ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Έπειτα από την δολοφονία Καραχάλιου συνέχεια διαπλοκής


Γλυφάδα: Η διαπλοκή και η γραφικότητα στο αποκορύφωμά της

Έπειτα από την δολοφονία του Γιάννη Καραχάλιου στα Καλύβια Αττικής, ο οποίος ασφαλώς δεν ήταν δημοσιογράφος , μας προέκυψε έτερος τοπικός ''δημοσιογράφος''. Το όνομα αυτού Παναγιώτης Γιάχος.

Π. Γιάχο, σήμερα ''εφημερίδα της Γλυφάδας'' παρακάμπτοντας πολλά και διάφορα, αύριο και καναλάρχης - ραδιοφωνατζής ?

Η τοπική παράγκα έχει μακρά διαδρομή στην Γλυφάδα. Όσο εκπροσωπούσαν τον Δήμο και τους δημότες οι προγενέστεροι δήμαρχοι - δημοτικές αρχές - με συνεργάτες από την Βάρκιζα, την Βουλιαγμένη, την Σαρωνίδα και την Δάφνη, τόσο εκπροσωπούσε και ο Π. Γιάχος το τόπο μας.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Π. Γιάχος ακολουθεί την πεπαλαιωμένη τακτική σιωπούμε και περιμένουμε τον θάνατο κάποιου ώστε να βγάλουμε από μέσα μας την κακία και τα απωθημένα μας... διότι ούτε ο Γιάχος είναι δημοσιογράφος.

Ο Διαπλεκόμενος Π.Γιάχος 

Ο Γιάχος είναι ένας διαπλεκόμενος... ο οποίος είχε συνάψει σχέσεις με Πασόκους  τους οποίους εξυπηρετούσαν ως δημοτικές αρχές Γλυφάδας με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών. Από την εποχή διοικήσεως του Θ. Σπονδυλίδη, έως και την εποχή διοικήσεως Σ. Σφακιανάκη, εξυπηρετούσαν με τα δημοτικά κονδύλια την ''σάρα και μάρα'' κατοίκων έτερων δήμων - περιοχών.

Γιάννης πίνει γιάννης κερνά - Ο Π. Γιάχος αιρετός στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας και παράλληλα ''εφημερίδα της γλυφάδας'' - ''δημοσιογράφος'' η συνεχιστής του Καραχάλιου στην βάση των γνωριζόντων και συμμετεχόντων εκ της θέσεως που προκύπτει από υποψηφιότητα στα κοινά ; 

Π. Γιάχο δεδομένου ότι παριστάνεις τον ''δημοσιογράφο'' και παράλληλα τον αιρετό και ''προστάτη'' των συμφερόντων του Δήμου, ενώ είσαι ένας αδίστακτος παρτάκιας , ο οποίος επωφελήθηκε από το δημοτικό χρήμα κατά τον παρελθόντα χρόνο, χωρίς να εκπροσωπούνται ορθά Ο.Τ.Α και δημότες,  εξήγησε στους συμπολίτες μας τα πεπραγμένα της διοικήσεως Στυλιανού Σφακιανάκη στην οποία συμμετείχες.

Από τις αιτήσεις στην διοίκηση Σπονδυλίδη στις αιτήσεις επί δημαρχείας Σφακιανάκη και με τον Γιάχο να παριστάνει τον Πρόεδρο του Δ/Σ Δήμου Γλυφάδας

Σύντομο ιστορικό

Το 2005 παρουσία Επιτροπής Κατοίκων, έπειτα από ραντεβού , επισκεφτήκαμε τον 4ο όροφο του Δήμου Γλυφάδας παραδίδοντας στον δήμαρχο τα κατασχετήρια του Ραδιοφωνικού σταθμού Γλυφάδα FM και παράλληλα κατέθεσα φάκελλο - μελέτη - αίτηση στον Δήμο Γλυφάδας. Ο Π. Γιάχος βρισκόταν στον προθάλαμο του δημαρχειακού γραφείου ώστε να έχει πλήρη εικόνα όσων διαδραματίζονται. Μπορεί να μας αναφέρει τι ίσχυσε έπειτα των σύννομων ενεργειών μου ; Πέρασε η αίτηση στο Δ/Σ όπως είχαν υποχρέωση ως διοικούντες ; Δεδομένου ότι δεν πέρασαν την αίτηση στο Δ/Σ , όπως και οι επόμενοι δήμαρχοι - διοικούντες σειρά άλλων αιτήσεων μου τι σύσταση διαχείρισης και διοικήσεως είχαν ;

