ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας:Τοπικό μνημόσυνο


Όσο αυξάνεται ο τοπικός πληθυσμός της Γλυφάδας αυξάνονται οι απατεώνες , η νεοελληνική υποκρισία και το πελατειακό σύστημα.

Για τρίτη φορά είχαν στη φαρέτρα τους την απάτη. 

Ειδικότερα η δήλωση του Γ. Παπανικολάου '' Στις φετινές δημοτικές εκλογές, δεν σχεδιάσαμε μόνο ένα προεκλογικό πρόγραμμα, σχεδιάσαμε το μέλλον της Γλυφάδας μας, για όλους – χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις '' σύμφωνα της κατάλυσης εντολής 4.500 χιλιάδων δημοτών και της πλαστογραφίας η οποία ακολούθησε δηλώνει άτομο αμιγώς απατεώνα.
Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται στην πράξη πόσο ελεεινοί είναι ορισμένοι εκ των ''συμπολιτών'' μας, όταν , ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος χρηματίζει κάτω από τα τραπέζια ορισμένους για γλυψιματάκι στα σόσιαλ αντί να ισχύει η ΕΝΤΟΛΗ χιλιάδων δημοτών για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ. Ξεφτίλες. Αναφορικά με φερόμενους ''αριστερούς/ες'' και την προβοκάτσια για την ωφέλεια των ''γαλάζιων'' είναι ξεκάθαρο γιατί τους ''άδειασε'' η ιστορία και η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας.
Ασφαλώς σε μια νεοελληνική κοινωνία σε αποσύνθεση , έπειτα από την ληστεία του χρηματιστηρίου , την οικονομική ύφεση, τα μνημόνια, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την ακρίβεια επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη και με δεδομένο το αισχρό πελατειακό σύστημα των κομμάτων εξουσίας δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε υγιή αντιμετώπιση από την πλευρά των ξενόφερτων στη πόλη της Γλυφάδας.

Βλέπετε και βλέπουμε ποιοι συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που χρηματίζει το ''γαλάζιο'' στέλεχος. Στο 100% οι λαμβάνοντες μισθούς και το δημοτικό χρήμα. Πέραν αυτών κανείς άλλος. Ασφαλώς στα σόσιαλ ορισμένοι χρηματισμένοι δουλεύουν τους αδαείς και μη γνωρίζοντες τα ισχύοντα στον Δήμο της καθολικής προβοκάτσιας.

Για τρίτη συνεχόμενη τετραετία απατεώνες και υπάνθρωποι στα κοινά του Ο.Τ.Α Γλυφάδας και στον αντίποδα οι καθολικά υποκριτές - υποκρίτριες κάτοικοι Γλυφάδας.

Ένας στόλος ''γαλάζιων'' εξυπηρετούμενων, κυρίως κάτω από τα τραπέζια, ώστε να προμοτάρει από δεκάδες σελίδες, καθώς και από τα εισαγόμενα σόσιαλ, την ''αγάπη'' και την ''αλληλεγγύη'' των απατεώνων των κοινών του Ο.Τ.Α Γλυφάδας ενώ η πραγματικότητα είναι σαφής.

Κατάλυση εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων & δόλιος ευτελισμός και υπονόμευσεις ώστε να προκύπτει μονοπωλιακός δήμος ενός αστικού πολιτικού κόμματος.

Αναφορικά με τους ψευτοαριστερούς της Γλυφάδας είναι σαφές γιατί έγιναν υποστηρικτές του κομήτη Κασσελάκη ο οποίος ουδεμία σχέση και γνώση πολιτικής διαθέτει.

Όσοι/ες θεωρείται ότι οι κατά τόπους διαθέτουν γνώσεις πολιτικής είστε πλήρως αδαείς διότι σας διαψεύδει το 51% των ψηφοφόρων που απείχαν της κάλπης στον Δήμο της Γλυφάδας.

Μείνατε τα ρουσφέτια και το πελατειακό σύστημα της ΝΔ. ''Πολιτική προστασία'' , ''δημοτική αστυνομία'', ημέτεροι, ΟΝΝΕΔίτες, αργόμισθοι, κ.α. οι συμμετέχοντες στα ''πανηγύρια'' τα οποία σήμερα θυμίζουν μνημόσυνο.

Δήμος ανθέλληνες και λεχρίτες κατά τον Ζήκο στην ταινία μπακαλόγατος οι οποίοι/ες αντί να συμβάλουν την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ έγιναν οι ξεφτίλες των εισαγόμενων πολυεθνικών και ορισμένοι μας τσαμπουνάνε και την αριστερά. Ξεφτίλες.

