ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αποπλανήθηκε και εκβιάστηκε ( video)


Δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω απατεώνας και εκβιαστής, ενώ τόσο διεθνώς όσο και στη δική μας χώρα οι απατεώνες είναι εκατομμύρια.

Ο Ernani Barretta καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση (εκ των οποίων 8 μήνες φυλάκιση) για απόπειρα  εκβιασμού κατά της Susanne Klatten, πλειοψηφικού μετόχου της BMW.

Ο Barretta καταδικάστηκε σε 4 χρόνια για απόπειρα επιβαρυντικής εκβίασης (7 χρόνια και 6 μήνες σε πρώτο βαθμό) και σε αποζημίωση 7 εκατ. ευρώ στην Σουζάνα Κλάτεν καθώς και 2 εκατ. και 400 χιλιάδες ευρώ σε άλλα δύο θύματα. Πέρασε 8 μήνες στη φυλακή και στη συνέχεια εξέτισε το υπόλοιπο της ποινής σε κατ' οίκον περιορισμό. 

Σε 6 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε και ο ιταλοελβετός ζιγκολό Helg Sgarbi στη Γερμανία για την υπόθεση. Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο ζιγκολό συνέδεσε τα θύματα ενώ ο Μπαρέτα είχε κινηματογραφήσει τις σεξουαλικές σχέσεις και στη συνέχεια πυροδοτούσε τον εκβιασμό. 

Ο Barretta δήλωνε πάντα αθώος !

Δείτε το βίντεο: 

Γιάννης Κουρδομένος: Προσωπικά για τον υποφαινόμενο οτιδήποτε οργανωμένο με πέραν του ενός ατόμου ''μυρίζει'' εκμετάλλευση , καπηλεία, προβοκάτσια κ.α. Στη δική μας χώρα η ''μαφία'' και οι αιρέσεις λειτουργούν εντελώς διαφορετικά. Συνήθως πολιτεύονται , είτε παριστάνουν τους επιχειρηματίες , είτε κάνουν όσα έκανε ο ''Φράγκας'' !! Τα ''πλυντήρια'' και το ξέπλυμα είναι δεδομένα.

- Όταν κάποιος έχει πληρώσει τις αμαρτίες χιλιάδων άλλων έρχεται και το πλήρωμα του χρόνου της αντιστροφής. Να το θυμάστε αυτό, διότι, οι χιλιάδες θα πληρώνουν για χιλιάδες χρόνια διαρκές μαρτύριο.

- To συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ το ανάρτησα μόνο για το ''λύκος με ρούχα προβάτου'', το οποίο ισχύει και για ένα πρόσωπο της τοπικής μας κοινωνίας σύμφωνα με όσα ανέφερε υποστηρικτής του.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποπλανήθηκε και εκβιάστηκε ( video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">