ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καλή ανάρρωση στον κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο


Εκτός 
της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ, «Συνδέσεις»  βρέθηκαν σήμερα οι παρουσιαστές Κώστας Παπαχλιμίντζος όσο και η Χριστίνα Βίδου οι οποίοι νοσούν με κορονοϊό.

Μάλιστα, η Χριστίνα Βίδου απουσίαζε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας από την εκπομπή και την παρουσίαση της εκπομπής της ΕΡΤ είχε αναλάβει ο Κώστας Παπαχλιμίντζος. Και οι δύο είχαν νοσήσει ξανά με κορονοϊό τον Δεκέμβριο του 2021.

Αυτή τη φορά την παρουσίαση της εκπομπής ανέλαβε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίνα Κασιμάτη, η οποία πληροφόρησε το κοινό ότι οι δύο παρουσιαστές είναι θετικοί στον κορονοϊό, ενώ ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, όπως είπε η δημοσιογράφος, περνάει λίγο πιο δύσκολα. 

Καλή ανάρρωση στον κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο και παράληλλα και στον Δήμο της Γλυφάδας διότι αυτός είναι ''θετικός'' στις αργομισθίες, τις υπερωρίες, καθώς και στην επιλεκτική ευνοιοκρατία των ''γαλάζιων'' . 

Διοικούσα παράταξη και δήμαρχος κωφεύουν και κρύβονται

Για πολλοστή φορά δεν διαπιστώσαμε έπειτα από συγκεκριμένη καταγγελία και δημοσιοποίηση στον αθηναϊκό και τον τοπικό τύπο να τοποθετούνται από τον Δήμο Γλυφάδας.  Ειδικότερα ο επί δυο δημοτικές θητείες, ( 9 χρόνια ), Δήμαρχος  οφείλει να αποσαφηνίσει στους Γλυφαδιώτες εν όψει προεκλογικής περιόδου τι ισχύει με τις συμβάσεις στον Ο.Τ.Α της πόλης μας.

Σε αυτή τη βάση θα κυλήσει και η επόμενη τετραετία σε ενδεχόμενο νίκης της μέχρι σήμερα παρατάξεως - δημάρχου ; 

Το ελάχιστο που οφείλει ο κ. Παπανικολάου είναι μια εξήγηση ώστε και εμείς να γνωρίζουμε τι απαιτείται να πράξουμε. Άλλωστε σήμερα υπάρχει το σύνολο των στοιχείων για το Ε.Δ. Είναι σαφές ότι, όπως στην περίπτωση της Ε.Ρ.Τ την Ελληνική Δικαιοσύνη την έχουν δεσμευμένη. Όταν δεν ισχύει δίκαιο σε ένα τόπο τι υφίσταται ?

Από το 2015 το Υπουργείο Δικαιοσύνης απέστειλλε στην Εισαγγελία Αθηνών τις καταγγελίες μας, όμως , δεν διαπιστώσαμε μια αυτεπάγγελτη κίνηση από την πλευρά των Εισαγγελέων. Έκτοτε πέρασαν οκτώ χρόνια με καταλυμένη την εντολή χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων. Στον αντίποδα οι συμβάσεις δημάρχου σε συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα, όπως και οι αργομισθίες σύμφωνα με όσα καταγγέλλει επώνυμα αιρετός και τέως Πρόεδρος Δ/Σ στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας είναι δεδομένες. Αν πρόκειται για fake news γιατί κρύφτηκαν αντί για δηλώσεις και μηνύσεις σε βάρος του καταγγέλλοντος ;

Άλλωστε ο καταγγέλλων έχει αρκετές δεκαετίες συμμετοχής στα κοινά της Γλυφάδας, το ζήτημα το έθεσε σε Δ/Σ χωρίς να λάβει την κατάλληλη απάντηση από την πλευρά του Δημάρχου και δεν υπάρχει ενδεχόμενο λάθους.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ουδεμία σχέση έχει ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB και ο υποφαινόμενος με  παρατάξεις - υποψηφίους οι οποίοι θέτουν υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Ο.Τ.Α Γλυφάδας 2023

