ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τερψιθέα Γλυφάδας: Τα ζωντανά σε ποσοστό 49% δεν διαθέτουν κανένα επίπεδο αντίληψης


Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας, και ειδικότερα στην Τερψιθέα, απέδειξαν σύμφωνα του αποτελέσματος ότι το 49% των ζωντανών της Γλυφάδας δεν διαθέτει κανένα επίπεδο αντίληψης.

Ειδικότερα, η ''γαλάζια'' δημοτική αρχή θεωρεί τους κατοίκους της Τερψιθέας  τουλάχιστον αδαείς , ημιμαθείς και αστοιχείωτους/ες, δεδομένου ότι ο πακτωλός εκατομμυρίων την περίοδο 2023 - 2027 θα διατεθεί μπροστά στο Δημαρχείο Γλυφάδας. Δεδομένης αυτής της μεθοδεύσεως έπρεπε να κάνουν κάτι για παραπλάνηση του συνόλου της συνοικίας.

Για την Τερψιθέα οι λεχρίτες, όπως θα τους αποκαλούσε ο Ζήκος στον μπακαλόγατο, ήρθαν προεκλογικά να φτιάξουν στον περίβολο της πλατείας Καραϊσκάκη πάρκινγκ ώστε να καλύψουν τους γλύφτες ημετέρους τους της ΝΔ , το λιβανιστήρι ΖΖ , και κάτι Κινέζους που αγόρασαν ακίνητα επί της πλατείας.

Οι ανήθικοι διοικούντες των κοινών της Γλυφάδας είναι τόσο λεχρίτες αυταπόδεικτα δεδομένου ότι σε εμάς έπειτα από αιτήσεις απάντησαν να τα φτιάξουμε μόνοι μας ενώ τα πάρκινγκ της εκλογικής τους πελατείας καθώς και των τσιρακίων τα κατασκευάζουν με πίστωση των χρημάτων του συνόλου των δημοτών.

Τέλος, πόσα θα κοστίσει διφορούμενε δήμαρχε να πληρώσεις τον ΖΖ ώστε να δείξει σε βιντεάκι το ''επίτευγμα'' των δύο μέτρων και σταθμών, άρα της καφρίλας που σας διέπει ενώ από το 2014 έχεις καταλύσει την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ;

Πόσο κομπλεξικοί μπορεί να είναι άτομα των δύο μέτρων και σταθμών στην διοίκηση του Ο.Τ.Α Γλυφάδας τα οποία με δόλο και σκοπιμότητα διαμορφώνουν εξευτελισμό των κοινών και των δημοτών με απώτερο στόχο τους το προσωπικό τους συμφέρον - κέρδος ;Παράλληλα του διαμορφωμένου με δόλο εξευτελισμού μήπως δεσπόζει η ονομασία του Δήμου ;

- Το μόνο που ακολουθώ από το 2004 είναι να απαντώ στον εξευτελισμό που διαμορφώνουν κομπλεξικά άτομα στην διοίκηση του Ο.Τ.Α Γλυφάδας, όμως, ελάχιστοι εκ των συμπολιτών μας διαθέτουν επαρκές επίπεδο αντιλήψεως.

- Δεδομένου ότι όσα ισχύουν στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας έχουν πάρει τον δρόμο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου το ερώτημα που προκύπτει είναι:Τόσα χρόνια γιατί δεν έφτιαχναν μόνοι τους τα πάρκινγκ οι κάτοικοι περιμετρικά της πλατείας και τα κατασκευάζει ο Δήμος δαπάνη του συνόλου ;Όταν οι εν λόγω χώροι γίνονται τα προσωπικά πάρκινγκ των ημετέρων της ΝΔ χωρίς να τα πληρώνουν οι ίδιοι πρόκειται αμιγώς για ρουσφέτι.

- Οι έτεροι εξευτελισμένοι με δόλο σε επίπεδο Ο.Τ.Α Γλυφάδας, αναφέρομαι στους φερόμενους ''αριστερούς'' , ασφαλώς αντιλαμβάνονται το εύρος της προβοκάτσιας που ξεκίνησε με δικές τους ενέργειες καθώς και ποιοι είναι οι άμεσα ωφελούμενοι. 

