ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η δολοφονία του μπροστινού της ΝΔ Γιάννη Καραχάλιου


Έπειτα από την δολοφονία του μπροστινού της ΝΔ  Γιάννη Καραχάλιου από τον ανήλικο 16χρονο γιο του θέλουμε να διαπιστώσουμε τι θα εκδικάσει η ''δικαιοσύνη''  στις 16/01/2024 που έχουμε κάνει έφεση κατά της ψευδούς μηνύσεως Καραχάλιου. 
Ο κατ' επάγγελμα ψεύτης είχε επικοινωνήσει μαζί μας αναφέροντας ότι θα κάνει ανάκληση την οποία ουδέποτε έκανε.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Σήμερα που αρχίζουν πλέον να ανοίγουν τα στόματα, έπειτα από την δολοφονία του μπροστινού της ΝΔ,  Γιάννη Καραχάλιου , ο οποίος διατελούσε σε χρηματισμένη αποστολή σπίλωσης - ύβρεων - συκοφαντιών καθώς και δημόσιων τραμπουκισμών , έπειτα από χρηματισμούς από ορισμένα στελέχη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας καθώς επίσης και του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί σημαντικό πλέον ζητούμενο τι θα εκδικάσει η δικαιοσύνη η οποία έκανε αποδεκτές τις ψευδείς μηνύσεις του Καραχάλιου σε βάρος του Γιάννη Κουρδομένου και τις ενίσχυε δια μέσω  εισαγγελέων.

Ειδικότερα, ο κατ' επάγγελμα δημόσιος κλακαδόρος , υβριστής, συκοφάντης και χρηματισμένος από αιρετούς της ΝΔ & ΠΑΣΟΚ είχε παραχωρήσει έναντι  χρηματικού ποσού τον κωδικό της ιστοσελίδας που διατηρούσε στον 4ο όροφο του Δημαρχείου Γλυφάδας σε στελέχη της διοικούσας παρατάξεως, είτε χρηματιζόταν για συκοφαντίες σε αντιπάλους της εκάστοτε διοικήσεως και έπειτα από χρηματισμό κατέθετε ψευδείς μηνύσεις για λογαριασμό των εντολέων του.

'Αλλοτε συκοφαντούσε υποψηφίες παρατάξεις - δημάρχους όπως τους κ.κ. Σφακιανάκη, Κόκκορη, Παπανικολάου, κ.α. , ενώ στην συνέχεια επιζητούσε να γίνει το άτυπο '' γραφείο τύπου'' της διοικούσας παρατάξεως. Ενδεικτικά: Το θέμα καταλληλότητας διοικήσεως - διαχειρίσεως για τον Γ. Καραχάλιο περνούσε από το ποιος παρέχει τα μετρητά. Η απορίες με ήττα ! Αυτό ήταν το μορφωτικό του επίπεδο.



Συγκεκριμένα:Για ενέργειες τις οποίες τέλεσε ο έτερος νεοδημοκράτης μακαρίτης ''δικομανής'' Γιαννακόπουλος, και ενώ το γνώριζαν, τόσο ο Καραχάλιος όσο και οι εντολείς του κατηγορούσαν τον υποφαινόμενο και υπήρχε εισαγγελέας που ενίσχυε το κατηγορητήριο αναφέροντας ότι ''ο Καραχάλιος είναι έντιμος και σοβαρός διατηρεί ένα ιστολόγιο και ουδέποτε στην ζωή του έχει συκοφαντήσει άνθρωπο - ουδέποτε έχει υβρίσει - ουδέποτε έχει χρηματιστεί και ουδέποτε έχει πει ψέματα !'' 


Ασφαλώς να 
υποθέσουμε σύμφωνα με όσα υπογράφει η εν λόγω εισαγγελέας - την οποία αναμένει έκπληξη έπειτα από τις 16/01 - ότι αναφέρει την απόλυτη αλήθεια και για τον δήμαρχο Γλυφάδας την περίοδο που διατελούσε χρηματισμένος του τέως δημάρχου Γλυφάδας. Υπάρχει συκοφαντία είτε ψεύδος σε όσα αναφέρει ο Καραχάλιος ;


Ο 16χρονος πατροκτόνος μαζί με τον αντιδήμαρχο Π. Δορκοφίκη και ο 19χρονος αδερφός του μαζί με τον Γ. Παπανικολάου. Υπήρχε κάποια σχέση Δημάρχου - Καραχάλιου ; 

Ήδη υφίστανται μια σειρά δολοφονίες σε άτομα τα οποία είχαν άμεση σχέση με τον Γ. Παπανικολάου και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Από την δολοφονία του συζύγου της Λέκκα στην δολοφονία Καραχάλιου. Και οι δυο είχαν σχέση χρήματος με τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας. ( Είδες ο μαμωνάς ! ) Κάτι αντίστοιχο δεν έτυχε ποτέ στον παρελθόντα χρόνο στην Γλυφάδα επί δεκαετίες έτερων δημάρχων.