Γίνεται να παρακολουθείς διαπλεκόμενα κανάλια ολιγαρχών , να αγοράζεις εισαγόμενα κινητά - ακίνητα, τηλεοράσεις, οχήματα, νεοφιλελέ ιδιοκτησιών - πολυεθνικών, να χρησιμοποιείς φανατικά σόσιαλ σιωνιστών νεοφιλελεύθερων καπιταλιστών ολιγαρχών του κεφαλαίου, (πολυεθνικών), και παράλληλα να είσαι είτε αριστερά/ος που αναφέρουν ορισμένοι είτε πατριώτης Έλληνας ;Δεν πάνε πακέτο. Αχταρμάς ιμάμ  μπαϊλντί, λίγο απ' όλα, και ότι συμφέρει το κάθε λαμόγιο όταν όλα είναι εισαγόμενα και ακόμα και ο τουρισμός που επικαλούνται οι πολιτικάντηδες αφορά τους ξενόφερτους ?

Η προβοκάτσια και η εθνική κοινωνική αλλοίωση από τους νεοταξίτες είναι τα βασικά δεδομένα. Εξ' αυτών προκύπτει και ο κομήτης Κασσελάκης. Παγκόσμιος σιωνισμός - νεοφιλελευθερισμός , καθολική πάταξη της αριστεράς και κάθε προοδευτικού ανθρώπου στον βωμό του χρήματος. Εβραίοι.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Όσα είχαν την ταυτότητα του προοδευτικού χώρου στον Δήμο Γλυφάδας ληστεύτηκαν στο σύνολό τους. ( Δεν δείχνω φωτογραφίες από δενδροφυτεύσεις στον παρελθόντα χρόνο διότι η αντίθεση θα σας πικράνει ακόμα περισσότερο.) Εννοώ δενδροφυτεύσεις που είχαν την σφραγίδα όλων των δημοτών, της τοπικής κοινωνίας, ενώ σήμερα τις διοργανώνει ο δήμαρχος με αιρετούς , υπαλλήλους και το προσωπικό του δήμου.

- Αυτό που κάνουν στην εν λόγω 'δενδροφύτευση' , δίπλα στην εγκατάσταση της ΔΕΗ , αποτελεί την πάγια τακτική τους εννέα ετών επί παντός επιστητού. Τα ληστεύουν όλα ...και αντί για Δήμο όλων των δημοτών έχουν συστήσει τον Ο.Τ.Α της τσέπης τους των έμμισθων και των ημετέρων της ΝΔ.

- Στην εποχή της κοινωνικής και ηθικής αποσύνθεσης οι προτάσεις που κάναμε διασφάλιζαν ένα συγκεκριμένο πλαίσιο στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας. Αντί όσων όφειλαν να σεβαστούν οι εκλεγμένοι από το 2014, τα οποία αποτελούσαν δημοκρατική εντολή κατάλυσαν την τοπική δημοκρατία και διαμόρφωσαν την αντιστοιχία του ιδιοκτήτη του Facebοok ΜΕΤΑ. Ληστεύουμε τα δεδομένα των άλλων. Έπειτα υπάρχει κάποιος που 'βρίζει', και κανείς δεν αναφέρει πως χαρακτηρίζεται η πράξη του δημάρχου. Όταν δεν ισχύει η εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων αυτός που κατέλυσε την εντολή δεν αποτελεί την κορυφαία ύβρη κατά της δημοκρατίας ;

- Ασφαλώς τι σημαίνει δημοκρατία με υφιστάμενο το πελατειακό σύστημα , τους εξυπηρετούμενους της ΝΔ , καθώς και το 51% των δημοτών να απέχει της κάλπης είναι άλλο κεφάλαιο το οποίο απευθύνεται σε επαρκώς μορφωμένους ανθρώπους και σε καμία περίπτωση την πληθώρα νεοελλήνων του πελατειακού συστήματος, των κονέ, των εξυπηρετήσεων , του ξεπουλήματος της χώρας μας και των αξιών των ΕΛΛΗΝΩΝ. Σήμερα δεσπόζει η χαρά των ανάξιων νεοελλήνων. Όλα ξεκίνησαν από την ΕΛΛΑΔΑ και αντί να παράγει η χώρα μας κυβερνούν τα τσιράκια των ξένων για λογαριασμό της ωφέλειας των ξένων. Δεν υπάρχει ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΕΛΛΗΝ. Οι ΈΛΛΗΝΕΣ τιμούσαν ακόμα και τους καλύτερους αθλητές με ένα δάφνινο στεφάνι το οποίο συμβόλιζε την τελειότητα. Δεν παρείχαν χρήματα ενώ διέθεταν νόμισμα και πολύτιμους λίθους. Ακόμα και ο μέγας Αλέξανδρος ως βασιλιάς ελάμβανε τις ίδιες αποδοχές με το σύνολο των στρατηγών του. Γκέγκε που λένε στο χωριό μου την γλυφάδα που την καταντήσατε πόρνη ;Αντί ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ , απόρροια ΕΝΤΟΛΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ , οι ξενόφερτοι εξυπηρετούμενοι των εισαγόμενων .... ''Ελληναράδες''. Ότι ''γυαλίζει'' δεν είναι δικό μας.... είναι ΞΕΝΟ.






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας:Τοπικό μνημόσυνο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">