- Αν υπάρχει έστω και ένας δημότης - δημότισσα που δεν αντιλαμβάνεται το ανήθικο επίπεδο των διοικούντων που έχουν πιστώσει ένα σεβαστό ποσό των χρημάτων του συνόλου για πάρκινγκ σε ημέτερους , αντί πεζοδρομίου , ενώ στον αντίποδα έπειτα από αιτήσεις αναφέρουν σε εμάς να τα φτιάξουμε μόνοι μας λυπάμαι διότι προφανώς είστε και εσείς αντίστοιχοί τους. 

- Οι προτάσεις για δημοτικούς χώρους πάρκινγκ στην Τερψιθέα και την Γλυφάδα έχουν γίνει ΔΗΜΟΣΙΑ από την δεκαετία του 90, και ειδικότερα και από τον υποφαινόμενο, άρα ουδεμία σχέση με ημετέρους της ΝΔ καθώς και τους διοικούντες ληστάρχους των προτάσεών μας.

Γιάννης Κουρδομένος


- Από ποιόν ξεκίνησε ως πολιτική πρόταση η ΑΠΟΧΗ στη χώρα μας ;

- Ποιοι προμοτάρησαν με καθημερινές live εκπομπές τον Κασσελάκη , και γιατί , αν δεν είναι βαλτός να υπηρετήσει μια χούφτα ολιγαρχικά συμφέροντα όπως έκανε και η κυβέρνηση του Τσίπρα παρέχοντας πέντε άδειες σε πέντε ολιγαρχικές οικογένειες αντί νόμου για το σύνολο και όσων πρωτοστάτησαν στην Ελλάδα ;

- Ποιοι ξεπούλησαν το Ελληνικό στον Λάτση ενώ ''ξέχασαν'' μια ολόκληρη συνοικία δεκάδων οικογενειών αριστερών που απαλλοτρίωσαν τις οικίες τους χωρίς αποζημιώσεις επί Χούντας του 1967 - 1974 ;Τόσο ‘’αριστερά‘’ ;Τόσο ‘’αριστεροί‘’ ; Mήπως θυμάσαι ποιοι έλεγαν το '' τι είμαστε απατεώνες ;'' 

- Μιας χρήσης ήταν αυταπόδεικτα και αυτό δεδομένης της προβοκάτσιας. Αυτοί διαμόρφωσαν την επάνοδο της Νέας Δημοκρατίας , όπως και τοπικά υπηρετούν τα συμφέροντα των ''γαλάζιων'' από το 2014 μέχρι και σήμερα καθώς και της τσέπης τους κατά όλων των αριστερών. Ο ίδιος ο Τσίπρας επανειλημμένα τόνισε τα πενήντα δις που άφησε προίκα στον Μητσοτάκη ώστε να τα διαθέσει στην ''γαλάζια'' του πελατεία. Γιατί δεν τα είχε κάνει ο ίδιος έμπρακτες πολιτικές υπέρ της κοινωνίας δεν το έχει απαντήσει έως σήμερα. 

- Θυμήσου παράλληλα πόσες φορές ανάρτησα θέματα και προτάσεις επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:Δεν θα προκύψει ούτε μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΟΜΗ ενώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν διορίσει σύμφωνα του πελατειακού συστήματος ένα εκατομμύριο ημετέρους ; Τι σόϊ αριστερά  είστε ;Μήπως είστε βαλτοί της ολιγαρχικής παράγκας ;Είναι σαφές γιατί κυβερνά η ΝΔ και γιατί το 80% των αιρετών πανελλήνια είναι ΝΔ ; Η δεξιά παράταξη, καθώς και το ΠΑΣΟΚ έχουν διορίσει και εξυπηρετήσει επί δεκαετίες εκατοντάδες χιλιάδες ημετέρων , ενώ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιορίστηκαν κυρίως στις δικές τους ανάγκες. Αυτό δεν ήταν επιλήψιμο και παρεξηγήσιμο ;

- Μόλις εξελέγη η κυβέρνηση Μητσοτάκη το 2019 ξεκίνησε τους διορισμούς στο δημόσιο ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ''αγκύλωση'' και τα στελέχη του θεωρούσαν ότι θα βρίσκονται εσαεί στην εξουσία ! Από που θα προέκυπταν οι ψήφοι δεν διερωτήθηκαν ποτέ. 