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Γιάχος ;

O Π. Γιάχος είναι ένα αδίστακτο άτομο το οποίο βρέθηκε αποσπόντα στα κοινά του Ο.Τ.Α Γλυφάδας, όπως και αναρίθμητοι/ες ακόμα, χωρίς να καλύπτονται τα εχέγγυα εκπροσώπησης Δήμου - δημοτών. Στην γνωστή πλέον σε όλους νεοελληνική πραγματικότητα όπου πολλοί φέρονται ότι εκπροσωπούν τον δήμο ενώ καρπώνονται οι ίδιοι χωρίς ίχνος εκπροσώπησης του τόπου. Εκτός αν στον Δήμο Γλυφάδας διαπιστώνεται να λειτουργούν  τοπικά Ραδιόφωνα - Ραδιοφωνικοί σταθμοί - με την επωνυμία ΡΑΔΙΟ - ΓΛΥΦΑΔΑ FM, όπως βλέπετε να αναφέρει ο Π. Γιάχος ότι είναι ''εφημερίδα της γλυφάδας''.

Ευελπιστώ να γίνετε αντιληπτό τι είδους χαρακτήρα διαθέτουν άτομα τα οποία βρέθηκαν στα δημοτικά έδρανα του Δ.Γλυφάδας . Αντί να εκπροσωπούν τον Δήμο και τους Δημότες Γλυφάδας εξυπηρετούσαν κολλητούς από την Βάρκιζα, την Βουλιαγμένη, την Δάφνη κ.α., και παράλληλα με πίστωση του δημοτικού χρήματος την ΔΙΑΠΛΟΚΗ ολιγαρχών. Που διαφέρει ο Γιάχος από τον ''γαλάζιο'' δήμαρxο στον οποίο ασκεί κριτική για τους αργόμισθους οννεδίτες ; Πότε έκανε αυτοκριτική για τα δικά τους πεπραγμένα  ;

Ποια η σχέση Π. Γιάχου με τον μακαρίτη ιδιοκτήτη του local , Ιωάννη Τσερκέζο , καθώς και με την τρίτη μαρίνα Γλυφάδας ;

Δεδομένου ότι ο Π.Γιάχος, έπειτα από σειρά ετών που παρίστανε τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας, σήμερα παριστάνει τον δημοσιογράφο και την ''εφημερίδα γλυφάδας'' καλείται δημόσια να ''ενημερώσει'' τους συμπολίτες μας, τι σχέση είχε ο ίδιος με τον δημότη Βάρκιζας Ιωάννη Τσερκέζο και ποια ήταν η οικονομική σχέση Τσερκέζου με τον Δήμο Γλυφάδας την περίοδο που ο Γιάχος ήταν αιρετός ;

Π. Γιάχο, είσαι αιρετός, συνταξιούχος, επιχειρηματίας που μεταβίβασε στα παιδιά του την επιχείρηση που φτιάχτηκε με το δημοτικό χρήμα ώστε να παριστάνει σήμερα τον αδιάφθορο, η μήπως είσαι ''δημοσιογράφος'' & ''εφημερίδα της γλυφάδας'' ;

