ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Happy καφρίλα ''γαλάζιων'' Αλαφούζων ΝΔ στα FM


Όπως διαπίστωσα, διότι δεν παρακολουθώ πλέον τις εξελίξεις στο κωλοχ@νείο ραδιόφωνο Ν.Αττικής, από την 1η Ιανουαρίου 2023 το παράρτημα του Φαλήρου απέκτησε με Μητσοτακική κυβέρνηση και έτερο ραδιοφωνικό σταθμό. 

Ο όμιλος ''γαλάζια'' διαπλοκή καλά κρατεί επί νεοδημοκρατικής κυβέρνησης Μητσοτάκη και άλλωστε καπιταλισμό έχουμε, όμως , μη ξεχνάμε ότι εμείς έχουμε ένα βασικό προηγούμενο με τους ''γαλάζιους'' και έτερους διαπλεκόμενους διότι:

1oν) Έπειτα του 1987 δεν υπήρξε ελεύθερη ραδιοτηλεόραση. Υπήρξε ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ την οποία διαμόρφωσαν απατεώνες της πολιτικής και συνεργάτες τους υποστηρικτές της οικονομικής μαφιόζικης ζωής αυτής της χώρας.

2oν) Στη χώρα μας , αντί να αδειοδοτήσουν όσους πρωτοστάτησαν για ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις και κατέθεσαν σύννομα αιτήσεις αδειοδοτήσεως, η μαφία πολιτικής και οικονομίας κατέλυσε το Ελληνικό Σύνταγμα με τις ευλογίες των άθλιων μετεχόντων της Ελληνικής ''Δικαιοσύνης''. Αναφέρω άθλιων σύμφωνα με όσα ισχύουν ακόμα και σήμερα, έπειτα από την απόφαση του ΣτΕ το 2004 για την αντισυνταγματική λειτουργία όλων των Ρ/Σ. Έχει αλλάξει κάτι ;

3oν) Αντί να λειτουργούν τα δεκάδες ραδιόφωνα όσων πρωτοστάτησαν για την ραδιοφωνία στη Χώρα μας , και κυρίως στον Ν.Αττικής , δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μια τεταρτοτριτοκοσμική χώρα διώχτηκαν - κατασχέθηκαν και παρασχέθηκε το ελεύθερο καταπάτησης των ερτζιανών συχνοτήτων από μια σειρά εξυπηρετητών κομμάτων τύπου ''εφοπλιστές, εκδότες, ''δημοσιοκάφροι'', κ.α.

Προσωπικά δεν θα ανέφερα το ελάχιστο διότι την ραδιοτηλεόραση την έχουν καταντήσει κυριολεκτικά μπ@ρδέλ@ πριν από δεκαετίες , όμως , τυχαία άκουσα κάτι το οποίο προσβάλει βάναυσα τον Ελληνικό λαό , διότι οι μαφιόζοι ολιγάρχες προετοιμάζουν ληστεία σε βάρος του  με τις κυβερνητικές τους μαριονέτες. ( Εκτός της υπάρχουσας - υφιστάμενης. )

Ειδικότερα η φαιδρότητά τους είναι:

α) Κοπιάρισαν την μουσική που μετέδιδε ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM και την μεταδίδουν μέρα νύχτα επί σειρά μηνών , όμως , η επιτυχία του τοπικού σταθμού δεν ήταν η μουσική που μετέδιδε , ήταν τα πρόσωπα που συμμετείχαν, η αμεσότητα, και η διαμόρφωση όρων άμεσης δημοκρατίας. Αυτό που οι ίδιοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε στον ύπνο τους, και άλλωστε το ραδιόφωνο έπειτα των διώξεων - κατασχέσεων σε εμάς 'ψόφησε'. 

