ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Γιάννη Κωνσταντάτο είσαι όντως τόσο πατριώτης ?

 


ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Γιάννη Κωνσταντάτο είσαι όντως τόσο πατριώτης , η απλά ''είναι πολλά τα λεφτά Άρη'' και συμμετέχεις στην διευρυμένη παράγκα των ξενόφερτων και της καθολικής προβοκάτσιας - πλιάτσικου ? 

Άλλοι είχαν ηλεκτρονικό μέσο στη περιοχή μας από την δεκαετία του 70, άλλοι είχαν προτείνει από την δεκαετία του 90, λειτουργώντας ένα τοπικό ραδιόφωνο drone & κάμερες, άλλοι κατέθεσαν σειρά από αιτήσεις - προτάσεις , άλλοι είχαν εντολή χιλιάδων δημοτών για Δημοτικό Κανάλι , άλλοι είναι οι αυτόχθονες στο Ελληνικό και άλλοι είναι οι επωφελούμενοι.  

Αυτό είναι το ήθος και η ανταποδοτικότητα του Σ. Λάτση και των τοπικών αιρετών ; Το Ελληνικό αποτελεί κορυφαία παράγκα. Προσωπικά θέλω να διαπιστώσω αν η ίδια παράγκα που έχει ισχύσει από το σύνολο των ξενόφερτων στο Ν.Αττικής, καθώς και στην φερόμενη Δικαιοσύνη μπορούν να την στήσουν και να την ελέγχουν και εκτός της δικής μας χώρας. Είναι καθαρά ζήτημα χρόνου διότι επένδυση δεν υπήρξε στο Ελληνικό. Προβοκάτσια κατά της κοινωνίας και χάρισμα στον Λάτση υπήρξε.

Μια έκταση αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ χαρίστηκε στην εταιρία Λάτση σε τιμή κάτω του ενός δις 

Συνολικά ο Ελληνικός λαός διαπίστωσε πως την ίδια χρονική περίοδο που οι τράπεζες δεν του παρείχαν ούτε σέντ δανεισμού δανειοδότησε τα 800 εκατομμύρια στην εταιρία του Σ.Λάτση για την αγορά του οικοπέδου έναντι πινακίου φακής. 

Στην συνέχεια έγιναν οι προπωλήσεις σε αστρονομικές τιμές με απόρροια την άνοδο της αντικειμενικής αξίας στην περιοχή μας, και παράλληλα αυξήθηκαν τα δημοτικά τέλη, οι φόροι, καθώς επίσης, η κυβέρνηση διέκοψε το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα σε σειρά συμπολιτών μας, άρα τι έκανε ο Σ. Λάτσης ; Παρείχε κάτι θετικό , η μήπως παρείχε κάτι θετικό στην τοπική κοινωνία η εταιρία του με πληθώρα ρουσφέτια πολιτικών κ.α. ; Αντί να κερδίσουν κάτι οι τοπικές κοινωνίες - δημότες ήδη υφίσταται ζημία.

Το ερώτημα που προκύπτει σε μια χώρα με ιδιόρρυθμο πολίτευμα , με πέντε ολιγαρχικές οικογένειες διαπλοκής και την πληθώρα των ξενόφερτων υπαλλήλων τους , καθώς επίσης τους τοπικά πιθηκίζοντες είναι: 

Γιατί το Ελληνικό δεν πέρασε με δανεισμό στο σύνολο του Ελληνικού λαού και πέρασε στην εταιρία Λάτση χωρίς να διαθέσει ούτε ένα ευρώ κεφαλαίου ; Για να ''πουλάει μούρη'' η lamda ότι κατασκευάζει riviera tower λες και δεν έχουν μάτια οι συμπολίτες μας και δεν βλέπουν σήμερα στην περιoχή μας σε πόσα σημεία αναγείρονται πολυώροφα κτήρια ; Αν δεν είχε περάσει στην εταιρία Λάτση η έκταση του Ελληνικού θα παρέμενε οικόπεδο ; Ένας στενός κύκλος έχει άμεση ωφέλεια από το Ελληνικό αντί του κοινωνικού συνόλου.

