ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

46 χρόνια από την προβοκάτσια των ερτζιανών


ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Για άλλη μια φορά , έπειτα από 50 χρόνια, οι μπουκωμένοι από το δημόσιο - κρατικό χρήμα τιμούν την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Εσείς να τιμάτε την εξέγερση του πολυτεχνείου για μια ψευδεπίγραφη ''δημοκρατία'' 50 ετών,  ενώ  εμείς τιμούμε τον ανιδιοτελή αγώνα των πρωτεργατών στα ερτζιανά FM που τον πρόδωσαν όλοι.


Είναι σαφές σε όλους, ότι, τόσο τα αστικά πολιτικά κόμματα, όσο και οι εκάστοτε αιρετοί των τοπικών παρατάξεων πρόδωσαν τους πρωτεργάτες των ερτζιανών FM κυμάτων που άνοιξαν την πόρτα για την ιδιωτική ραδιοτηλεόραση στη χώρα μας.

Αναφορικά με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους/ες των Ραδιοτηλεοπτικών μέσων στη χώρα μας , αυταπόδεικτα υπολείπονται πολιτισμού και συνάδουν με τις σκρόφες.

- Αν υπήρχαν αστικά πολιτικά κόμματα εκπροσώπησης της κοινωνίας - του Ελληνικού λαού - από το 1977 θα είχαν δημιουργήσει νομικό πλαίσιο αδειοδοτήσεως των πρωτεργατών. Κλεφτουργιά , απατεώνες , κάπηλοι ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός. 

Πως ο Κωστής Στεφανόπουλος ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε επικοινωνία που είχαμε αναγνώρισε ότι άκουγε, καθώς και ποιοι πρωτοστάτησαν για τις ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις, ενώ ο φαύλος μηχανισμός των κομμάτων και της φερόμενης ''ανεξάρτητης δικαιοσύνης'' ουδέποτε ;Όλοι αυτοί ζούσαν σε έτερη χώρα η μήπως σε άλλο σύμπαν

Από την κυβέρνηση Μητσοτάκη του 1991, χωρίς αδειοδότηση στους πρωτεργάτες των FM, έπειτα πλήρους φακέλου,στον Μητσοτάκη του παρόντος ο οποίος από το 2019 έχει περάσει 5.000 χιλιάδες νόμους φοροληστείας και ακρίβειας σε βάρος της κοινωνίας και ούτε ένα νόμο για τα ερτζιανά - ραδιοτηλεοράσεις. Ποιοι κυβερνούν, η ΝΔ η μήπως οι ολιγάρχες ιδιοκτήτες ;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Όταν κάποιοι μου αναφέρουν γιατί βρίζω δήμαρχο και αιρετούς του Ο.Τ.Α Γλυφάδας , καθώς και κόμματα - πολιτικούς της χώρας μας είναι ηλίου φαεινότερον. Από το 1987 έστησαν μια αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική και καταχρηστική διαπλεκόμενη παράγκα για τα προσωπικά τους συμφέροντα κατά κάθε έννοιας πραγματικού Πολιτισμού και Δημοκρατίας.

- Υπάρχει έστω ένας που μπορεί να δεχθεί ως δημοκρατική κυβέρνηση το κόμμα της ΝΔ , ένα κόμμα το οποίο από το 1989 , έως και σήμερα το 2023 , δεν έχει θεσπίσει έναν αντίστοιχο νόμο αδειοδοτήσεων στην ραδιοφωνία με τους Αμερικανούς τους οποίους αντιγράφουν και υπηρετούν όπου τους βολεύει για τα συμφέροντα των ημετέρων της διαπλεκόμενων οικογενειών ;

- Υπάρχει έτερη χώρα στην οποία, αντί να ακολουθούνται οι σύννομες διαδικασίες επί παντός επιστητού παίρνουν προτεραιότητα οι ''δικοί μας'' και τέλος ;Έχει αλλάξει κάτι αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ το οποίο έκρινε το σύνολο των Ρ/Σ ως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ; 

