ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Στα πανηγύρια κάθε χρόνο είναι πρώτοι

 


Στα πανηγύρια κάθε χρόνο οι συμπολίτες μας είναι πρώτοι !

Τι είδους πανηγύρι είναι αυτό όταν απουσιάζει η ζωντανή μουσική και το φαγητό το γνωρίζουν αποκλειστικά οι ίδιοι. Εμείς θεωρούμε ότι πρόκειται καθαρά για εμποροπάζαρο χωρίς αποδείξεις και ανακίνηση μαύρου χρήματος.

Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που μέχρι σήμερα οι κάτοικοι της Γλυφάδας δεν έχουν καταδικάσει απερίφραστα το νταλαβέρι του ''γαλάζιου'' δημάρχου και αιρετών με την εκλογική τους πελατεία και τα μαύρα που πετούν κάτω από τα τραπέζια σε σειρά ημετέρων τους για γλυψιματάκι από τα σόσιαλ , ενώ από το 2014 έχει καταλυθεί η εντολή χιλιάδων δημοτών για δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών.

Και σε αυτή την κορυφαία περίπτωση κατάλυσης της τοπικής δημοκρατίας, ενώ βλέπουν στα σόσιαλ, κ.α., ποιοι είναι οι εξυπηρετούμενοι/ες κρατούν σιγή ιχθύος. Τι είδους πολιτισμός είναι ο συγκεκριμένος , για τα πανηγύρια ?

Από δικαιοσύνη, και ειδικότερα κοινωνική σκίζεται ....

ΥΓ: Όσοι θέσπισαν το ''τοπικό κόλπο'' έχουν ξεχάσει τα πεπραγμένα του θεού τους που τους πήρε όλους με τις κλωτσιές και έχουν γίνει νεοφιλελέ καπιταλιστές. Γιατί δεν έκανε και δαύτος ένα γλυψιματάκι  ώστε να είναι αποδεκτός και αρεστός στους χιλιάδες υποκριτές/ιες ; Γιατί δεν διέθετε το πιο γυαλιστερό άρμα της εποχής του, γιατί δεν φόραγε χρυσά και πλατινένια όπως η παπαδαρία ; Μήπως δεν είχε την δυνατότητα και την είχαν οι άλλοι ; 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΟΛΑ , ΤΟΣΟ ΤΟΠΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ - ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Προφανώς ούτε ίχνος)

- Ρε ''προκομένοι'' της φερόμενης αριστεράς ακόμα και από εσάς ήταν άπειρες χιλιάδες φορές πιο αριστερός αυτός που προδώσατε , ενώ σε σχέση με τους προέδρους των κομμάτων σας εκατομμύρια !  Στάθηκε για λίγο δίπλα σας και από 3% γίνατε κυβέρνηση, ενώ έπειτα της προβοκάτσιας, την οποία γνωρίζει καλύτερα απ' όλους σας γίνατε ''κουδουνίστρα''. Ειδικότερα στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας δεδομένων των πρακτικών και της στάσης σας, (των παρατάξεων) , έχετε γίνει ξεφτίλα και συντελέσατε στο 100% στο μονοπώλιο της Νέας Δημοκρατίας. Εκτός από τα τσιράκια της ''γαλάζιας'' παρατάξεως στήσατε και εσείς τα προπαγανδιστικά και λαϊκίστικα σας σόσιαλ και ότι ρίξετε στη τσέπη σας. ''Εκπροσωπείται'' τον Δήμο παρέχοντας την προεκλογική περίοδο ''παλιά ξινά σταφύλια'' για μερικές εκατοντάδες ψήφους για το τομαράκι σας ?

* Εννοώ την θετική ενέργεια , την αλήθεια , και την ανιδιοτέλεια τα οποία εσείς, δεξιοί - αριστεροί, ασφαλώς αγνοείται διότι εσείς γνωρίζεται αποκλειστικά την άνομη ενέργεια, την υποκρισία, τα fake news, την αδικία, το πλιάτσικο, την αρπαχτή, την αμαρτία και τις προβοκάτσιες. ( Εξασφαλίσατε ορισμένοι/ες κάτι αντίστοιχο με το ΚΚΕ , ( προνόμια και αποδοχές και extra bonus για το άτομό σας ), όμως , άπαντες πλέον αποτελείται δεκανίκι της δεξιάς και του μεγάλου κεφαλαίου για την διαρκή διακυβέρνηση και διαχείριση από το κόμμα της ΝΔ. )

* Τοπικά δημοσιεύματα του 2015 για κολλητούς & οννεδίτες αργόμισθους και εξυπηρετούμενους του ''γαλάζιου'' δημάρχου  ορισμένοι τα έκαναν την προσωπική τους σερμαγιά το 2023 πατώντας σε δυο βάρκες παράλληλα και ότι τους κάτσει ! Γιατί δεν τα έθεταν από το 2015 μέχρι και το 2023 ως αιρετοί στα Δ/Σ του Δήμου και τα αναθέρμαναν ως ''εκδότες'' και παράλληλα κόμματα - υποψήφιοι το 2023 ;( ''Πολύ μπροστά'' η αρπαχτή και το προσωπικό βόλεμα στις μέρες μας. Το θέμα είναι σε ποιους απευθύνονται διότι δεν διαφέρουν οι πρακτικές τους από τις πρακτικές των διοικούντων. Από καμία παράταξη δεν εκπροσωπείται ο Δήμος.) 

* Υπάρχει κάποιος μεταξύ μας που έχει τα πειστήρια πόσες εξυπηρετήσεις του προτάθηκαν και δεν δέχτηκε καμία ώστε να διαπιστώνουμε από κοινού τα πεπραγμένα σας , ποιοι είστε, τι διαμορφώνεται και ασφαλώς που ζούμε. Ο κλέψας του κλέψαντος. Σήμερα που εσείς είστε τα ''κόμματα, οι πολιτικοί, οι αιρετοί, οι τοπικές ''εφημερίδες'', οι δήμαρχοι, οι δημότες, οι ''εκδότες'', οι επιχειρηματίες, οι συνταξιούχοι, κ.α., το τοπικό τσίρκο έχει διευρυνθεί. Το μοναδικό που δεν μπορείτε να είστε είναι αντιπρόσωποι του Δήμου.








  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Στα πανηγύρια κάθε χρόνο είναι πρώτοι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">