Τα ξένα κέντρα και παράκεντρα που ρύθμισαν το ξεπούλημα της Ελληνικής Δημόσιας Περιουσίας εμπαίζοντας τον Ελληνικό λαό ότι η έκταση παραχωρείται για 99 χρόνια, ενώ είναι σαφές ότι επιστροφή της εκτάσεως στο Ελληνικό Δημόσιο ουδέποτε θα γίνει, κατακρεούργησαν το Ελληνικό Σύνταγμα.

Τι ακριβός εξελίσσεται για άλλη μια φορά στo τόπο μας ; Συνολικά έχουμε μάτια και διαπιστώνουμε τι έχει μεθοδευτεί επί παντός επιστητού. Διαπιστώσαμε τις μεθοδεύσεις του ''γαλάζιου'' δημάρχου Γλυφάδας, αναφορικά με την ''ανταποδοτικότητα'' στο Ελληνικό, και επιπροσθέτως διαπιστώνουμε τι ισχύει και στον Ο.Τ.Α Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Ο Μηχανισμός που στήθηκε, κυρίως από το 2014 στον Δήμο Γλυφάδας, είναι φαιδρός και ανέντιμος , όμως , ο ίδιος μηχανισμός σταδιακά πέρασε και στον γειτονικό δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Προσωπικά ''έχω αγκύλωση'' στα δάκτυλα και δεν μπορώ να πατήσω τα κουμπιά σε ένα χειριστήριο drone ώστε να καταγράψω ένα πλάνο ενώ αποτελεί δική μου δημόσια πρόταση από την δεκαετία του 90. Στον αντίποδα ο Ζ δεν έχει αγκύλωση και μπορεί να ''πατάει πλήκτρα'' ! Νομίζω καθίσταται σαφές ότι υπάρχει ένας (1) τρόπος ώστε να δοκιμαστεί το σύνολο.

Το θέμα είναι ποιος είναι βαλτός - βολικός και κάνει την ''δουλίτσα'' ;

Ένα ακόμα βολικό άτομο, έπειτα του έτερου βολικού ατόμου το οποίο απεβίωσε, ( εννοώ τον ιδιοκτήτη του LOCAL από την Βάρκιζα ), ο οποίος είναι βαλτός και πριμοδοτούμενος, όπως βαλτοί ήταν και είναι συνολικά άπαντες.

Δεν πειράζει Γιάννη Κωνσταντάτο. Ο υποφαινόμενος μέτρησε τον ''πατριωτισμό'' όλων των εμπλεκομένων. Σαφώς δεν μετράται με πήχες πανιού σημαίας. Προσωπικά γνωρίζεις πολύ καλά όλους τους επωφελούμενους της επένδυσης του Ελληνικού, ενώ μεταξύ αυτών των ατόμων δεν υπάρχει ούτε ένας (1) αυτόχθονας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, αρχής γενομένης από τον μηχανισμό που έστησε τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος του τοπικού Ραδιοφωνικού σταθμού, τον μηχανισμό που παραβίασε τον κωδικό μου και διέγραψε τόσο την σελίδα στο F/B όσο και το κανάλι στο Youtube , και κυρίως τον μηχανισμό που κατέλυσε την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών για δημοτικό κανάλι ενώ έστησε και πριμοδοτεί τον ΖΖ κ.α.

Άλλα εμφανίζουν και άλλο είναι: Ήδη διαφαίνεται τι θα ακολουθήσει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Έχει στηθεί ολόκληρος μηχανισμός ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με τους αυτόχθονες και την ανταποδοτικότητα που οφείλουν επενδυτής, πολιτεία και αιρετοί στους δημότες - κατοίκους της περιοχής.

Αυτοί είστε. Όλα τα προαναφερόμενα σχετίζονται με την προβοκάτσια του 2014 και κόμματα - πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτά τα κόμματα και υπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς. 


Τέλος δεν περιποιεί τιμή στον Σπύρο Λάτση το σκηνικό που έχετε στήσει στο τόπο μας τόσο στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας όσο και του Ε/Α. Γιάννη Κωνσταντάτο σε ενημερώνω , παράλληλα του κ. Λάτση, ότι όσα εξελλίσονται στην γεννέτηρά μου καταγράφονται αυτούσια και προωθούνται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

ΖΖ

Σας θυμίζω ότι ο ΖΖ εμφανίζεται πριν από μια δεκαετία στα σόσιαλ με ένα καναλάκι το οποίο αναδημοσιοποιεί αυτά που ακολουθούν, ( κάλλιστα θα το αποκαλούσες και ''πορνοκάναλο'' ) ...


