ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννης Κουρδομένος: Σήμερα καθίσταται απόλυτα σαφής η ΔΙΑΠΛΟΚΗ και ο δόλιος ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ της Αριστεράς


Είναι σαφές ότι εμείς δεν περιμέναμε το 2023 και όσα εξελίσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να έχουμε εμπεριστατωμένο συμπέρασμα. Από το 2015 
η αριστερά ( αριστεροί ) αποχώρησαν από το κόμμα της Κουμουνδούρου και έμειναν αυτοί που αποκαλώ ''φερόμενοι''.

Ο Στέφανος Τζουμάκας, αν και Πασόκος , και ομολογουμένως καθυστερημένα είναι ο μαναδικός που εστίασε στην πηγή της παθογένειας και της διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ. ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ - ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ κ.α. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ του 2023 δεν είναι το κόμμα του 2014

Ο υποφαινόμενος βίωσε στο πετσί του από το 1990 την υφιστάμενη διαπλοκή - διαπλεκόμενα , τόσο με τις συντονισμένες διώξεις - κατασχέσεις, όσο και μετέπειτα με τις εξαιρέσεις του 2014, τόσο από τους πρωτοκλασάτους, όσο και τοπικά... ασφαλώς για λογαριασμό διαπλεκόμενων συμφερόντων.

Άλλος είχε δεχθεί σειρά από διώξεις - κατασχέσεις με μηνύσεις από τα διαπλεκόμενα και έτερος ετύγχανε τοπικά υποστήριξης και βουλευτικής έδρας από τον Αλέξη Τσίπρα και το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ βρίσκονται πίσω από οτιδήποτε ισχύει στην πολιτική της χώρας μας και ασφαλώς αυτοί κινούν τα νήματα από το 2014 και μετέπειτα ώστε να γελοιοποιηθεί κάθε έννοια αριστεράς, δικαιωμάτων και σοσιαλισμού.

Όλα είναι συντονισμένα από ολιγαρχικά συμφέροντα, τόσο εθνικά όσο και σε τοπικό επίπεδο, ώστε να υφίσταται το όφελος των ολιγαρχών και της Νέας Δημοκρατίας και παράλληλα όσων έχουν αποδεχθεί την συμμετοχή τους στην διάλυση κάθε έννοιας αριστεράς και των πραγματικών κοινωνικών δικαιωμάτων.

ΥΓ: Δεν γνωρίζω αριστερούς και αριστερά να υπονομεύουν τον διωκόμενο και ληστεμένο από τα διαπλεκόμενα και να υποστηρίζουν τον καλοταϊσμένο αδερφό του Παναγούλη ο οποίος χαριεντίζεται με τους ''γαλάζιους'' του Ο.Τ.Α Γλυφάδας. Το 2014  απέστειλα στον Πρόεδρο εκείνης της περιόδου τι θεωρώ πρέπον και ορθό και ουδεμία απάντηση έλαβα.

- Αναφορικά με την προβοκάτσια κατάλυσης της εντολής 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας για Δημοτικό Κανάλι , η οποία έγινε από κοινού , Νεοδημοκρατών - Πασόκων - Συριζαίων κ.α., επίσης , αποτελεί απόρροια ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

- Σχετικά με τον ''συμπαραστάτη'' του δημότη, αποτελεί άλλη μια κορυφαία έκφανση διαπλοκής. Ο ''ταμίας Αλαφούζου'' και μετέχοντας της Συριζαϊκής Δημοτικής Παρατάξεως το 2014 ως φαντομάς ''συμπαραστάτης'' στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας με ψήφους από την παράταξη της ΝΔ.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννης Κουρδομένος: Σήμερα καθίσταται απόλυτα σαφής η ΔΙΑΠΛΟΚΗ και ο δόλιος ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ της Αριστεράς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">