Η συνέχεια στο εγγύς μέλλον το 2024.  Κάνοντας και τον συνήγορο του διαβόλου, η αν προτιμάτε του Καραχάλιου, διότι διαπιστώσατε ότι ο Π. Γιάχος έπειτα από την δολοφονία Καραχάλιου τον βρίζει δημόσια, ενώ ο υποφαινόμενος που ταλαιπωρείται χρόνια έπειτα από ψευδή μήνυση του εν λόγω δεν το έπραξε. Η ''σχολή Καραχάλιου'' εν μέρει σήμερα συνεχίζεται και από τον Π. Γιάχο ο οποίος διατείνεται ότι πέρασε από το ΚΚΕ μέχρι να φτάσει στο ΠΑΣΟΚ , όμως, αριστερός - σοσιαλιστής προφανώς δεν έγινε. Άλλο να ειπωθεί η αλήθεια, που είναι βέβαιο ότι πολλοί την γνώριζαν, άλλο να βρίζουμε λόγω προσωπικών απωθημένων τους νεκρούς.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Δεν ''κηρύσσω πόλεμο'' στον Π.Γιάχο, απλά διαφωτίζω τι ισχύει στην ''τεταρτοτριτοκοσμική'' μας Γλυφάδα την οποία με σκοπιμότητα οι ''πεφωτισμένοι'' τοπικοί πολιτευτές για το προσωπικό τους συμφέρον άφησαν πιο πίσω από χωριά και πόλεις των 3.000 χιλ. κατοίκων ! Τόση ανευθυνότητα. 

* Η Γλυφάδα των 87.000 χιλιάδων κατοίκων εν έτη 2024 δεν διαθέτει λόγω πάσης φύσεως ''Γιάχων'' ούτε ένα (1) τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ εξυπηρετούνται επί δεκαετίες σύμφωνα του πελατειακού συστήματος πληθώρα ημετέρων χωρίς καν να είναι δημότες και κάτοικοι Γλυφάδας !! Εκατομμύρια ευρώ έχουν ''πετάξει'' επί δεκαετίες κομματικών διοικήσεων από το δημοτικό ταμείο του Δήμου Γλυφάδας για τσέπες ημετέρων εκτός δήμου. Ενδεικτικά: Πέραν των 200.000 κόστισε από το 2014 ο οννεδίτης αργόμισθος κολλητός του Παπανικολάου ο οποίος δεν είναι κάτοικος Νοτίων Προαστείων Αττικής.

* Ουδέποτε ανέφερα στους εκάστοτε διοικούντες γιατί είχαν σειρά από δημότες έτερων δήμων ως συνεργάτες και χρηματισμένους, όμως, είναι το μοναδικό σύστημα που ακολουθούσαν σε βάρος ημών. Οι συμπολίτες μας αναφέρουν σύσταση τρελοκομείου από τους εκάστοτε διοικούντες, δεδομένου ότι έχουν μια σειρά εξυπηρετούμενων - χρηματισμένων εκτός Δήμου και υπονομεύουν τους εντός της Γλυφάδας.

* Από το 1991 έχουν εξυπηρετήσει και χρηματίσει δεκάδες άτομα εκτός Δήμου Γλυφάδας , ενώ από εκείνη την περίοδο, μέχρι και σήμερα, υπονομεύουν τους αυτόχθονες ! Ενδεικτικά: Ο Καραχάλιος εμφανιζόταν ως ''εφημερίδα της γλυφάδας'' ενώ ήταν κάτοικος Σαρωνίδας, ο Τσερκέζος εμφανιζόταν ως ''κανάλι της γλυφάδας'' ενώ ήταν δημότης και κάτοικος Βάρκιζας, και αυτά τα άτομα , παράλληλα σειράς έτερων διαβιούσαν από το δημοτικό χρήμα του Ο.Τ.Α Γλυφάδας,  ενώ ο δημότης Γλυφάδας δεχόταν καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις και παρανομούσαν σε όλες τις σύννομες αιτήσεις και ενέργειές του δήμαρχοι, Γιάχοι και λοιποί αιρετοί. Λογίζονται εκπρόσωποι του Δήμου Γλυφάδας, η των κολλητών πασόκων και νεοδημοκρατών καθώς και της τσέπης τους ?






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Έπειτα από την δολοφονία Καραχάλιου συνέχεια διαπλοκής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">