ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στον Δήμο Γλυφάδας κυριαρχεί η αποσύνθεση


Στον Δήμο Γλυφάδας κυριαρχεί η αποσύνθεση

Σας γεμίζει με χαρά η αποσύνθεση ; 

Εμείς επιχειρήσαμε αρκετές φορές την σύνθεση σε επίπεδο πόλης ενώ εσείς διαμορφώσατε κάθε φορά αποσύνθεση. Τόσο με την περίπτωση του Ραδιοφωνικού σταθμού που διώχτηκε και κατασχέθηκε από τα κόμματά σας ώστε να μην υπάρχει τοπική κοινωνική συνοχή , όσο και με την εντολή χιλιάδων δημοτών το 2014 την όποια καταλύσατε. ( Αναφορικά με την μελέτη - πρόταση του 2004 διαβάστε παρακάτω. )

Όταν αποστερείτε οι μετέχοντες και απολαμβάνοντες το δημοτικό χρήμα από τους δημότες ακόμα και τα αυτονόητα κάντε οι ίδιοι από μια ντουζίνα τέκνα  ώστε να έχετε εσείς όσα αποστερείτε από την κοινωνία. Όλα για τη πάρτη σας. Και έπειτα μας αναφέρουν ως μείζον πρόβλημα της χώρας μας το δημογραφικό !! Αν είναι δυνατόν. Το λύσατε το πρόβλημα ; Έχετε την λύση ; Μπορεί να προκύψει σύμφωνα με όσα διαμορφώσατε ;

Ο κόσμος είναι μια πορεία των αντιθέσεων , θέση - αντίθεση - σύνθεση. Η αντίθεση είναι η γενεσιουργός ουσία της ζωής. Αν δεν υπάρχει αντίθεση δεν υπάρχει σύνθεση. Βέβαια κάποια πράγματα προϋποθέτουν στοιχειώδη μόρφωση η οποία σήμερα απουσιάζει, πανταχόθεν, όπως απουσιάζουν οι αξίες,  οι αρχές και τα ιδανικά. Όσοι/ες είστε στα άντα και ήντα γνωρίζετε πολύ καλά ποιά ήταν η κοινωνία πριν από 50 χρόνια και ποια είναι σήμερα.

«Θέση» - «Αντίθεση» - «Σύνθεση». Με βάση αυτή ερεύνησε και επέκτεινε ο Μαρξ τον διαλεκτικό υλισμό. Και αυτή τη διαδικασία ακολουθούν σήμερα και όλες οι Επιστήμες στην πρόοδο της γνώσης.

Πρέπει να υπάρξει η πάλη και η διαπάλη ώστε να υπάρχει η σύνθεση. 

Θέση χωρίς αντίθεση ίσον αποσύνθεση. Ζούμε την εποχή που καταλύονται ακόμα και τα αυτονόητα έχοντας μια στρατιά επιδοτούμενων με ''κρεμασμένες γλώσσες'' ενώ απουσιάζει η αντίθεση, άρα δεν υπάρχει ουσιαστική σύνθεση. Δεσπόζει ένα μονόπολο - μονοπώλιο συμφεροντολογίας και συντηρητισμού. Η νεοελληνική κοινωνία και η χώρα δεν μπορούν να οδηγηθούν στην ολοκλήρωση των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ιδεωδών - αρχών - αξιών αντιγράφοντας και υιοθετώντας τα ξενόφερτα πρόσκαιρα των καιρών μας.

Η αντίθεση πρέπει να επιδιώκεται και να υπάρχει , όπως και ο διάλογος επί παντός επιστητού, όμως, στο «Γλυφαδιστάν» με ''γαλάζια'' δημοτική αρχή και ξενόφερτους νεοέλληνες/ιδες έχει καθιερωθεί μονοπωλιακή διαχείριση του Ο.Τ.Α, καθώς επίσης, ολοκληρωτική πολιτική & υλιστική αποδόμηση. 

Μας ''έφαγε'' η παγκοσμιοποίηση της οποίας δεν είμαι οπαδός, αναγκαστικά συμμετάσχω σε έναν ελάχιστο βαθμό. Άλλα ήταν τα δεδομένα των ΕΛΛΗΝΩΝ αναφορικά με την οικουμενικότητα - παγκοσμιοποίηση ενώ άλλα είναι των σιωνιστών και των πολιτικών. 

Το μέλλον το βλέπεις ανατρέχοντας στο παρελθόν. Το αντίστοιχο πράττει και η επιστήμη. Ένα ραδιοτηλεσκόπιο βλέπει σήμερα όσα είχαν ισχύσει πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια και αποτελεί ουσιαστική συμβολή γνώσης. Αν δεν επενδύσεις στο παρελθόν με ευλάβεια και σεβασμό δεν έχεις μέλλον.