- Γνωρίζετε γιατί δεν υφίσταται δικαιοσύνη στη χώρα μαςΔιότι, ενώ το Συμβούλιο της Επικρατείας  είχε βγάλει την απόφαση ότι το σύνολο των ραδιοφωνικών σταθμών λειτουργούν αντισυνταγματικά, άρα λειτουργούσαν αντισυνταγματικά και σε προγενέστερο χρόνο,  η κλίκα της ΕΙΙΡΑ στράφηκε κατά του τοπικού Ρ/Σ και ο μηχανισμός δικαστικών συμμετείχε σε καταχρηστικές δίωξεις - κατασχέσεις κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM. Λέτε οι δικαστικοί να στραφούν κατά των δικαστικών ;Μήπως υπήρχε δικαιοσύνη όταν δεν ίσχυσε ούτε ίχνος του ν.1730/87 διότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξυπηρετούσαν την πελατεία τους παρέχοντας οι υπουργοί τις άδειες στις γνωστές οικογένειες κατά κάθε αρχής δημοκρατίας ;

- Ενδεχομένως αυτά που δεν γνωρίζεται ορισμένοι/ες είναι:

1oν) Έπειτα από επικοινωνία που είχαν μαζί μου, σχετικά με την υπόθεση του Ρ/Σ, ενώ μου όρισαν ημερομηνία ώστε να κλείσω ραντεβού με τον υπουργό δεν δέχτηκα να επισκεφτώ υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υπόθεση του σταθμού.

2ον) Επικοινώνησε μαζί μου δικηγόρος , ο οποίος προσφέρθηκε να συμβάλει με το επιτελείο του ώστε να προκύψει δικαστική απόφαση δικαίωσης αναφορικά με τον Ρ/Σ. Επίσης δεν δέχτηκα.

- Δεν δέχτηκα ούτε το ένα , ούτε το άλλο ως προτάσεις , διότι , επιθυμία δική μου ήταν και παραμένει η κυβέρνηση να θεσπίσει δημοκρατικό νόμο , καθώς επίσης, ο δήμαρχος να τηρήσει τις υποχρεώσεις του. Όσο δεν προκύπτει ούτε το ένα ούτε το άλλο για εμένα δεν υπάρχει ίχνος δημοκρατίας στη χώρα μας. Ο κάθε άνθρωπος σύμφωνα της παιδείας και της κουλτούρας του έχει ένα μοναδικό κριτήριο αναφορικά με τα δρώμενα της πολιτείας και των πολιτικών και ουδεμία σχέση έχει με τις πρακτικές κομμάτων - ημετέρων. Αν εσάς σας καλύπτει το πελατειακό σύστημα της νεοελληνικής πραγματικότητας ο υποφαινόμενος το αρνήθηκε αρκετές φορές. Τι να μου πείτε εσείς , και ειδικότερα οι κουκουλοφόροι αιρετοί - τσιράκια του 4ου ορόφου του δημαρχείου καθώς και οι ημέτεροι Παπανικολάου ;Όσα ψεύδη έχετε γράψει σε βάρος μου δηλώνουν ότι είστε απατεώνες και ανήθικοι, διότι, ο υποφαινόμενος πρεσβεύει όσα δεν μπορείται συνολικά όλοι και όλες μαζί. 

- Τέλος, η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου 2014 - 2015 να διαμορφώσει έστω υποτυπωδώς την υγιή αντιμετώπιση, ακόμα και αναφορικά με τα στελέχη του αποτελεί την παταγώδη αποτυχία και την αποσύνθεση του παρόντος. Το έχω αναφέρει και άλλη φορά. Με κάλεσαν σε ένα κόμμα του 3%, έγινε 33% και κυβέρνηση, αποχώρησα το 2015 έπειτα από την κατάλυση του δημοψηφίσματος , τα μνημόνια και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, καθώς και την τοπική προβοκάτσια, και σήμερα βρίσκεται στην φάση της διάλυσης.  Αυτό ήταν αναμενόμενο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με εξέφρασε ούτε ως στέλεχος ούτε ως ανεξάρτητο. Αν ενταχθώ σήμερα σε ένα έτερο κόμμα, θα γίνει μελλοντικά η επόμενη κυβέρνηση, όμως, δεν έχω καμία διάθεση για την επόμενη προβοκάτσια διότι πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Ευελπιστώ να μην ειρωνευτεί ούτε ένα άτομο διότι προφανώς στερείστε πολιτικής παιδείας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 46 χρόνια από την προβοκάτσια των ερτζιανών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">