ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η προκατάληψη βλάπτει σοβαρά την ζωή και την κοινωνία


H αλήθεια για το έγκλημα του θανατοποινίτη της Αριζόνας

Την 8η Ιουνίου 2022 εκτελέστηκε ο Frank Atwood έπειτα από απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο της Αριζόνας για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε.

Η αλήθεια βρίσκεται στην προκατάληψη που υπάρχει σε κάθε κοινωνία, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση υφίσταται κάτι καθοριστικό. Το FBI αντί να αναζητήσει τον πραγματικό ένοχο έπειτα από μαρτυρία φόρτωσε μια άδικη κατηγορία σε ένα άτομο που είχαν στην «μπούκα».

Αν υπήρχε η θανατική ποινή στη δική μας χώρα γνωρίζεται τα ''αμερικανάκια'' και όσοι/ες αυτά που κάναμε στο παρά δέκα τα κάνετε και δέκα και κουνάτε τον κ@λο σας πόσες χιλιάδες αθώοι θα είχαν δολοφονηθεί με την προκατάληψη που διέπει δικαστικούς , πολιτικούς, αστυνομικούς κ.α. ;

Δείτε το βίντεο:

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου:Ήμουν από τους πρώτους, ώστε να μην αναφέρω και παρέχω και τα στοιχεία ότι ήμουν ο πρώτος από το 2015 που πρότεινα δημόσια την ΑΠΟΧΗ. Όπως συνολικά γνωρίζεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 κέρδισε σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.

Η πρώτη φάση ήδη ολοκληρώθηκε και τώρα μένει η δεύτερη. Λέτε η ίδια κοινωνία που έστειλε το μήνυμα πανελλήνια να γνωρίζει τι απαιτείται να κάνει στην δεύτερη φάση η θα υπερνικήσει η προκατάληψη και ο ραγιαδισμός ;

Προφανώς αρκετοί/ες των τοπικών μας κοινωνιών δεν έχουν αντιληφθεί ότι στην κριτική δεν υπάρχει απρέπεια. Υπάρχει η εμπεριστατωμένη άποψη ενός ατόμου και στον αντίποδα πρέπει να υπάρχει η αντιστοιχία απόψεων διαψεύσεως.

Αντίστοιχες αχαρακτήριστες μεθόδους με το FBI ακολουθούνται και στη δική μας χώρα από μια κοινωνία σε διαρκή κάμψη αξιών και ήθους.

Ο υποφαινόμενος το 2014 είχε προτείνει και ψηφίστηκε, πήρε εντολή από 4.500 χιλιάδες δημότες στην κάλπη, την δημιουργία ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ όλων των δημοτών. Τα κόμματα - πολιτικοί που κατέλυσαν την εντολή, άρα την Δημοκρατία στρέφονται κατά του συνόλου της κοινωνίας.

Αν η τοπική κοινωνία δεν διαθέτει το κριτήριο αξιολόγησης - κρίσης τι έχει ισχύσει λυπάμαι. Τι άλλο να κάνω ;

ΥΓ: Προσωπικά , σε πλήρη αντιδιαστολή με εκατομμύρια έτερους , έχω την δυνατότητα να κρίνω αν ένα άτομο έχει διαπράξει φόνο - έγκλημα - η το αντίθετο , και είμαι πεπεισμένος ότι ο Frank Atwood δεν είχε διαπράξει τον συγκεκριμένο φόνο.

- Ένα άτομο που μόλις είχε αποφυλακιστεί σε καμία περίπτωση το πρώτο που θα σκεφτόταν και θα έπραττε στα καλά καθούμενα θα ήταν μια δολοφονία ενός αγνώστου παιδιού. Η προκατάληψη δεν παρέχει καλές υπηρεσίες. Στη δική μας χώρα μιμητισμού και αναπαραγωγής ξένων μοντέλων υπάρχει μεγάλο φάσμα της κοινωνίας που αγνοεί την θανατική ποινή σε 20 πολιτείες των Η.Π.Α ;

- Τόσο υψηλών προδιαγραφών ο ‘’πολιτισμός‘’ των Αμερικανών όταν χωρίς τα αποδεικτικά στοιχεία εφαρμόζουν την θανατική ποινή ;Στην τελική , δεδομένου ότι είχε παρθεί η απόφαση της θανατικής του ποινής , γιατί έλεγε μέχρι το τέλος ότι δεν έχει κάνει τον φόνο ; Ποιον κορόϊδευε , κορόϊδευε τον εαυτό του ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η προκατάληψη βλάπτει σοβαρά την ζωή και την κοινωνία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">