ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητσοτάκης, Κασσελάκης, Ανδρουλάκης, τάκης , λάκης, άκης . . .

 


Μητσοτάκης, Κασσελάκης, Ανδρουλάκης, τάκης , λάκης, άκης . . .

Κάθε γλώσσα που μπορεί να πεί έστω και μια αλήθεια στη χώρα αυτή είναι απαγορευμένη. Αυτή η χώρα έχει διακόψει κάθε επαφή με την αλήθεια.

Στην μπανανία χώρα που κυβερνά από το 2019 ο Μητσοτάκης , ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει απαρνηθεί την γεννέτειρά του Γλυφάδα, ( γιατί άραγε ? είναι ο μόνος ? ), δεδομένου ότι είναι πρόεδρος της ΝΔ λόγω οικογενειοκρατίας έπρεπε να ηχεί το αντίστοιχο στο σύνολο των κομμάτων εξουσίας !

Έτσι λοιπόν, και ασφαλώς όχι τυχαία, Μητσοτάκης στη ΝΔ,  Ανδρουλάκης στο ΠΑΣΟΚ και τελευταία Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που λείπει ώστε να συμπληρωθεί το σκηνικό είναι ένας Κουτσουμπάκης , ένας Βελοπουλάκης , ένας Στιγκάκης , μια Κωνσταντοπουλάκη , και ένας Νατσιολάκης.

Κατά τα λοιπά , δεδομένου ότι τα έχετε όλα σήμερα σε τούτη τη χώρα , θεωρώ ότι η αλήθεια , η οποία όπως προαναφέρεται είναι απαγορευμένη , δεν θα λείψει σε κενέναν και καμία από εσάς. 

Θα τα έχετε όλα , σιωνιστές πολιτικούς , δημάρχους προβοκάτσιας , νεοφιλελευθερισμό , κόμματα του κέντρου , άρα κόμματα απάτης , διότι όσοι/ες στέκονται στο κέντρο είναι περισσότερο συγκαταβατικά λαμόγια έναντι των υπολοίπων , όμως , την αλήθεια ''θα την αναζητάτε με τα κυάλια'' και πουθενά δεν θα την βρίσκετε.

...άκης, άκης, άκης, και τρισχειρότεροι του Άκη.

Γ.Κ

Υ.Γ: Η μειοψηφία δημοτών Γλυφάδας , η οποία για τρίτη φορά ψήφισε την νεοδημοκρατική παράταξη - δήμαρχο στη πόλη μας , μια παράταξη και έναν δήμαρχο κατάλυσης της δημοκρατίας αποτελείται από απογόνους του Εφιάλτη.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητσοτάκης, Κασσελάκης, Ανδρουλάκης, τάκης , λάκης, άκης . . . Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">