ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καϋμένη μου πόλη σε λυπάμαι - Είσαι καταδικασμένη και θύμα στα αρπακτικά


Εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο της Γλυφάδας το μοναδικό μήνυμα που θέλω να περάσω στους συμπολίτες μας είναι: Καϋμένη μου πόλη σε λυπάμαι - Είσαι καταδικασμένη και θύμα στα αρπακτικά. ( Εξού και η άρπα που ήταν το σήμα του γλυφάδα fm )

Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να μεταβάλλει την τοπική πραγματικότητα του Δήμου Γλυφάδας. Μια πόλη , που ενώ έχει όλα τα στοιχεία της αθηναϊκής ''ριβιέρας'',  έχει την κακοτυχία, πρώτον, να αποτελεί στο σύνολό της κλεμμένη δημόσια έκταση , και δεύτερον , οι τοπικές παρατάξεις αντί να αποτελούν φορέα εκπροσώπησης του Δήμου και του δημοσίου συμφέροντος παραπέμπουν σε ληστρικές συμμορίες.

Είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι δεν υπάρχει επιλογή για τον υγιή κάτοικο - δημότη διότι , αρπακτικά απαρτίζουν την μεν παράταξη , αρπακτικά απαρτίζουν και την δε που άλλαξε τον ''φερετζέ'' της  ώστε να μην παραπέμπει στον καταδικασμένο με δυο χρόνια φυλάκιση τέως δήμαρχο. 

Πως γίνετε όσοι επεδίωκαν να ανατρέψουν αυτό που σήμερα οι ίδιοι συμμετάσχουν και στηρίζουν εξηγείται ενώ από αρκετούς δεν παρεξηγείται !

Αν λοιπόν θεωρείτε ότι το μέλλον που μας αρμόζει, ως κοινωνικό σύνολο , είναι να μας κλέβουν συνολικά οι αιρετοί καλώς να τους ψηφίσετε. Όσοι/ες είστε ομοϊδεάτες να τους παρέχετε υποστήριξη και ψήφους. Πολλά τα κατάλοιπα της τουρκοκρατίας και της κλεφτουριάς ακόμα και σήμερα στη χώρα μας.

Αυταπόδεικτα,   σύμφωνα των πεπραγμένων τους , δεν πρόκειται για εκπροσώπους Δήμου. Αυτά τα άτομα ήδη έχουν κάνει μια σειρά από κλοπές και επιδιώκουν την συνέχιση των κλοπών. Αναφέρομαι στις δυο παρατάξεις στις οποίες συμμετάσχουν άτομα που έχουν εκλεγεί , ( έχουν διοικήσει ), είτε αποτελούσαν την φερόμενη τοπική ''αντιπολίτευση''.

Ας ξεστραβωθούν να δουν τι ισχύει στο πανελλήνιο από δημάρχους - αιρετούς και τι ακολουθούν στην δική μας πόλη. Διαπιστώσατε με τα ίδια σας τα μάτια ότι οι αιρετοί στον Δ.Γλυφάδας είτε κατέλυσαν την νομιμότητα, είτε κατέλυσαν εντολή χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων, είτε ακόμα κατέλυσαν τον ρόλο της αντιπολιτεύσεως.

Δήμος είναι το σύνολο των δημοτών δεν είναι η τσέπη των αιρετών

Ως διοίκηση δεν τήρησαν επί εννέα χρόνια την εντολή χιλιάδων δημοτών , ενώ οι φερόμενοι ''αντιπολιτευόμενοι''  αντί να εκπροσωπούν τον Δήμο θέτοντας στα Δ/Σ την κατειλλημένη εντολή χιλιάδων δημοτών έστησαν από ένα site και αποσκοπούν να βρεθούν ξανά στα έδρανα του Δήμου για ιδίων όφελος. Εκτός αν με εκπροσωπούν στον ύπνο τους, όμως, ακόμα και στον ύπνο τους δεν εκπροσωπούν τον Δήμο ! ( Δεν έτυχε να συναντηθούμε μέχρι σήμερα, ενώ έχω συναντηθεί με χιλιάδες έτερους. Μήπως δεν υπάρχει καμία συνέχεια για δαύτους ; ) Παρακολούθησα κατά το παρελθόν ορισμένες παραστάσεις του Δ/Σ , ( δεν λέω συνεδριάσεις διότι δεν ήταν ), ίσχυσαν τα κοινότυπα - χειραψίες κ.α, όμως, η εντολή των δημοτών δεν τηρήθηκε.