Σε έναν νομό Αττικής 5 εκ. πολιτών πόσοι/ες ακούν ραδιόφωνο σήμερα και πόσοι/ες χρησιμοποιούν τα σόσιαλ ; Ραδιόφωνο ακούει το 10% , το 5% η το 1% ; Σόσιαλ χρησιμοποιούν 4 - 4.5 εκ. Κρίνω ότι καθημερινοί ακροατές/ιες είναι από 5 έως 25 χιλιάδες στην Αττική και περιστασιακοί περίπου στις 100 χιλιάδες που μπορεί να ακούσουν μια φορά τον μήνα η το εξάμηνο.

β) Άκουσα ως κύριο μεταδιδόμενο σπότ Ρ/Σ να λέγεται χωρίς να είναι ακριβές: Μη σας νοιάζει αν τα χάσατε όλα και δεν έχετε τίποτα - (ούτε σπίτι να μείνετε) - έχετε καλή μουσική !! με την ονομασία του Αλαφουζέϊκου σταθμού.

Βασικό έλλειμα Δικαιοσύνης

Αυταπόδεικτα δεν υπάρχει ίχνος δικαιοσύνης στη χώρα μας, διότι αν υπήρχε όσοι τα έχασαν όλα έπρεπε να αποκατασταθούν και σε καμία περίπτωση πολιτικά στελέχη του κομματικού σωλήνα παράλληλα αστυνομικών και λοιπών χουντοβασιλικών, καθώς επίσης,  εφοπλιστών , εκδοτών, μεγαλοδημοσιογράφων κ.α. ( Απλά χώρα ξεφτίλες )

Ασφαλώς δεν αναφέρουν ποιοι κινούσαν τα νήματα ώστε η κοινωνία να χάσει όσα είχε και ουδέποτε να τα ανακτήσει. Επιπροσθέτως δεν υπάρχει Ε.Σ.Ρ και ο ρόλος του διαχρονικά είναι διακοσμητικός. Αν ήμουν μέλος του ΕΣΡ δεν θα παρείχα ποτέ βεβαίωση λειτουργίας σε Ρ/Σ ο οποίος περνά δημόσια ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σπότ  αυτό το μήνυμα, όμως, την σύνθεση του ΕΣΡ την καθορίζουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες στη χώρα μας ! 

Αποτελεί άμεση - ευθεία προσβολή σε βάρος του Ελληνικού λαού. Δημόσια ειρωνεία από την πλευρά ολιγαρχών ιδιοκτητών πομπών και κεραιών στον Υμηττό, καθώς και των τσιρακίων τους, σε βάρος της κοινωνίας από δημόσιο αγαθό ιδιοκτησίας του Ελληνικού λαού και σε καμία περίπτωση ιδιοκτησίας ολιγαρχών.

Έπειτα και από την κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας από τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο & μπασκίνες - χουντοβασιλικοί , ώστε να μην ισχύσει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Γλυφάδα, είναι σαφές τι ετοιμάζουν και προσεχώς στην κοινωνία δια μέσω του κόμματος που έχουν εκλέξει και συντηρούν στην διακυβέρνηση της χώρας μας. Όσα λέγονται από δαύτους είναι προετοιμασία της κοινωνίας για όσα θα ζήσει. Τα ίδια κάνουν και στο κάναλό τους.

Ολοκληρωτισμός , φαιδρότητα, ανηθικότητα 

Σημαντικός σταθμός με 20 εγγεγραμμένους στο κανάλι του γιουτιούμπ , ο οποίος λειτουργεί στην συχνότητα που είχε δεσμεύσει ο ραδιοφωνικός σταθμός του νεοδημοκράτη εκδότη Δημήτρη Ρίζου , ο οποίος πέθανε το 2019 και έμεινε η συχνότητα που κάποιος έτερος δεξιός έπρεπε να την εκμεταλλευτεί και βρέθηκε ο καταλληλότερος. 

