ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αίτηση του Γιάννη Κουρδομένου στο Προεδρικό Μέγαρο


Έπειτα από την πάροδο 20ετίας από την επικοινωνία που είχε τρεις φορές με τον τέως ΠτΔ κ. Κωστή Στεφανόπουλο την χρονική περίοδο 2004 - 2005 , καθώς και τις τρείς πρωτοκολλημένες απαντητικές επιστολές του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Γιάννης Κουρδομένος αποστέλλει ηλεκτρονικά στο Προεδρικό Μέγαρο αίτηση για αντίγραφο της επικοινωνίας του για δικαστική χρήση.

ΑΙΤΗΣΗ

Αντίγραφο επικοινωνίας με τον τέως ΠτΔ κ. Κωστή Στεφανόπουλο

Αξιότιμοι κ.κ,

Παρακαλώ θερμά να μου προσκομίσετε ηλεκτρονικά  από την γραμματεία του Προεδρικού Μεγάρου στο αναγραφόμενο email αντίγραφο της επικοινωνίας μου με τον τέως ΠτΔ κ. Κωστή Στεφανόπουλο την χρονική περίοδο 2004-2005 για δικαστική χρήση.

Μια 20ετία πολιτικοοικονομικής διαπλοκής 

Σημειώνουμε ότι η παρούσα αίτηση αποτελεί συνέχεια των σύννομων ενεργειών του Γ.Κ ιδιοκτήτη του τοπικού Ρ/Σ Γλυφάδα FM προς την Πολιτεία και πολιτειακούς φορείς από την δεκαετία του 90 έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων που οργάνωσαν κακούργοι με στόχο την φυσική του εξόντωση.

Το ιστορικό

Από το 2004 οι έτεροι διορισμένοι δικαστικοί στην ''Ανεξάρτητη Αρχή'' Ε.Σ.Ρ ( Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ) έπειτα από σειρά πρωτοκολλημένων αιτήσεων του Γ.Κ στο Ε.Σ.Ρ επανεξέτασης του φακέλου αδειοδοτήσεως  και ενώ παρείχαν εκατοντάδες βεβαιώσεις λειτουργίας σε ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ κ.α. απέστελλαν την ίδια κοινότυπη απάντηση ότι θα γίνει  προκύρηξη διαγωνισμού αδειοδοτήσεων η οποία ασφαλώς ουδέποτε έγινε από το 2004 έως και σήμερα.

Ενώ ο τέως ΠτΔ Κωστής Σταφανόπουλος σε τρείς (3) επιστολές καλούσε τον αρμόδιο υπουργό Θ.Ρουσόπουλο να παράσχει αδειοδότηση στον Ρ/Σ Γλυφάδα FM, και ενώ ο υπουργός έπειτα από σειρά επαφών μας ουδέποτε δέχτηκε να επικοινωνήσει μαζί μας, το 2004- 2005 το βαθύ κράτος και παρακράτος οργάνωσε άλλη μια καταχρηστική διώξη - κατάσχεση με την συμμετοχή δικαστικού και του Α/Τ Γλυφάδας έπειτα από ενέργειες της μαφίας Ε.Ι.Ι.Ρ.Α ( Ένωση διαπλεκόμενων ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών σταθμών Αττικής. )

Γλυφάδα Δεκέμβριος 2023

ΥΓ: Κρίνονται οι πρακτικές των συκοφαντών αιρετών του Ο.Τ.Α Γλυφάδας, νεοελλήνων και ουδέποτε ΕΛΛΗΝΩΝ , ειδικότερα όσων φορούν τις κουκούλες και σπιλώνουν ανώνυμα από τον 4ο όροφο του Δημαρχείου Γλυφάδας, οι οποίοι κατέλυσαν, τόσο την συνταγματική ομαλότητα, καθώς επίσης, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εντολή στην κάλπη χιλιάδων δημοτών στον Δήμο Γλυφάδας το 2014 ενώ έχουν συστήσει αμιγώς πελατειακό σύστημα δημιουργίας κλακαδόρων και τσιρακίων.

