ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Νικητής η αποχή – Πάνω από τους μισούς δεν ψήφισαν στην Γλυφάδα


Ο μεγάλος νικητής των αυτοδιοικητικών εκλογών στη Γλυφάδα αναδεικνύεται η αποχή, καθώς ξεπερνά το 50%. Συγκεκριμένα, η συμμετοχή κυμαίνεται στο 49,91% όταν στις εθνικές εκλογές 
τον Ιούνιο η συμμετοχή έφθασε το 53,74%.
Η πλειονότητα λέει ΟΧΙ στην κακοδιαχείριση του ΔΗΜΟΥ

Αποχή ψήφισαν και οι πολίτες στην Αττική, καθώς το 51% των ψηφοφόρων δεν προσήλθε στην κάλπη. Μάλιστα, η αποχή στον Δήμο Αθηναίων κυμαίνεται σε ένα ποσοστό της τάξης του 70%.

Συγκεκριμένα, στον Δήμο Αθηναίων από τους 89.764 εγγεγραμμένους ψήφισαν 27.866 και η συμμετοχή αγγίζει το 31,04% με την ενσωμάτωση στο 19,96%.

Είναι πλέον βέβαιο ότι η ''γαλάζια'' παράταξη, και κυρίως ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος Γλυφάδας έχουν λάβει το μήνυμα

Αν συνεχίσουν την ίδια πεπατημένη εννέα ετών , διακρίσεων , αργόμισθων, κολλητών, εξυπηρετήσεων στους ''δικούς'' μας και ''κλεφτουριάς'' το 2027 έρχεται με μαθηματική ακρίβεια το οριστικό τέλος εποχής τους.

Η λειτουργία με ότι έχει στο μυαλό του κάθε επιτήδειος, αντί όσων οφείλουν να ισχύουν στον ΔΗΜΟ, δεν οδηγεί σε ορθή μετεξέλιξη. Η τοπική κοινωνία γνωρίζει και δεν εμπιστεύεται πλέον άτομα τα οποία καταλύουν την ενδεδειγμένη λειτουργία του Ο.Τ.Α Γλυφάδας.

Από την μια οι επιλεκτικά προνομιούχοι και αργόμισθοι με ωφέλεια εννέα ετών , και από την άλλη τόνοι υπονομεύσεων , λάσπης , ύβρεων και κατάλυσης της νομιμότητας

Το έγραψα  χθές το επαναλαμβάνω και σήμερα: Ένα νέο ξεκίνημα στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας πρέπει να έχει καθαρά κοινωνικό πρόσημο. Εννοώ , η πλειονότητα μπορεί να βάλει στο καναβάτσο της ιστορίας όσους δεν εκπροσωπούν ορθά την τοπική μας κοινωνία. Άλλωστε υπάρχει το τοπικό προηγούμενο άρα μπορεί να υπάρξει πάλι. Από εσάς εξαρτάται. 

Ζούμε εποχή παγκόσμιων - εθνικών και τοπικών ζυμώσεων, σίγουρα κάτι νέο θα προκύψει έπειτα της αποχής... όπως: '' Συμμετοχή για την Αναγέννηση ''. Είχε ειπωθεί παράλληλα με χιλιάδες προτάσεις μου πριν από τρείς δεκαετίες. Ο όρος Γλυφάδα έχει τύχει της μεγαλύτερης καπηλείας από κόμματα και από αποκόμματα. 

Ενώ απομυζούν τον Ο.Τ.Α επιλεκτικά, δημιουργώντας σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, Δήμος - δημότες βρίσκονται μεθοδευμένα στο περιθώριο. Ένα τμήμα συμπολιτών μας προς χάριν της δικής τους εξυπηρετήσεως διαμορφώνουν καθολική ανισότητα και αδιαφάνεια. Δεν μπορεί να είναι Γλυφαδιώτες.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Υπάρχει κάποια καινοτομία επί σειρά τετραετιών στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ; Τα μεγάλα και σημαντικά έργα, όπως δημαρχείο , στάδια, κολυμβητήρια, γήπεδα, πλατείες, οδοποιία, 'θέατρο', κ.α. έγιναν σχεδόν στο σύνολό τους κατά τον παρελθόντα χρόνο, και ενώ στον παρελθόντα χρόνο είχαμε και τους τοπικούς  σταθμούς σήμερα έχουμε μόνον ''καραχαλιάδες'' , ''υδραυλικούς'', ''χειρομαλάκτες'', κ.α. 

- Το Δημοτικό Μέσο του συνόλου να πάει μπροστά ο ΔΗΜΟΣ που είναι κ. δήμαρχε εννέα ετών ; Θα υπονομεύεται το Δήμο άλλη μια τετραετία ; Κάλιστα μπορούσα να έχω σημερινό θέμα τόνους από σκουπίδια δίπλα από το σλόγκαν ''τα καλύτερα είναι μπροστά'' ! Δεν λειτουργεί η υπηρεσία καθαριότητας ; Έχετε πάθει σόκ ?


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Νικητής η αποχή – Πάνω από τους μισούς δεν ψήφισαν στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">