Ριζοσπάστες μόνο στο σκέλος του σεξουαλικού προσανατολισμού και δεδομένου ότι η ΝΔ προσέγγιζε τα ΛΟΑΤΚΙ ? Αριστεροί ώστε να εκμαυλίσουν κάθε έννοια αριστεράς ? Η πραγματική αριστερά δεν θα προσέγγιζε ποτέ ολιγάρχες και δεν θα είχε καμία απολύτως συμμετοχή σε διαπλεκόμενα. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι αν πέσεις μέσα σε ένα βούρκο θα γεμίσεις λάσπη άρα θα γίνεις και εσύ βούρκος. Όσοι/ες απεδέχθησαν και συμμετάσχουν στους ολιγαρχικούς ομίλους ΜΜΕ είναι αριστεροί η είναι οι συμμετέχοντες και δημιουργοί της παράγκας ? Από το 2014 συμμετάσχουν και προβάλλονται ανελλιπώς από τα εθνικά πλυντήρια, επιλεκτικά νομοθέτησαν και παρείχαν άδειες μόνο σε δαύτους, όμως , το ουσιαστικό όφελος προκύπτει αποκλειστικά στους ολιγάρχες, στην Νέα Δημοκρατία και την ''γαλάζια'' της πελατεία, άρα συνολικά δεν είναι υπάλληλοι και δημιουργοί της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ; Είχαν την ευχέρεια να περάσουν όσους νόμους χρειαζόταν ο τόπος και η κοινωνία , όμως , επέλεξαν την προβοκάτσια και το προσωπικό τους βόλεμα. Έγιναν αποδεκτοί από το ''γαλάζιο'' υπαλληλικό προσωπικό των διαπλεκομένων και από τους ολιγάρχες , όμως , παράλληλα έγιναν και οι ίδιοι ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ & ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Για άλλη μια φορά αντί να πουν και να δεχθούν την αλήθεια μεθοδεύουν την ''κεντροαριστερά'', δηλαδή να γίνουν το ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ το οποίο πλέον ουδεμία σχέση έχει με τον σοσιαλισμό. Όσοι/ες προσαρμόζονται εύκολα σε οτιδήποτε ισχύει ήδη έχουν αποκηρύξει την αριστερά. Κανείς από τα κόμματα της βουλής δεν είναι σήμερα αριστερά . Αυτός είναι ο βασικός λόγος των 800 μικρών κομμάτων στη χώρα μας.

- Η ΝΔ λήστεψε στην κυριολεξία όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ελέγχοντας τα ψηφιακά δεδομένα του Ελληνικού λαού - ψηφιακή διακυβέρνηση - και κάνει τις παροχές στους ημετέρους και τους ψηφοφόρους της. Το σύνολο των επιδοματικών πολιτικών Μητσοτάκη λαμβάνονται από δεξιούς για πρώτη φορά και κυρίως από άτομα που δεν χρήζουν καμιάς συμβολής από την πλευρά της Πολιτείας. Δεν θα ψήφιζαν Μητσοτάκη ? Η ΝΔ λήστεψε επί της ουσίας την διακυβέρνηση της χώρας και οι συριζαίοι απολάμβαναν τα προνόμιά τους συμμετέχοντας στα παράθυρα των ολιγαρχικών καναλιών που αδειοδότησαν κάνοντας τον ανήξερο.

- Ακόμα και τοπικά όσοι/ες λειτούργησαν υπονομευτικά από τους κόλπους της ''αριστεράς'' ήταν της μιάς χρήσης και τέλος. Τι κέρδισαν το γνωρίζουν οι ίδιοι/ες διότι ούτε μεσοπρόθεσμο κέρδος είχαν ούτε μακροπρόθεσμο θα έχουν. Τι μένει σήμερα ;Η αλλαγή νοοτροπίας που ανέφερα από την δεκαετία του 90 ποτέ δεν έγινε. Η νεοελληνική φάρα αναπαράγει και ανακυκλώνει τις ίδιες παθογένειες. Τόσο πολλά ήταν τα προϊόντα της προβοκάτσιας ? Ποιοι έχουν το ουσιαστικό κέρδος από το 2014 έπειτα της προδοσίας ;Για λογαριασμό τους ενεργήσατε και ενώ υπήρχε ανοιχτή η μελλοντική προοπτική την εξαϋλώσατε. Δεδομένου ότι εσείς διατηρείτε αρκετοί/ες σχέσεις με τα ‘’γαλάζια‘’ στελέχη, ενώ προσωπικά ο υποφαινόμενος καμία τι σας χωρίζει πλήν του χρήματος ;