Όσοι/ες θεωρούν ότι όσα γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην απόλυτη αλήθεια δέχομαι τις μηνύσεις σας. Όσοι/ες εθελοτυφλούν δέχονται έναντι ενός ''κοκκάλου'' να εμπαίζουν και να εξαπατούν ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό. Όσα διαμορφώνουν επί δεκαετίες οι εκάστοτε διοικήσεις - δήμαρχοι δεν ήταν και δεν είναι το μέλλον που αρμόζει στο τόπο και σε όλους εμάς.

Η Γλυφάδα δεν τα έχει όλα , και προτίστως απουσιάζει η επάρκεια πολιτισμένων και ηθικών ανθρώπων στα κοινά. Αν ήταν πράγματι ηθικοί και πολιτισμένοι θα είχαν έναν Δήμαρχο και μια διοίκηση αντίστοιχη με τον υποδεέστερο οικονομικά Δήμο Ασπροπύργου στον οποίο εκπροσωπείται ο Δήμος και υλοποίησαν Δημοτικό Κανάλι Τηλεόρασης, ενώ στον δικό μας δήμο γίνετε κλεψιά για λογαριασμό ολιγαρχών, αργόμισθων, κουμπάρων, κολλητών, ημετέρων και λοιπών αχρήστων.

Ο κάθε ένας ''στον κόσμο του'' και οι επιτήδειοι στον Ο.Τ.Α.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Αναφορικά με σειρά ληστρικών επιδρομών - διώξεων - κατασχέσεων κατά του τοπικού σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM , και τα 20 χρόνια παρανομούντων δημάρχων - διοικήσεων σε σύννομες αιτήσεις καταμαρτυρά την φαιδρότητα όσων εκλέγονται τοπικά και το αυταπόδεικτο ότι ουδέποτε εκπροσώπησαν τον Δήμο. Άλλωστε συνολικά γνωρίζεται ότι όλες οι διοικήσεις - δήμαρχοι δια της πλαγίας συνέβαλαν οικονομικά πάσης φύσεως ''εκδότες - δημοσιογράφους'' τύπου Γιάχος - Καραχάλιος - Ζαχαριάδης κ.α. πλήν του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού της Γλυφάδας τον οποίο λήστεψαν. 

- Ποιά είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ στη πόλη μας ; Όσες φορές έστησαν τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος του ΓΛΥΦΑΔΑ FM υπήρξε ενημέρωση της τοπικής μας κοινωνίας από τα λαμόγια που συντηρούσαν οικονομικά δήμαρχοι και αιρετοί, η μήπως σας ενημέρωσαν οι δήμαρχοι που συμμετείχαν στις ληστείες ; Ενεργοποιούσαν συγκεκριμένο εισαγγελέα κάτοικο Γλυφάδας να συμμετάσχει στις διώξεις - κατασχέσεις τον οποίο χρησιμοποίησαν σε πληθώρα τοπικών περιστατικών ολιγαρχικά συμφέροντα και οι διοικούντες. Οι εκλεκτοί σας δήμαρχοι, οι οποίοι όφειλαν να εκπροσωπούν τον δήμο, παράλληλα με τον δημοτικό κορβανά άρπαζαν και όσα ανήκαν στους δημότες. 

- Γιατί κατέλυσαν ακόμα και την εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων για Δημοτικό Κανάλι όλων των Δημοτών που πρότεινα να ισχύσει στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας και πήρε 4.500 χιλιάδες ψήφους στις εκλογές του 2014 ; Μη ξεχνάτε ότι ο υποφαινόμενος δεν συμμετέχει στις εκλογές. Ποιοι εκπροσωπούν τον Δήμο ; Οι αργόμισθοι του ''γαλάζιου'' στελέχους του κομματικού σωλήνα , ο ίδιος , οι περιφερόμενοι φαρμακοβιομήχανοι, τα μαντρόσκυλα των πολιτικών και οι ματατζήδες, οι έτεροι που από δερμάτινες τσάντες παριστάνουν τους ''εκδότες'' , η μήπως οι 'δάσκαλοι' - αργόμισθοι του δημοσίου και με Μ.Κ.Ο ''γαλάζιες σημαίες'' ; 