Η προσφυγή μας αφορά συμβάσεις που έκανε ο κ. Παπανικολάου κατά την χρονική περίοδο που δεν είχε ισχύσει η ΕΝΤΟΛΗ μας 4.500 χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. ( 2014 - 2023 )

Δεδομένου ότι μια βδομάδα προ της κάλπης δεν μας παρέχει μια σαφή εξήγηση όσων ίσχυσαν επί δυο διοικητικών περιόδων του, καθώς και τι προθέσεις έχει για την επόμενη τετραετία προσφεύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

''Τα καλύτερα είναι μπροστά''

Με βασικό δεδομένο ότι ακόμα και αναφορικά με τον τόπο που γεννήθηκα, (Βόσπορος Γλυφάδας εντός του τέως αεροδρόμιου Ελληνικού), στον οποίο γίνεται η επένδυση δεν έχει καλύψει την ανταποδοτικότητα αναφορικά με τους αυτόχθονες και ακολουθεί ανάλογες μεθόδους με τις αργομισθίες φιλικών του προσώπων θα εμπεριέχεται επιπροσθέτως στην προσφυγή μας.

Στον Δήμο Γλυφάδας απουσιάζει πλέον και η ελάχιστη κοινή λογική ώστε να εκπροσωπείται ο Δήμος και το δημόσιο συμφέρον. Σε αυτόν το τόπο που γίνεται η επένδυση ο επενδυτής θα αποκομίσει δις ευρώ και είναι υποχρεωμένος να καλύψει την ανταποδοτικότητα αναφορικά με τους αυτόχθονες, ενώ ο κ. Παπανικολάου παρέκαμψε την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών για Δημοτικό Κανάλι υπηρετώντας τους αυτόχθονες η τα ολιγαρχικά συμφέροντα ;

Ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος στις συνομιλίες που είχε με την  Lamda Development έθεσε το ζήτημα των αυτοχθόνων , του Βοσπόρου , καθώς και των ερτζιανών , η λειτούργησε όπως στην περίπτωση του Κώστα Παπαχλιμίντζου 

Ο επενδυτής/ες στην περιοχή μας θα παρέχουν διαφημιστικά πακέτα αναφορικά με τα mall , ουρανοξύστες, ακίνητα, επιχειρηματικές κ.α. δραστηριότητες στους πέντε ολιγάρχες του Ν.Αττικής και αυτό λογίζεται ανταποδοτικότητα έναντι του Δήμου - Δήμων της περιοχής μας που δεν υφίσταται σήμερα ούτε ένα Ραδιοτηλεοπτικό Μέσο στα ερτζιανά ;

Τι μέλλον διαμορφώνεται στην τεχνολογική ψηφιακή εποχή ?

Είναι αρκετά χρόνια που έγιναν οι σύννομες ενέργειες και κάποιοι εκμαυλίζουν την ορθότητα , το μέλλον που χρειάζεται ο τόπος μας , ( Νότια Προάστια Αττικής ), και ασφαλώς το όφελος του Δήμου. Πρέπει να καταλήξουν επιτέλους τι θα εκπροσωπούν από τον ΔΗΜΟ διότι ο ''νεοελληνικός αχταρμάς'' ( ότι τους εξυπηρετεί κατά το δοκούν ) δεν καλύπτει τις ορθές προδιαγραφές για τον Δήμο και ειδικότερα για χιλιάδες νέους ανθρώπους. 

Τα Νότια Προάστια Αττικής και τον Δήμο Γλυφάδας από το 1989 τα έχουν συστηματικά σε ''άλλη κατηγορία'' ενώ οργανωμένα επιδιώκουν να διοικήσουν τον Ο.Τ.Α.  Βρισκόμαστε στο 2023 και δεν υπάρχει νομοθεσία αδειοδότησης, καθώς επίσης, δεν υπάρχει ούτε ένα (1) δημοτικό η ιδιωτικό ΜΜΕ στην περιοχή μας. Ποια θεωρείται ότι είναι η ανταποδοτικότητα του επενδυτή στην περιοχή μας πλήν αυτού που διαμορφώνει ισοπολιτεία ; Μια ακόμα πλατεία, ένα ιατρείο, ένα γηροκομείο διαμορφώνουν ισοπολιτεία και ανάπτυξη ;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλή ανάρρωση στον κ. Κώστα Παπαχλιμίντζο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">