ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο λαϊκισμός στο αποκορύφωμά του


Γλυφάδα: Όταν ακούς την αδερφή του Κούλη , Ντόρα Μπακογιάννη , να δηλώνει από το βήμα της βουλής ότι '' Δύναμη της Δημοκρατίας είναι να προστατεύσεις τα δικαιώματα των μειονοτήτων '' αθετείς ακόμα και τις υποσχέσεις σου.

Πρέπει να θυμίσω στην θυγατέρα του Μητσοτάκη  , Ντόρα , ότι τα ψεύδη από το βήμα της βουλής είναι εξίσου ταυτόσημα με την ιεροσυλία.

Μπακογιάννη : ''Η δύναμη της Δημοκρατίας δεν είναι μόνο αυτό που πιστεύει η πλειοψηφία είναι να προστατεύσεις τα δικαιώματα των μειονοτήτων. Αυτή είναι η Δημοκρατία. Αυτό θα πει ανθρώπινο δικαίωμα. Κι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα το κάνει''. Κουρδομένος : Mέχρι σήμερα διαπιστώνουμε και ζούμε το αντίθετο άρα η δήλωση Μπακογιάννη αποτελεί τον λαϊκισμό στο αποκορύφωμά του.

Επίσης, πρέπει να της θυμίσω ότι σήμερα στο τόπο μας εμείς είμαστε μειονότητα  σε σχέση με τους ξενόφερτους των αστικών πολιτικών κομμάτων και την πληθώρα εξυπηρετούμενων ξενόφερτων κλακαδόρων και τσιρακίων τους. 

Κυρίως πρέπει να τονιστεί ότι οι οικογένειες Μητσοτάκη και Μπακογιάννη με την αμύθητη περιουσία που κανείς μας δεν γνωρίζει πως την απέκτησαν φέρουν ακέραια την ευθύνη για την ουσιαστική κατάλυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...άρα τι μας λέει το άτομο ?

 Έχοντας το βασικό δεδομένο του συνόλου διαπλεκομένων, ημετέρων, πειρατών, εκκλησίας, αιρέσεων, δημοσίου, δήμων, κομμάτων, κ.α. με ραδιόφωνα σε λειτουργία, ο υποφαινόμενος , ο οποίος δεν λειτουργεί πλέον έπειτα από σειρά διώξεων - κατασχέσεων που ανήκει ? Δεν είναι αυταπόδεικτα η μειονότητα ;Ποιά είναι η δημοκρατία που αναφέρετε από το βήμα της βουλής ;Δίνετε παράσταση για το θεαθήναι ?

Κοινοί απατεώνες αποτελούν την Πολιτεία μας

Από το 2004 πληρώνονται πληθώρα διορισμένων των κομμάτων εξουσίας στο Ε.Σ.Ρ ώστε να παρέχουν βεβαιώσεις λειτουργίας σε διαπλεκόμενα , σε κόμματα, ημετέρους,  κ.α., αναφέροντας ότι θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για αδειοδότηση. 

Δεδομένου ότι οι ληστείες, ( διώξεις - κατασχέσεις ), στον υποφαινόμενο το 1999 και το 2005 έγιναν με το πρόσχημα της αδείας, ενώ κανείς δεν είχε άδεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελείται από κοινούς απατεώνες, ασφαλώς όπως ήταν το σύνολο των κυβερνήσεων από το 1991 έως και σήμερα. Γιατί ?

Όταν ως πολιτεία, και ειδικότερα ως κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ κ.α. έχεις τελέσει σειρά από διώξεις - κατασχέσεις με το πρόσχημα της άδείας οφείλεις να παρέχεις ΑΔΕΙΕΣ. Δεν παρέχετε αδειες θεσπίζοντας νέο νόμο αδειοδοτήσεων για τον υποφαινόμενο είστε απατεώνες. Για τους ημετέρους και οπαδούς σας ενδεχομένως μπορεί να είστε κάτι διαφορετικό, όμως , προφανώς λανθάνει η κρίση τους διότι από το 1987 έως και σήμερα όλες οι κυβερνήσεις ήταν κόμματα εξυπηρέτησης ολιγαρχών και διαπλοκής. 

Αναφορικά με το σύνολο συμμετεχόντων στις κρατικές ληστείες ( διώξεις - κατασχέσεις ) ουδέν σχόλιο διότι χωρίς δικαιοσύνη δεν μπορεί να υφίσταται ούτε η δημοκρατία που επικαλείστε. Ομολογουμένως και η τοποθέτηση δικαστικού στην θέση ΠτΔ με σκοπιμότητα έχει γίνει, και ενώ υφίσταται δικαστικός στην θέση ΠτΔ η δημοκρατία στα ερτζιανά είναι ανύπαρκτη, όπως και ο νόμος αδειοδοτήσεων ώστε να υπηρετείται η διαπλοκή , τα κόμματα εξουσίας και οι ημέτεροι της ΝΔ ,του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Πότε έγινε η προκύρηξη αδειοδοτήσεων ?