Επισημάνσεις:

* Όποιοι καταλύουν την εντολή που απορρέει από την κάλπη των εκλογών και την συμμετοχή της κοινωνίας στις εκλογές , και ειδικότερα το στέλεχος της ΝΔ το οποίο υποσχόταν τήρηση της εντολής των δημοτών, όποια παράταξη κι' αν ψηφίσουν, για τους Έλληνες είναι κακούργοι. Για την παράγκα ημετέρων - τσιρακίων , κολάκων, αυλικών, παρατρεχάμενων, κουμπάρων, συμβασιούχων, πεθερών, κ.α. τι ακριβός είναι ? 

* Ποιος είναι ο ρόλος ΠτΔ ? Ποιος είναι ο ρόλος του φερόμενου δικηγόρου δημάρχου Γλυφάδας με τον στόλο αργόμισθων οννεδιτών και τους ''κουτσοί - στραβοί στον άγιο παντελεήμονα'' αρκεί να ''προσκυνήσουν'' ;Ποιος ήταν ο ρόλος όσων εμφανίστηκαν τοπικά ως πολιτικοί ;To πελατειακό σύστημα και τα ρουσφέτια σε ''γαλάζιους'' ημετέρους και υποστηρικτές για δημιουργία κλακαδόρων με κατειλημμένη την εντολή 4.500 χιλιάδων στην κάλπη καθώς και η προβοκάτσια από την ''σάρα και μάρα'' των φερόμενων ''αριστερών'' ;

* Επισημαίνεται ότι: O Γ.Κ την χρονική περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε την προτεινόμενη συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής - Διακυβέρνησης Νίκο Παππά αναφορικά με το ζήτημα του Ρ/Σ διότι το ζητούμενο του Γ.Κ ήταν θέσπιση δημοκρατικού και συνταγματικού νόμου αδειοδοτήσεων για το σύνολο και σε καμία περίπτωση μια προσωπική διευθέτηση στην βάση της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής που ακολουθούν ΝΔ & ΠΑΣΟΚ. Αντί δημοκρατικού νόμου ο οποίος θα παρείχε την δικαίωσή του συνόλου δόθηκαν πέντε άδειες στην μαφία ολιγαρχών - διαπλοκής του Ν.Αττικής η οποία ''διορίζει'' κυβερνήσεις , ανεξάρτητες αρχές , κ.α. , και διαβάλει πολίτευμα , πολιτεία και δικαιώματα, ενώ έκτοτε υφίστανται απαράδεκτα αστικά κόμματα, τόσο στο κοινοβούλιο όσο και στην διακυβέρνηση της μπανανίας χώρας.

* Οι θέσεις αναφορικά με την Ραδιοτηλεόραση του Γ.Κ υπάρχουν στις δημόσιες διαβουλεύσεις του Υπουργείου Ψηφιακής ................... ( Η συμμετοχή του συνόλου των υπολοίπων στο καθεστώς βεβαιώσεων λειτουργίας από το Ε.Σ.Ρ χωρίς ισχύ αδειοδοτήσεως τον Γ.Κ ουδέποτε τον κάλυψε ως πολίτη διότι αποτελεί πολιτικοοικονομικό τέχνασμα εξυπηρέτησης των διαπλεκομένων κομμάτων - ομίλων & κομματικών φίλων. )

* Όσοι/ες ''ενοχλούνται'' από την απόλυτη αλήθεια καλούνται δημόσια να μας αναφέρουν οι ίδιοι/ες: Πως χαρακτηρίζουν, τόσο την κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών από τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο, καθώς επίσης, τα 20 χρόνια κατά τα οποία δεν υπάρχει προκύρηξη αδειοδοτήσεων για την ραδιοφωνία ενώ δόθηκαν πέντε άδειες στην διαπλοκή εθνικών ολιγαρχών ; Όπως αναφέρουν στα σόσιαλ, ανοικτά πλέον σήμερα αρκετοί πολίτες, οι πολιτικοί των κομμάτων εξουσίας πρέπει να έχουν μια θέση στον Έβρο υπό στενή επιτήρηση. Επ΄ουδενί στο κοινοβούλιο και στο Μαξίμου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αίτηση του Γιάννη Κουρδομένου στο Προεδρικό Μέγαρο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">