ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

O Ρουσόπουλος με συμβολή της Ντόρας πρόεδρος του αρχαιότερου ευρωπαϊκού οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα !!


Από τον περασμένο Οκτώβριο, χωρίς να διαρρεύσει το παραμικρό, δρομολογούσε ο Θ. Ρουσόπουλος την εκλογή του στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. 

Ο πρώην υπουργός, στην αρχή στο Στρασβούργο και μετά στο Λιχτενστάιν, στο περιθώριο συνεδριάσεων επιτροπών του Συμβουλίου, βρισκόταν σε συνεχείς επαφές με τους συναδέλφους του, επιτυγχάνοντας συναίνεση σοσιαλιστών, αριστερών, Ελεύθερων Δημοκρατών και βάζοντας στόχο να γίνει ο πρώτος Ελληνας που θα εκλεγεί πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης. 

Στην πορεία μπήκε στο παιχνίδι και ο οδοστρωτήρας Ντόρα Μπακογιάννη, επικεφαλής της ελληνικής ομάδας στο Στρασβούργο, που πήρε προσωπικά τον αγώνα Ρουσόπουλου και άρχισε τα τηλέφωνα. Χθες, σε ηλεκτρονικό ντιμπέιτ εξασφάλισε ποσοστό 73%, υπερψηφιζόμενος ως υποψήφιος πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Συμβουλίου της Ευρώπης, διαδεχόμενος τον σημερινό Ολλανδό πρόεδρο Τίνι Κόξ. 

Επόμενο βήμα είναι στις 22 Ιανουαρίου, στην ολομέλεια του Στρασβούργου, όπου έχοντας ήδη τη στήριξη όλων των κομμάτων που προανέφερα, αναμένεται να εκλεγεί –πιθανόν και ομόφωνα– πρόεδρος του αρχαιότερου ευρωπαϊκού οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον οποίο ίδρυσαν πριν από 75 χρόνια, μεταξύ άλλων, οι Τσώρτσιλ, Αντενάουερ, Σουμάν και Μιτεράν.

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου :H Μπακογιάννη, σύμφωνα με όσα δήλωσε από το βήμα της Βουλής για τον Μητσοτάκη με έκανε να αθετήσω την υπόσχεσή μου, ενώ σήμερα αναφορικά με όσα ακολούθησε για τον Ρουσόπουλο με άφησε εμβρόντητο.

Ποιος είναι ο Θ.Ρουσόπουλος ? Ο υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή του 2014 που ενώ υπήρχε επικοινωνία μου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μου παρέχει αδειοδότηση βρισκόταν διαρκώς σε σύσκεψη και αντί άδειας έγινε μια ακόμα καταχρηστική Δίωξη - Κατάσχεση σε βάρος μου και του τοπικού Ρ/Σ Γλυφάδα FM. 

To άτομο - πολιτικός - Θ.Ρουσόπουλος ο οποίος έχει ενεργή συμμετοχή στην κατάλυση των ανθρώπινων δικαιωμάτων Ελλήνων πολιτών  πρόεδρος του αρχαιότερου ευρωπαϊκού οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα ! Παράλληλα με το εθνικό μας τσίρκο υφίσταται και το Ευρωπαϊκό. ( Αντιλαμβάνεστε τι σόϊ ''αριστεροί'' και ''σοσιαλιστές'' απαρτίζουν το Συμβούλιο της Ευρώπης. )

Ποιά θα είναι τα δικαιώματα τα οποία θα προασπίζει ο Θ. Ρουσόπουλος προφανώς το γνωρίζει αποκλειστικά η Ν. Μπακογιάννη. Ασφαλώς θα διαδραματίσει έναν αντίστοιχο ρόλο που είχε και ως υπουργός της κυβέρνησης ΝΔ υπηρέτησης και εξυπηρέτησης ολιγαρχών και κεφαλαίου. Μια χούφτα οικογένειες χρειάζονται τους δικούς τους ανθρώπους σε όλα τα μετερίζια.

