικότητας ακόμα και σε όσα βάφτισαν ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας. 



Αναλογιστείτε ότι διέθεσαν από τον Δήμο Γλυφάδας πέραν του μισού εκατομμυρίου ευρώ για υπολογιστές !! Σας υπενθυμίζω ότι με ένα εκατομμύριο χρηματοδότησης ξεκίνησε η πολυεθνική Openai  το γνωστό Ghat GPT το οποίο αναμένεται να έχει δεκάδες δις εσόδων. Στον Δήμο Γλυφάδας αντί εσόδων ''γαλάζιες'' πιστώσεις για τον πλουτισμό ''γαλάζιων'' επιτήδειων.

Θυμάστε ποιοι έριξαν τα χρήματα των δημοτών στις τσέπες ; Ήταν κάποια μεγάλη εταιρία , ήταν κάποιος ολιγάρχης όπως με τα εθνικά έργα  η το συνάφι της ΝΔ ;

Πιο συγκεκριμένα: Έχοντας μια φαιδρή τοπική πραγματικότητα σε επίπεδο Ο.Τ.Α Γλυφάδας , με την εκάστοτε δημοτική αρχή - παράταξη , και επιπροσθέτως δεδομένης της ''άρτιας'' αξιοκρατίας και διαφάνειας που υφίσταται στον Δήμο μας, όπως σειρά άλλων συμπολιτών μας ακολούθησα την σύννομη οδό.

Σε αντιδιαστολή των επιτήδειων που έχουμε σε αφθονία στη πόλη μας , οι οποίοι ζητούν αδιαφανώς , (στην ζούλα), πολλά και διάφορα, πλήν των πρωτοκολλημένων αιτήσεων στον Δήμο Γλυφάδας έκανα και μια σειρά ηλεκτρονικών αιτήσεων  στην εφαρμογή ''Fixmycity''. Τι διαπίστωσα ;

Κάποια ''γαλάζια'' χέρια έχουν μακρύνει περισσότερο από το μπόϊ τους, ενώ στον αντίποδα, ορισμένων φερόμενων ''αριστερών'' έχουν μικρύνει υπερβολικά τα στόματα και οι γλώσσες ενώ έχουν φαρδύνει υπέρμετρα οι τσέπες !

Η διαπίστωση έρχεται ως πλήρη επαλήθευση όσων έχω γράψει επανειλημμένα για τις ''γαλάζιες'' αυτοδιοικητικές ημέρες, διότι όλες οι αιτήσεις που είχαν γίνει σε προγενέστερο χρόνο και είχαν ειδικό κωδικό αριθμό πλέον δεν υπάρχουν στο σύστημα του  Fixmycity.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο.

ΥΓ: Έστειλα σήμερα, τόσο στην εν λόγω εφαρμογή  νέα αίτηση με αριθμό fixmycity 860352/2023 , παράλληλα απέστειλα ακριβός την ίδια αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Γλυφάδας και τους ενημερώνω: Από την 01/01/2024 σε καθημερινή βάση θα εισπράττουν μηνύσεις και προσφυγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο γιατί τα Ελληνικά είναι πλεόν ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ.

- Όταν υφίσταται μια σαφής δεδομένη πραγματικότητα , εκατομμύρια ευρώ σε ''γαλάζιες'' τσέπες, οτιδήποτε αποτελεί προσδοκία και ζητούμενο των δημοτών για δαύτους δεν έχει καμία απολύτως αξία. Κυριότερα η νομιμότητα και η διαφάνεια.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Εκατομμύρια ευρώ σε απ' ευθείας αναθέσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">