.... ενώ αμέσως μετά , έπειτα της τοπικής προβοκάτσιας του 2014 αξιοποιείται κατά το δοκούν αρχικά από τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο Γλυφάδας

Δεν κερδίζουν τίποτα οι όμοροι Δήμοι και οι Δημότες - Συντηρούνται δια μέσω του τοπικού ''μηχανισμού'' τα γνωστά διαπλεκόμενα. Δείτε εκατομμύρια ευρώ στον Άλιμο σε ''γαλάζιο'' ημετέρο ώστε να υλοποιήσει τις δικές μου προτάσεις, δείτε τους αργόμισθους ΟΝΝΕΔίτες κ.α του Δήμου Γλυφάδας, καθώς επίσης το παρόν του Ελληνικού ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα μέσο στα Νότια. 

Αντί να ισχύσει ανταποδοτικότητα για τους αυτόχθονες και ανάπτυξη για το σύνολο των δημοτών - συμπολιτών μας στη βάση ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ κανιβαλισμός από τα πολιτικά κ.α. συμφέροντα. Αποκομίζουν ήδη ελάχιστοι χωρίς πραγματική ανάπτυξη του τόπου και των δημοτών. Είναι σαφές που έγκειται ο ''μηχανισμός'' που καταλύει όσα έπρεπε να ισχύσουν ;

Γιάννης Κουρδομένος 

glyfadaweb@gmail.com


ΥΓ: Δήμαρχε Ελληνικού - Αργυρούπολης προφανώς δεν αγνοείς πότε κάνει την εμφάνισή του συγκεκριμένο άτομο, δημότης Γλυφάδας, καθώς και ότι '' είναι βαλτός '' ενώ ήδη έχει καταλυθεί από τον Γ. Παπανικολάου και φερόμενους ''αριστερούς'' η εντολή χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας για Δημοτικό Κανάλι και παράλληλα της κατάλυσης εντολής έχει γίνει και πλαστογραφία προγράμματος. 

- Τελικά όλος ο μηχανισμός, και κυρίως των ψευτοαριστερών της Γλυφάδας, λειτουργούσε με γνώμονα το συμφέρον ενός βαλτού βολικού Ζ και της ΝΔ ; Το ''ήθος'' και οι ''αξίες των αριστερών'' είναι διαρκείς προβοκάτσιες για το συμφέρον της ΝΔ, καθώς και βαλτών, δεξιών, κ.α. αντί κοινωνικοπολιτικού δικαίου και πολιτισμού. (Είναι σαφές πλέον γιατί  πρόεδρός τους είναι ο Κασσελάκης. Σήμερα κάνουν όλοι/ες τον ''αμερικάνο''.)

- Παρεμπιπτόντως, αυτόν τον Ζ τον ήξερες πριν από τον υποφαινόμενο και τι σχέση έχει με το Ελληνικό ; (Σημειώνω ότι αν βάλεις τα αρχικά του ονόματος σου Γ.Κ είναι ακριβός τα ίδια με του υποφαινόμενου.) Χρειαζόταν να δοκιμαστείτε άπαντες ώστε η προσφυγή στο Ε.Ε. να μην έχει ίχνος κενού αβασιμότητας και τεκμηρίωσης. Μέχρι και ο ΖΖ ωφελείται από δικές μου προτάσεις. Η ανταποδοτικότητα , αναφορικά με εμάς που είμαστε γεννημένοι εντός του τέως αεροδρομίου , ποιά είναι Δήμαρχε Ελληνικού ? 

- Πόσο πατριώτες είστε πραγματικά ; ( Οι αναγνώστες/ιες δείτε για άλλη μια φορά τι εξελίσσεται έπειτα από μια τοπική προβοκάτσια καθώς και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της νεοελληνικής φάρας, είτε πρόκειται για ολιγαρχικό κεφάλαιο, είτε για πολιτικά πρόσωπα, είτε ακόμα για τους ''γειτονές'' μας. Πιο ''δίκαια'' φάρα υπάρχει ? ) Δεν γνώριζε ο Παπανικολάου, δεν γνωρίζει και ο Κωνσταντάτος ποια είναι η ανταποδοτικότητα στους αυτόχθονες ;



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Γιάννη Κωνσταντάτο είσαι όντως τόσο πατριώτης ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">