- Ποιοι πραγματικά αριστεροί ενώ γνώριζαν όσα ισχύουν με ''καραχαλιάδες'', ''υδραυλικούς'', ''χειρομαλάκτες'', ''σκούφηδες'' , ''παπαχλιμίτζους'' , και λοιπούς, θα προέβαιναν σε μια πράξη η οποία αντιβαίνει καθολικά κάθε αρχή και αξία αριστερής ιδεολογίας ;Μικρή χώρα όμως μεγάλες ιδέες έχουν για το άτομό τους πολλοί και διάφοροι. 

Το οξύμωρο της Ιστορίας σε μια χώρα κλεφτουριάς είναι ότι άλλοι πρωτοστάτησαν για τις ραδιοτηλεοράσεις , άλλοι δέχτηκαν σειρά διώξεων - κατασχέσεων, άλλοι αξίωναν δημόσια την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, άλλοι γεννήθηκαν στο τέως αεροδρόμιο του Ελληνικού, ενώ άλλοι γέμισαν τους κωδικούς ως αριστεροί και αριστερά, άλλοι διαθέτουν σήμερα τις ραδιοτηλεοράσεις , άλλοι αποκομίζουν από το Ελληνικό και άλλοι εφάρμοσαν τις πιο σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές ενώ ξεπούλησαν την δημόσια περιουσία και το Ελληνικό.

- Ενώ σειρά των προαναφερόμενων από την δεκαετία του 90 διαβιεί με το δημοτικό χρήμα ο υποφαινόμενος δέχτηκε σειρά από ληστείες , ( διώξεις - κατασχέσεις ), και ακόμα και σήμερα δέχεται μηνύσεις από χρηματισμένους ξεφτίλες από την νεοδημοκρατική παράταξη του Ο.Τ.Α Γλυφάδας. Αναφορικά με αυτό που αποκαλούν ''ανεξάρτητη δικαιοσύνη'' , ενώ είναι απλά ένας βόθρος δεν κάνω ιδιαίτερο σχόλιο. 

Μου ζήτησαν να προσεγγίσω ένα κόμμα του 3% και έπειτα έγινε εξουσία , μόλις έγινε προβοκάτσια και έφυγα πήρε την οριστική κατηφόρα. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται αποτελούν θεαθήναι. Ρίξε μια ματιά, έκλεισαν τα κανάλια των συριζαίων, του ΚΚΕ , των πασόκων και της ΝΔ ; Επίσης, τους κατέβασαν τα Facebook ;Tο σύνολο από αντισυνταγματικής λειτουργίας διπλεκόμενους σταθμούς τους διώξαν , τους κατέσχεσαν ;Τι αντιπροσωπεύουν και τι υπηρετούν συνολικά ;

- Για τα κατά τόπους Α/Τ και όσους διατελούν σε δαύτα μάτια έχετε και τους βλέπετε στα διαπλεκόμενα άρα χρειάζεται κάποιο σχόλιο ;Eννοώ υπάρχει ένα άτομο το οποίο αγνοεί την σχέση τους με το κυβερνών κόμμα και την υπηρέτηση μιας χούφτας διαπλεκόμενων  ;Αν δεν κατάλαβε κάποιος αναφέρομαι στην γνωστή παράγκα. Αυτή είναι η χώρα των Ελλήνων ;Όλοι οι προαναφερόμενοι είναι Έλληνες ;Για ψάξτο λίγο. Έλληνες θα έκαναν όσα έχουν ακολουθήσει οι συμμετέχοντες στα κοινά της Γλυφάδας και ευρύτερα ;

 



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τερψιθέα Γλυφάδας: Τα ζωντανά σε ποσοστό 49% δεν διαθέτουν κανένα επίπεδο αντίληψης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">