ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έπειτα από τον αρχιερέα της διαπλοκής ο αρχιερέας της σιωπής

 


Έπειτα από τον αρχιερέα της διαπλοκής ο αρχιερέας της σιωπής.

Ο κύριος της φωτογραφίας γνωρίζει  ότι παρέλαβε ένα κόμμα του 3% το οποίο έγινε 33% έπειτα από την συμβολή και την συμμετοχή της κοινωνίας. Παράλληλα γνωρίζει ότι σημαντικό τμήμα των συμμετεχόντων του 30% καθώς και υποστηρικτών υπέστησαν προβοκάτσια από την πλευρά των πρωτοκλασάτων.

Προσωπικά ο υποφαινόμενος παράλληλα πολλών ακόμα ανεξαρτητοποιηθήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και ειδικότερα από το δικό μου μετερίζι ζήτησα την ΑΠΟΧΗ σε κάθε εκλογική διαδικασία ως μορφή διαμαρτυρίας για την προβοκάτσια.

Είναι σαφές σήμερα , έπειτα από σειρά εκλογικών διαδικασιών ποιος κέρδισε και ποιοι είναι οι ηττημένοι.

Το κόλπο της κεντροαριστεράς

Στόχος ορισμένων ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει έρεισμα σε κοινωνικό επίπεδο από την δεκαετία του 90 και να μετασχηματιστεί σε κόμμα του κέντρου ώστε να ροκανίσει την δυναμική του ΠΑΣΟΚ. Ένα νέο ΠΑΣΟΚ στην θέση του Πασόκ

Μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο καλεί να τοποθετηθεί για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ στέλνει η Εφημερίδα των Συντακτών με κείμενο στο σημερινό της πρωτοσέλιδο λίγες ώρες πριν την έναρξη της κρίσιμης Κεντρικής Επιτροπής. 

Απευθυνόμενη προς τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η ΕΦΣΥΝ αναφέρει ότι «οφείλει να μιλήσει. Τώρα, πριν να είναι αργά. Τώρα, πριν γκρεμίσει ό,τι έχτισε» με το επιχείρημα ότι η σιωπή που έχει κρατήσει μέχρι τώρα ο κ. Τσίπρας «ερμηνεύεται κατά το δοκούν από τους άλλους, που όμως ποτέ δεν αποδίδουν τη θέση του σιωπούντος» και, όπως προστίθεται στο άρθρο «αυτό το ξέρει καλά ο Αλέξης Τσίπρας και από πολιτική γνώση και από πολιτική εμπειρία».

Ο αρχιερέας της σιωπής γνωρίζει απόλυτα «τι έχτισε», άρα να μιλήσει και τι να πεί ;

O Τσίπρας και μια σειρά ακόμα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εξασφάλισαν αποδοχές από τον Ελληνικό λαό, όμως η επιτυχία του 2014 ήταν εξαρτώμενη από την κοινωνία, και ειδικότερα από το 30 %. Το 30% του 2014 δεν ήταν οι 150.000 χιλ. του Κασσελάκη που απορρέουν από τις εκπομπές του Αντέννα. Αυτό το 30% δικαιώθηκε από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ ;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Η ενημέρωση που κάνετε είναι του κ..... τα εννιάμερα. ( Δεν αναφέρομαι στην ΕΦΣΥΝ. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έπειτα από τον αρχιερέα της διαπλοκής ο αρχιερέας της σιωπής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">