Γαλάζιος μηχανισμός

Ουδέποτε υπήρξε ανάλογος μηχανισμός με αυτόν που έχουν στήσει οι ''γαλάζιοι'' στη χώρα μας. Όποια πέτρα να σηκώσεις γαλάζιος μηχανισμός και εξυπηρέτηση των ''γαλάζιων''. Πρόκειται για διεύρυνση επιχειρηματικού ομίλου με στόχο το κέρδος , η αυταπόδεικτα πρόκειται για διεύρυνση του επηρεασμού με χρήματα που δόθηκαν από τον Μητσοτάκη ; ( Γιατί δόθηκαν τα δυο εκατομμύρια ευρώ πρόσφατα καθώς και οι λίστες Πέτσα στους καναλάρχες ; ) Δεν δόθηκαν ώστε να γίνει διεύρυνση του επηρεασμού κατά της κοινωνίας και της ισοπολιτείας ;

Κατάλυση της Ισοπολιτείας

Και έπειτα αναφέρουν ακόμα και σήμερα ορισμένοι ότι υφίσταται δικαιοσύνη στη χώρα μας, ενώ εμείς γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ''γαλάζιο'' μηχανισμό. Έναν μηχανισμό ο οποίος από την αρχή διαμόρφωνε ανισότητα κατά παράβαση του άρθρου 4 του Ελληνικού Συντάγματος ...ώστε να μην αναφέρω όλα τα άρθρα και τις συμβάσεις που κατέλυσαν οι μετέχοντες της φερόμενης Δικαιοσύνης που δεσπόζουν σήμερα, από την προεδρία της δημοκρατίας έως και τις ανεξάρτητες αρχές , ενώ παράλληλα προσφεύγουν στον εαυτό τους για τις δικές τους απολαβές ! Τόσο δίκαιο στην Ελλάδα.

Αναχρονιστικό Μονοπώλιο

Ψηφιοποίηση μπορούσε να γίνει στη χώρα μας από την δεκαετία του 90 και όλα να βρίσκονται περασμένα ψηφιακά , όμως , το χαρτομάνι εξυπηρετούσε τον ''γαλάζιο'' μηχανισμό μέχρι που πέτυχε το μονοπώλιο. Μονοπώλιο το οποίο συντηρεί η μειοψηφία πλέον σύμφωνα με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ακόμα και σήμερα το Ε.Σ.Ρ δεν παρέχει διαφάνεια στο κράτος έχοντας ευανάγνωστα και δημόσια τα στοιχεία όλων των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών. Ακολουθείται το ''γαλάζιο'' σύστημα κρύβουμε τα στοιχεία ώστε να μην βρίσκονται σε κοινή και δημόσια θέα ως λίστα δημοσιοποιημένη στο διαδίκτυο και πρόσφορη στις μηχανές αναζήτησης όπως κάνει η αρμόδια υπηρεσία στις Η.Π.Α. η οποία παρέχει ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ και σε καμία περίπτωση βεβαιώσεις λειτουργίας χωρίς ισχύ αδειοδοτήσεως.

Αυτοί είστε

Τέλος, ο κάθε όμιλος τύπου Αλαφούζου κάλλιστα μπορεί να ανοίξει δεκάδες επιχειρήσεις - ραδιόφωνα. Αυτό σημαίνει ότι η πολιτεία θα εγκρίνει αν η επιθυμία κάθε εφοπλιστή - καναλάρχη είναι να διαθέτει 50 ραδιοφωνικούς σταθμούς στο Ν.Αττικής ; Είναι σαφές τι κάνει επί σειρά δεκαετιών ο ''γαλάζιος'' μηχανισμός & συνεργαζόμενοι της Γλυφάδας. ΕΓΚΛΗΜΑ. 

ΥΓ: O Γλυφάδα web έκανε την παρουσία του στο διαδίκτυο το 2010 έπειτα από μια μακρά περίοδο διώξεων - κατασχέσεων κατά του τοπικού σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM διότι το είχαν αποσιωπήσει άπαντες στην ''μάσα'' απο το δημοτικό χρήμα. Τα υπόλοιπα θεωρώ τα γνωρίζεται. ''Γαλάζιος'' δήμαρχος και δήμος , είτε λαμογίων = έγκλημα κατά της τοπικής κοινωνίας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Happy καφρίλα ''γαλάζιων'' Αλαφούζων ΝΔ στα FM Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">