Πολιτικοί ενός αστικού πολιτικού κόμματος που φέρουν ακέραια την ευθύνη για την κατάλυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ελλήνων πολιτών αναβαθμίζονται σε μια Ε.Ε η οποία στερείται αρχών και αξιών ενώ οι βαλίτσες με τα χρήματα διαφθοράς πάνε και έρχονται. 

Στην Ε.Ε το σύνολο των μετεχόντων πολιτικών ''αγνοεί'' τι ισχύει στην τεταρτοτριτοκοσμική Ελλάδα από την δεκαετία του 70, και περισσότερο τα ισχύοντα από το 1987 έως και σήμερα αναφορικά με την Ραδιοτηλεόραση και κυρίως με την Ραδιοφωνία του Ν.Αττικής. 

Υπήρχαν - υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα στη μπανανία χώρα, η αποκλειστικά τα συμφέροντα των κομμάτων - πολιτικών και των ''Αλαφούζων'' ημετέρων και υποστηρικτών τους ;Τι ισχύει στον Δήμο Γλυφάδας ; Εσείς προσωπικά τι γνωρίζετε ;

Δεν γνωρίζεται ότι το κόμμα της ΝΔ βρίσκετε από το 2014 στην κακοδιαχείριση του Ο.Τ.Α Γλυφάδας με δεδομένο το πελατειακό σύστημα , τους αργόμισθους, τα ρουσφέτια , τους προνομιούχους κουμπάρους , τους κολλητούς οννεδίτες και παράλληλα την κατάλυση της εντολής 4.500 χιλιάδων ψηφοφόρων , ενώ παντρεύτηκαν και την θυγατέρα του προϊσταμένου Αρεοπαγίτη εισαγγελέα ώστε να συγκαλύπτονται οι ανομίες και τα εγκλήματά τους ; Προφανώς μετέχεται στην ίδια υποκριτική παράσταση !

Δείτε τι έκανε ο Καραμανλής στον Ρουσόπουλο και πόσο ''δημοσιογράφος'' και άνθρωπος υπήρξε ο εν λόγω σύμφωνα όσων ίσχυσαν επί υπουργίας του - Προφανώς τόσο η Ντόρα, όσο και ο ίδιος ο Ρουσόπουλος αγνοούν την πραγματικότητα , άρα τι εξυπηρετούν στην πολιτική της χώρας μας εκτός της διαπλοκής ;

 

ΥΓ: Προφανώς, τόσο εσείς όσο και οι της Ε.Ε. αγνοούν πλήρως ποιοι και γιατί τοποθέτησαν δικαστικό ΠτΔ. Στο Προεδρικό Μέγαρο υφίσταται αρχείο ;Αν δεν υφίσταται το αρχείο επικοινωνιών ΠτΔ σύμφωνα των πρωτοκολλημένων αιτήσεων και επικοινωνίας του ΠτΔ προφανώς είναι απατεώνες. Όσοι θεωρείτε ότι είστε δημοσιογράφοι - που πολύ αμφιβάλω - αναζητήστε την επικοινωνία μου με τον ΠτΔ το 2004 και θα διαπιστώσετε τι εστί Ρουσόπουλος και ποια είναι τα ''ανθρώπινα δικαιώματα'' στη μπανανία χώρα. Σας υπενθυμίζω ότι βρισκόμαστε στην αυγή του 2024, 20 χρόνια έπειτα του 2004 , με το ίδιο κόμμα κυβέρνηση και χωρίς νομοθετικό πλαίσιο αδειοδότησης ώστε να υπηρετούνται τα πολιτικοοικονομικά ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ. 

- Όσα ασπαστήκατε και ακολουθείται συνολικά εσείς δεν είναι ούτε το ορθό, ούτε το δίκαιο, ούτε το σύννομο, ούτε το δημοκρατικό, είναι ευθεία προσβολή της ισοπολιτείας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και παράλληλα η χαρά των σιωνιστών καπιταλιστών και της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Ρουσόπουλος με συμβολή της Ντόρας πρόεδρος του αρχαιότερου ευρωπαϊκού οργανισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">