ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αντί για τις κοινότυπες & υποκριτικές ευχές


Σε έναν δήμο ο οποίος μετασχηματιζόμενος αποτελείται από ξενόφερτους υπάνθρωπους και κακούργους ασυνείδητους αιρετούς - δημότες/ες, ( Δήμος Γλυφάδας) , οι οποίοι/ες από κοινού 
από το 2014 έχουν καταλύσει στην πράξη την τοπική δημοκρατία , ( την εντολή χιλιάδων δημοτών στην κάλπη των δημοτικών εκλογών ), ενώ στον αντίποδα έχουν συστήσει έναν Ο.Τ.Α καθαρά πελατειακού συστήματος συμπαραταξιακών , κομμάτων, ημετέρων, οννεδιτών κ.α., δεδομένου ότι αυταπόδεικτα δεν υφίσταται ίχνος πραγματικού κοινωνικοπολιτικού πολιτισμού , θεωρείται ανώφελο να υπάρχει δημόσια η αλήθεια , άρα και ο υποφαινόμενος.
Εννέα χρόνια κατειλημμένη η εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων στην κάλπη των δημοτικών εκλογών , ενώ στον αντίποδα πελατειακό σύστημα στην βάση των καταλοίπων της Τουρκοκρατίας.

Είστε πάρα πολλοί/ες τοπικά στον Δήμο Γλυφάδας - χιλιάδες - όσοι έχετε ασπαστεί κακούργους , την απάτη , την υποκρισία , τους ψεύτες , τους κάπηλους , κυρίως την κατάλυση του πολιτικοκοινωνικού πολιτισμού που πρέπει να διέπει μια κοινωνία , καθώς επίσης , και τον μετασχηματισμό της νεοελληνικής κοινωνίας ο οποίος βρίσκετε σε βαθιά σήψη.

Είναι ανώφελο, ειδικά σε μια πόλη που το σύνολο της σήμερα είναι ξενόφερτοι/ες, άτομα τα οποία στο τόπο τους, στο χωριό τους θα ήταν ένα τίποτα, να αναμένεις από δαύτους/ες και ειδικότερα στα κοινά έστω και στοιχειώδη επίπεδο τοπικού κοινωνικοπολιτικού πολιτισμού, εκτός του δεδομένου ραγιαδισμού, διαφθοράς, ελλείμματος τοπικής δημοκρατίας, κατάλυση εντολής ψηφοφόρων κ.α.

Χαρείτε όσο μπορείτε από κοινού όσα κάκιστα διαμορφώσατε και συντηρείτε , όμως , δεν ταιριάζουν με τον υποφαινόμενο διότι ουδέποτε υπήρξε υποκριτής και λαμόγιο.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Λυπάμαι βαθύτατα που δεν μπορώ πλέον να αναρτώ δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ειδήσεις, τις ευχές σας κ.α. ( Προτίστως αναζητήστε να μάθετε , εκτός του υποφαινόμενου , τι ισχύει στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας. )

# Είτε λίγο , είτε απόλυτα , γνωρίζουμε όσα ισχύουν σήμερα διεθνώς , και ειδικότερα αναφορικά με την ανισότητα που διαμορφώνουν διαφθαρμένοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, όμως , στη δική μας πόλη έχουν υπερβεί ακόμα και όσα ισχύουν στις φερόμενες τριτοκοσμικές χώρες, άρα ο Δήμος Γλυφάδας σύμφωνα του μοντέλου που ακολουθείται από κόμματα - ''πολιτικούς'' της κακιάς ώρας κατατάσσεται στις τεταρτοτριτοκοσμικές.

# Στην αναζήτηση που θα κάνετε , αν κάνετε , συνυπολογίστε ότι επί δεκαετίες αρνήθηκα τις προσωπικές εξυπηρετήσεις που μου προτάθηκαν, είτε από γραφεία υπουργών , δημάρχων , κ.α. , σε πλήρη αντιδιαστολή με τα εκατομμύρια νεοελλήνων/ιδων που οι ίδιοι/ες επισκέπτονταν γραφεία πολιτικών - δημάρχων για πάσης φύσεως εξυπηρετήσεις , άρα ασφαλώς δεν είμαι ένας από εσάς. Σε αντιδιαστολή με το μεγάλο φάσμα των δημοτών γλυφάδας έκανα σε ανύποπτο χρόνο σειρά δημόσιων προτάσεων που αφορούσαν το κοινωνικό σύνολο οι οποίες καταληστεύτηκαν από ''ληστοσυμμορίτες'' των κοινών της πολιτικής κ.α.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αντί για τις κοινότυπες & υποκριτικές ευχές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">