ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μητσοτάκης δίνει έμφαση στο ΤΙΚ ΤΟΚ ενώ απαρνήθηκε την Γλυφάδα και την ανάπτυξη


Απαντήσεις στο πως λειτουργεί το υπουργικό συμβούλιο επιχείρησε να δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με νέο βίντεο που ανέβασε στο TikTok. Προφανώς κυρίως στα ανήλικα τα οποία ενδεχομένως αγνοούν τι ισχύει στη χώρα μας σε επίπεδο πολιτικής - πολιτικών.

Το βίντεο αρχίζει από το γραφείο του πρωθυπουργού λίγο πριν από τη συνεδρίαση του υπουργικού. Ο κ. Μητσοτάκης είναι μαζί με τον «κύριο Άδωνι», όπως λέει, που δεν είναι άλλος από τον τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη. 

Πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα άτομο ως υπουργός εργασίας, το οποίο αναδείχθηκε από ένα κανάλι που ο ιδιοκτήτης του είναι πολιτικός και διαπλεκόμενος, και ειδικότερα ένα άτομο αδίστακτο το οποίο αντί από την πολιτική να γίνει αρωγός της κοινωνίας λήστεψε την συχνότητα λειτουργίας από πρωτεργάτη των ερτζιανών.

Το κόμμα Μητσοτάκη , η ΝΔ , είναι το κόμμα που αποστέρησε από την Γλυφάδα να διαθέτει μέσα στα ερτζιανά κύματα, δεδομένου του γνωστού νεοελληνικού συστήματος, και κυρίως της γνωστής σε όλους ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Το ίδιο αστικό πολιτικό κόμμα, ακόμα και την περίοδο 2019 - 2023 , ενώ είχε υπονομεύσει από το 2014 την θεσμοθέτηση δημοκρατικού πλαισίου για τα ερτζιανά κύματα - ραδιοτηλεοράσεις , δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα νόμο για την ραδιοτηλεόραση. 

Αντιλαμβάνομαι γιατί δίνουν έμφαση στην πιτσιρικαρία του ΤΙΚ ΤΟΚ, διότι οι μεγαλύτερες ηλικίες , η πλειοψηφία , τους απέρριψε σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 νικητής παντού ήταν η αποχή. Τελικά ο κ. Μητσοτάκης έκανε απoδεκτό και το Κινεζικό τικ τοκ , όμως , την δημιουργία δημοκρατικού νόμου για την ραδιοτηλεόραση και την δικαιοσύνη προφανώς την απεχθάνεται παράλληλα του δημάρχου Γλυφάδας.

Πρωθυπουργέ σε όλα τα ''φρούτα'' του διαδικτύου είναι σαφές ότι προεκλογικά παρέλασες, στον πρωτεργάτη των ερτζιανών έχεις να πεις κάτι αναφορικά με την διαρκή υπονόμευση του Συντάγματος και της ισοπολιτείας ; 

Θεωρώ ότι ως υποστηρικτής των Ισραηλινών στο έγκλημα που κάνουν στην Γάζα όσα ισχύουν στη δική μας χώρα στον λογισμό σας θεωρούνται ασήμαντα, όμως , στο συμπαντικό γίγνεσθαι δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, είναι όλα στοιχεία της ιδίας δημιουργίας. Να το θυμάσαι.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Σου προτείνω να διαβάσεις και το προηγούμενο με την Κανέλη. Εκατομμύρια ημιμαθείς επί δεκαετίες έπεφταν στα δίχτυα της συντονισμένης προπαγάνδας διαπλεκόμενων ολιγαρχικών και πολιτικών κομμάτων. 

- Είναι σαφές γιατί ο Καρατζαφέρης υποστήριζε προεκλογικά Μητσοτάκη και ΝΔ. Η ασάφεια υφίσταται σε όσα ακολουθούσε ο Τσίπρας και οι Συριζαίοι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ και η προβοκάτσια σε βάρος της κοινωνίας έχει φυσικούς δημιουργούς οι οποίοι είναι αποκατεστημένοι και ζουν με χρήματα του Ελληνικού λαού.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μητσοτάκης δίνει έμφαση στο ΤΙΚ ΤΟΚ ενώ απαρνήθηκε την Γλυφάδα και την ανάπτυξη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">