Κάθε τέσσερα χρόνια προκηρύσσουν εκλογές και στην συνέχεια επικαλούνται την εντολή την οποία έλαβαν ώστε να νομιμοποιούνται ως βουλευτές , υπουργοί, δήμαρχοι, αιρετοί, κ.α., όμως , ενώ το σύνολο των πολιτικών νομιμοποιείται για τα επόμενα χρόνια , μέχρι τις επόμενες εκλογές, και λαμβάνοντας αποδοχές από τον Ελληνικό λαό η συμφωνία με τα μεγάλα αφεντικά τους της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ήταν να παραμένει τεταρτοτριτοκοσμικό το πλαίσιο της Ραδιοφωνίας. Έτσι εξυπηρετούνται ένθεν και ένθεν, όμως , από Δημοκρατία μηδέν εις το πηλίκον.

Ρε δεν πάτε στο σπίτι σας ώστε να μην αναφέρω κάτι χειρότερο. Πόσες άδειες και βεβαιώσεις ''πασάρατε'' στην εκλογική σας πελατεία παράλληλα πακτωλού εκατομμυρίων ευρώ αναφορικά με την ραδιοτηλεόραση ; Μπορείτε να μας δείξετε έστω μία (1) που δόθηκε επί διακυβέρνησης της ΝΔ σε όσους πρωτοστάτησαν στα FM κύματα ;Υπάρχει ;

Τα συνεταιράκια ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ

Πόσους νόμους έχετε θεσπίσει από το 2019 έως και το τέλος του 2023 για την ραδιοτηλεόραση ;Μήπως εφαρμόζεται τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ και του κολλητού του Α. Τσίπρα Νίκου Παππά που παρείχαν αδειοδότηση στα διαπλεκόμενα ; Δεδομένου ότι δεν ήταν καλοί αυτοί οι νόμοι για το κόμμα σας γιατί τους αφήσατε αμετάβλητους επί μια πενταετία ;

ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και λοιπά αστικά πολιτικά κόμματα μόνο για την αντιπροσώπευση της Ελληνικής κοινωνίας δεν είστε ικανοί. Για παραστάσεις εντυπώσεων και για το θεαθήναι μόνο είστε, καθώς επίσης, για την υπηρέτηση των κολλητών σας της διαπλοκής.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ελλάδα με διακυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ ίσον τεταρτοτριτοκοσμική χώρα. 

# Τόση αλητεία από τους διορισμένους/ες της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής στο Ε.Σ.Ρ., καθώς και από το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, δεδομένου ότι από το 2004, ενώ παρείχαν εκατοντάδες βεβαιώσεις λειτουργίας σε διαπλεκόμενα, κ.α., σε σειρά αιτήσεων μου ανέφεραν να περιμένω την προκύρηξη αδειοδότησης ενώ προκύρηξη για άδειες στην ραδιοφωνία δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ! ( Ήδη έχουν περάσει 20 χρόνια πολιτικής απάτης. )

# Ντόρα πήρες το μερίδιο από την πώληση της βίλας στην Γλυφάδα ;Ασφαλώς το πήρες. Εμείς που πρωτοστατήσαμε σε τούτη τη χώρα  τι παίρνουμε επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη ;Στον αντίποδα την πελατεία της διαπλοκής την έχετε εξασφαλισμένη με πακτωλό εκατομμυρίων ετησίως. Βάση ποιου συντάγματος και νόμου τα δικαιούνται ?(Όσοι διαβάσουν το παρόν αντιλαμβάνονται την δημοκρατία που επικαλείστε.)

# Λειτουργείται σύμφωνα του ίδιου σκεπτικού που διέπει και τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο Γλυφάδας με την πληθώρα χρηματισμένων τσιρακίων ενώ κατέλυσε μαζί με τους ''ανύπαρκτους'' σήμερα της φερόμενης τοπικής ''αριστεράς'' την ΕΝΤΟΛΗ χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων. ( Από οπαδοί της ''ανατροπής'' - ανύπαρκτοι ! Υπάρχει δίκαιο ?  Τυχαία βρεθήκατε στην ανυπαρξία κ.κ. της κατ' όνομα τοπικής αριστεράς που πλέον πλέει τα ολίσθια ;)

# Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι καθημερινά επικοινωνούν μαζί μας με τα γνωστά δελτία τύπου υπουργεία , περιφέρειες, δήμαρχοι, πρόεδροι, αντιπρόεδροι, κόμματα, παρατάξεις, κινήματα, οργανώσεις, συλλογικότητες, κ.α., και άντε να τους εξηγήσεις τι εφαρμόζει το κόμμα της ΝΔ και οι ''γαλάζιοι'' στον Δήμο της Γλυφάδας από το 2014 έως και σήμερα. 

# Ντόρα δεν περνάς από τον σταθμό μετρό Ελληνικού ώστε να διαπιστώσεις με τα μάτια σου ποιοι είναι σήμερα η μειονότητα ;Πρέπει να δείς με τα μάτια σου πόσες χιλιάδες αλλοδαπούς και ξενόφερτους θα μετρήσεις.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ντόρα Μπακογιάννη: Ο λαϊκισμός στο αποκορύφωμά του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">