Οι ''υπηρεσίες'' Καραχάλιου ( Όλοι μαζί στο ''κόλπο'' ) Από τον 4ο όροφο του Δημαρχείου στα τσιράκια μπροστινούς - στα τοπικά Α/Τ - στους Εισαγγελείς  - κ.α.  Η ''υγιής'' εκπροσώπηση του Δήμου από την παράταξη της ΝΔ. Ένας στόλος εξυπηρετούμενων, ενώ στον αντίποδα κατάλυση της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων και προβοκάτσια.

Ενώ η εισαγγελέας ενισχύει και υπογράφει μια σειρά από ψεύδη ώστε να προκύψει μια άδικη κατηγορία στον λάθος άνθρωπο παράλληλα ο μηνυτής Καραχάλιος αναζητείτο επί τρία συνεχόμενα χρόνια από την Εισαγγελία διότι ήταν ''άγνωστης διευθύνσεως'' και δεν γνώριζαν που να του επιδόσουν την κλήση για το δικαστήριο ! Την τέταρτη φορά που ο υποφαινόμενος για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να παραστεί στην δίκη ήταν παρόντας ο Καραχάλιος και η υπόθεση εκδικάστηκε !! Ο νοών νοείτο. 

Υπάρχει εισαγγελικός λειτουργός ο οποίος/α δεν κάνει ούτε μια υποτυπώδη έρευνα για το ποιον και τα επικαλούμενα του κάθε μηνυτή ;Ούτε ''googlaρισμα'' το οποίο θα έκανε ακόμα και ένας αδαής ; Τι άλλο να υποθέσουμε εκτός του αυταπόδεικτου ?

Πραγματικά αποτελεί κόλαφο για την δικαιοσύνη της χώρας μας να στήνονται κατηγορητήρια έχοντας ως στόχο τον εκφοβισμό και την ταλαιπωρία δημοτών Γλυφάδας με ψευδείς κατηγορίες τις οποίες ενισχύει με σειρά από ψεύδη και υπογράφει εισαγγελέας δικαστικός.

Δείτε τι δήλωνε ως διεύθυνση ο κλακαδόρος της ΝΔ και παλαιότερα Πασοκικών δημάρχων , φερόμενος ''Γλυφαδιώτης'' και ''εφημερίδα της γλυφάδας'' , ο οποίος δεν ήταν καν δημότης Γλυφάδας και διέμενε στη Σαρωνίδα και στα Καλύβια Αττικής.

Ο αδίστακτος   στα νιάτα του είχε ασχοληθεί με «πονηρά μπαρ» στην Πλατεία Βάθης ως ''επιχειρηματίας''. Σήμερα για τον προαναφερόμενο πρότερο βίο επιχειρηματικότητας με μπάρ υπάρχει επαλήθευση από την πλευρά τριών πολιτών. Γιάχος, Γιαννακόπουλος, και τέως σύζυγος Καραχάλιου.

Έπειτα από αυτήν την ''θεάρεστη'' δράση που είχε στα νιάτα του, πριν τις εκδόσεις και το site , και το είχε εμπιστευτεί σε αρκετούς Γλυφαδιώτες ως σημαντικό προσόν, ενώ η εισαγγελέας ''γνώριζε καλύτερα'' ότι ''είναι καλός οικογενειάρχης'' και το υπέγραψε ώστε να κατηγορήσουν ψευδός έτερο , βρέθηκε ως ενοικιαστής ένα διάστημα στη πόλη μας και επιδόθηκε στην γνωστή του δράση - κακοποιήσεις - συκοφαντίες - ύβρεις, ορισμένες φορές έναντι τιμήματος.

Προσωπικά δεν έτυχε μέχρι σήμερα να γνωρίζω κανέναν καλό οικογενειάρχη τον οποίο δολοφονεί ο γιός του διότι τον κακοποιούσε και τον έβριζε παράλληλα του 19χρονου σήμερα αδερφού του και της Μολδαβής μητέρας τους που είχαν χωρίσει. Ο Γ. Καραχάλιος είχε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα ως άνθρωπος αυταρχισμού, και επιβολής με ύβρεις και επιθέσεις όσων πίστευε ο ίδιος, αν και ομολογουμένως σε σειρά περιπτώσεων δεν αποτελούσαν το όρθο. Βέβαια αν ακολουθούσε έναν απόλυτα έντιμο βίο ως πολίτης - σύμφωνα όσων ισχύουν με το νεοελληνικό κράτος - νοοτροπία - θα είχε αποβιώσει πολλά χρόνια πριν την δολοφονία του.

Παλαιότερα είχε στήσει μια έντυπη έκδοση και ζούσε κυρίως είτε από εκβιασμούς, είτε από συκοφαντίες - σπίλωση - ύβρεις σε αντιπάλους και ''ενοχλητικούς'' όσων διοικούσαν τον Ο.Τ.Α Γλυφάδας και τον χρημάτιζαν. Από το 2015 και μετέπειτα - ξαφνικά κάνει στροφή και ήταν ο μπροστινός μιας ιστοσελίδας λάσπης και ύβρεων στους αντιπάλους των ''γαλάζιων'' και παράλληλα κολακίας και προβολής της νεοδημοκρατικής παρατάξεως, ενώ μέχρι τον Απρίλιο του 2015 αναρτούσε αυτό που βλέπετε στην συνέχεια. Στη χώρα του ''ότι δηλώσεις είσαι'' καθώς και όσων ''ψιθύριζαν'' όσοι γνώριζαν όσα ισχύουν στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ο Γ. Καραχάλιος και λοιποί αποτελούσαν άτυπα ''γραφεία τύπου'' χωρίς επίσημη σύμβαση.