- Πρόκειται για παράγκα , παράλληλα έχουν δοκιμαστεί και τα 'μπουμπούκια' του αθηναϊκού η κομματικού ''τύπου'' που αποσιωπούν σημαντικά θέματα και αναρτούν όσα εξυπηρετούν τα άτομα που κατέλυσαν την εντολή μας.  Αυτούσια η κατάλυση της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων ήταν το σημαντικότερο θέμα - είδηση στον Δήμο Γλυφάδας. Το διαβάσατε έστω σε μια σκ@τοφυλλάδα ; Σε ένα άλλο τοπικό - αθηναϊκό site ; Σε ένα τοπικό σόσιαλ ; Το ακούσατε έστω σε ένα ραδιόφωνο ; Νεοελληνικός ο ''πολιτισμός'' ? Μέχρι που φτάνει το δημοτικό χρήμα από την Γλυφάδα ; ( Ο ίδιος  προώθησα το θέμα και έκανα την διαπίστωση. Εσείς ; )

- Έχετε υπόψιν σας ότι ανακοινώσεις που ήταν υποχρεωμένη η δημοτική αρχή Γλυφάδας να δημοσιοποιήσει στην τοπική μας κοινωνία αναρτήθηκαν κατά το παρελθόν σε τοπικές εφημερίδες της Πελοποννήσου ; Κάτι αντίστοιχο ακολουθούν και τα εννέα τελευταία χρόνια με Παπαχλιμίντζο της Ε.Ρ.Τ κ.α.  Υπάρχουν μια σειρά ιδιοκτητών αθηναϊκών media που ''τρώνε καλά'' από τον Δήμο Γλυφάδας. Εκτός των ορίων του Δήμου, όμως , καπιταλισμό έχουμε, παγκοσμιοποίηση, και το θέμα είναι οι υποψήφιοι στη Γλυφάδα γιατί δεν πάνε να πολιτευτούν στο Φάληρο στο Μαρούσι κ.α. στα Βόρεια προάστια ; Αυτούς εκπροσωπούν με την κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας. Παράλληλα έκαναν και ένα γάμο συμφέροντος ώστε να έχουν πλάτες στην ''ανεξάρτητη δικαιοσύνη'' της χώρας μας που ουδείς αμφισβήτησε την ανεξαρτησία και την ακεραιότητά της. Το αστείο της υποθέσεως είναι ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που έκαναν αναφορά για αλλαγή νοοτροπίας σε έναν Δήμο που επί δεκαετίες υφίστατο το γιαπί παλαιό δημαρχείο ενώ κάποιοι τσέπωσαν ένα εκατομμύριο και τελικά το ολιγαρχικό κεφάλαιο έδωσε την λύση αποσιώπησης , αδιαφάνειας , και συγκάλυψης οικονομικού εγκλήματος. Είναι σαφές ότι η κλεφτουριά δεν τελείωσε στη χώρα μας με το τέλος της Τουρκοκρατίας και την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση

- Έπειτα από τους  ''σκούφηδες'' παπαχλιμίντζους με αργομισθίες κ.α. κόλπα, καθώς και τους αυτοδίδαχτους ''καραχάλιους - ζαχαριάδηδες'' και λοιπούς συμβασιούχους γραφικούς ''φωτορεπόρτερ'' αναμνηστικών φώτο οι  ''σαρδανάπαλοι - γιάχοι'' στο παρόν της γλυφάδας. Ορθά συμβάλατε την γραφικότητα επί δεκαετίες σε έναν Ο.Τ.Α που κάλλιστα θα μπορούσε να λειτουργεί ένα Εθνικό Κανάλι για διαφάνεια και πλουραλισμό - πολυφωνία ; Δεν εννοώ παράρτημα της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και τους έμμισθους παπαγάλους του συστήματος και της κυβέρνησης. Οι δημότες διαμορφώνουν την πρόοδο η το αντίθετο ενός Δήμου. Όταν οι Δήμοι Αθηναίων, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Ασπροπύργου, Τρίπολης, Ορεστιάδας, Ιωάννινων, Λάρισας, Κω, κ.α. δημιουργούσαν Δημοτικά Κανάλια & Ραδιόφωνα στη Γλυφάδα γινόταν μεγάλο φαγοπότι και ληστεία του Δήμου - Δημότη ...ενώ συνεχίζεται αδιάλειπτα μέχρι και σήμερα. ( Οι όροι που χρησιμοποιήθηκαν δεν ανήκουν στον υποφαινόμενο τους άκουσα δια στόματος συμπολιτών μας.)





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καϋμένη μου πόλη σε λυπάμαι - Είσαι καταδικασμένη και θύμα στα αρπακτικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">