Από το ''ανεπάγγελτος'' έως το 2015 ''αναμορφωτής'' της Γλυφάδας !

Είναι σαφές ποιός ήταν ο ''ενεργός πολίτης'', ο οποίος σχετιζόταν με τον Καραχάλιο, ( διατηρούσαν διαπροσωπικές σχέσεις ), ενώ από το 2015 και μετέπειτα κάνει μια περίεργη ''στροφή'' και συνδέει σε σειρά ''σενάρια'' και συκοφαντίες τον υποφαινόμενο με τον κολλητό του ''δικομανή'' Γιαννακόπουλο και μέχρι του σημείου μιας ψευδούς μηνύσεως στο λάθος άτομο για τα πεπραγμένα του κολλητού του που είχαν έρθει σε ρήξη λόγω ''κωλοτούμπας'' Καραχάλιου.

Το τέλος του ''περίεργου'' και χρηματισμένου αδίστακτου

Ενώ κανείς δεν συμπαθούσε τον Καραχάλιο , και αποδεικνύεται από την δολοφονική πράξη του γιού του ο οποίος τον μαχαίρωσε με δυο μαχαίρια 20 φορές πριν ξεψυχίσει , τα στόματα του συνόλου αιρετών ήταν κλειστά επί σειρά ετών των δημόσιων αναρτήσεων μου για την ''γαλάζια παράγκα'' και τις άθλιες μεθοδεύσεις και ενέργειές τους.

Αναφορικά με τον 16χρονο, ο οποίος ήταν αθλητής , ποιος μπορεί να γνωρίζει ακριβός την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε ζήσει επί σειρά ετών ώστε να οδηγηθεί στην αποτρόπαια πράξη του. Ομολογουμένως όμως για την τέλεση του Οιδιπόδειου δράματος - πατροκτονίας υφίστανται και τα γονίδια του αδίστακτου Καραχάλιου τα οποία κυριάρχησαν δείχνοντας το ποιόν του Καραχάλιου.

ΥΓ: Ευελπιστούμε σήμερα ακόμα και οι αδαείς να έχετε σχηματίσει καθαρή εικόνα ποιοι βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα έχοντας μπροστινό τον Γιάννη Καραχάλιο.

- Είναι σαφές ότι είχε ''χορηγούς'' μια σειρά αιρετών - διοικούντων και διατηρούσε σχέσεις μαζί τους. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι θα βγεί κάτι με την  άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του διότι γνωρίζουμε καλύτερα από εσάς ποιοι ασκούν τον έλεγχο. Αν υπάρχει εγγεγραμένο το υλικό της συνομιλίας μαζί μας , όταν ο εν λόγω επικοινώνησε με τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB ακούστε το πολύ προσεκτικά. Γιατί επικοινώνησε μετανιωμένος για την πράξη του και λέγοντας ότι θα κάνει ανάκληση την οποία ''ξέχασε'' να κάνει αν όντως η μήνυση ήταν αληθής ;To θέμα είναι ότι δεν δέχτηκα το ποσό που ζητούσε ώστε να κάνει την ανάκληση.

- Κάλλιστα μπορείτε να διαβάσετε όσα γράφει και ο Παναγιώτης Γιάχος σχετικά με τον κάτοικο Σαρωνίδας τον οποίο η Ζούγκλα αναφέρει ως δημοσιογράφο ,  ο οποίος είναι ένας ακόμα από τους πολλούς συμπολίτες μας που είχε κατασυκοφαντήσει και σπιλώσει το site του  Γ. Καραχάλιου, είτε οι ''κουκουλοφόροι'' του 4ου ορόφου που έγραφαν με μπροστινό τον δολοφονημένο.  

- Προφανώς η ''δημοσιογραφική'' ιδιότητα είναι κάθετα αλλοιωμένη στη χώρα μας. Μάτια έχουν στην Ζούγκλα ; Διασταύρωση πληροφοριών κάνουν ; Ποιος δημοσιογράφος γράφει όσα είδατε πιο πάνω ; Ποιος δημοσιογράφος έχει πλαστή διεύθυνση και τον βρίσκουν δια μέσω των εντολέων του στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας ; 


Επισήμανση:Προφανώς εσείς δεν είχατε κάνει δημοσιογραφική έρευνα ώστε να γνωρίζεται ότι ο Γ. Καραχάλιος ότι εμφάνιζε δημόσια στο site , την εμμονή στις επιθέσεις και τις ύβρεις , το είχε και εντός της οικίας του με τα μέλη  της οικογενείας του.










  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η δολοφονία του μπροστινού της ΝΔ Γιάννη Καραχάλιου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">