Που είναι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ νεοέλληνες - νεοελληνίδες της Γλυφάδας ;

Αρκετοί/ες έβαλαν το χεράκι τους και διαμόρφωσαν εμπράκτως ''καραχαλιάδες'' διαρκείας ενώ απουσιάζει το μέσο όλων των δημοτών και του διαλόγου, άρα η σύνθεση, ενώ προσκυνούν το ''γαλάζιο'' μονοπώλιο το οποίο αποδόμησε ακόμα και την τοπική πολιτικοκοινωνική αναλογικότητα  και παράλληλα υπηρετεί όσα ξενόφερτα τους σερβίρισαν οι εβραίοι σιωνιστές και παγκοσμιοποιημένοι νεοφιλελεύθεροι ολιγάρχες. Τα δικά τους - δικά μας που είναι ; Είστε ιδιοκτήτες του F/B, του τικ -τοκ, του Χ , του instagram και του Υοutube, είναι Ελληνικά η μήπως είναι δικά μας ; 

Πιονάκια τους σας έχουν κάνει όλους οι παγκοσμιοποιημένοι ολιγάρχες και εσείς μας πλασάρετε ότι είστε και πατριώτες , προοδευτικοί/ες  και άλλα πολλά ανούσια και κενά ! Κάθε φορά από την αρχαιότητα βρίσκονται οι επιτήδειοι που καταφέρνουν το σύνολο του λαού να γίνετε πιονάκι τους. 

Στην εποχή του νεοφιλελέ Μητσοτάκη, έπειτα από πέντε χρόνια δεξιάς διακυβέρνησης, μια ολόκληρη χώρα δεν διαθέτει ούτε ένα (1) αντίστοιχο με τους ξένους ; Στον αντίποδα, γιατί πιστώνουν δις ώστε να διαθέτουμε και εμείς F16 και άλλους στρατιωτικούς εξοπλισμούς αντίστοιχους με τα αμερικάνα και άλλους ; Επίσης, γιατί έχουν εισαγάγει την μισή Κίνα , Ιαπωνία , Γερμανία κ.α χώρες αναφορικά με οχήματα - αγαθά και άλλους εξοπλισμούς ; 

Το 2004 που κατέθεσα στον Δήμο Γλυφάδας καθώς και στην κυβέρνηση Καραμανλή μελέτη - πρόταση - αίτηση για το μέσο ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ'' χωρίς καμία ανταπόκριση από την πλευρά τους υπήρχαν ξένα σόσιαλ ; Υπήρχε έστω ένα (1) ? Ποιοι μπορούν να μας το απαντήσουν ; Από που ακριβός θα μας το απαντήσουν ; Από τα εισαγόμενα τους κινητά , η μήπως από τα ξένα σόσιαλ ; ''Παίζει'' κάτι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ; ΤΟΠΙΚΟ ; Θα μας το απαντήσετε από κάποιο site της Δάφνης , του Αλίμου, της Βάρκιζας - Βουλιαγμένης , η μπορείτε να μας το απαντήσετε από τα ολιγαρχικά ιδιοκτησίας μιας χούφτας διαπλεκόμενων του Ν.Αττικής ;


Ξηλώνουν τα μπετά στην πλατεία Καραϊσκάκη ώστε να τοποθετήσουν καινούργια ! 

Τόνοι μπετόν για πέταμα και στην θέση του νέο μπετόν ίσον πεταμένο χρήμα του συνόλου. (ΝΔ & ΠΑΣΟΚ διοικούν επί δεκαετίες τον Ο.Τ.Α και μαζί πίστωναν το δημοτικό χρήμα για τις ανακατασκευές.)

Στον γειτονικό δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης πολλοί άνθρωποι δώσαμε αγώνα ώστε να διασωθεί ο υδατόπυργος ως τοπικό τοπόσημο , ενώ στον Δήμο της Γλυφάδας υπάρχουν οι ''καινοτόμοι'' οι οποίοι αποδομούν τα πάντα όλα από το χθές ώστε να πιστωθεί ξανά ζεστό χρήμα και στη θέση όσων δέσποζαν επί δεκαετίες να εναποθέσουν καινούργια τσιμέντα - ύλη.

Θυμάστε την πίστωση για αντικατάσταση των καινούργιων πινακίδων των οδών με γαλάζιες διότι το έτερο χρώμα ενοχλούσε τα νεοδημοκρατικά στελέχη , η αποτελεί πάγιο καθεστώς να πιστώνεται το χρήμα των κορόϊδων δημοτών ;

Δεδομένου ότι έπειτα από μια δεκαετία ''γαλάζιας'' δημοτικής αρχής και αποδόμησης , υλιστικής και κυρίως πολιτικής , απουσιάζει η πολιτική αντίθεση , παράλληλα απουσιάζει και η κοινωνική σε μια τοπική κοινωνία  διαμορφωμένης αδιαφορίας χωρίς θέσεις , άρα τι μένει ; H αποσύνθεση και το μονοπώλιο.

Προφανώς η σκακιέρα ήταν ένα ''έκτρωμα'' και στη θέση της θα τοποθετήσουν τα ''γαλάζια'' κελεπούρια... τα οποία ασφαλώς θα γίνουν αποδεκτά από την ''γαλάζια'' εξυπηρετούμενη πελατεία στην βάση των τουρκικών καταλοίπων ! Αναφέρομαι στα ίδια άτομα τα οποία, ενώ οι ίδιοι/ες κατέστρεφαν συστηματικά την πλατεία Καραισκάκη επί σειρά ετών έκαναν επιδοτούμενοι/ες από την νεοδημοκρατική παράταξη και μια ανακοίνωση σε site της Δάφνης ότι ζητούν από τον Δήμαρχο την αποκατάσταση των ζημιών !! Καθολική παράγκα. 

Οι επιδοτούμενοι κατέστρεφαν σταδιακά την πλατεία ώστε να υπάρχει το επιχείρημα αποκατάστασης για πίστωση του δημοτικού χρήματος και διεύρυνση στο τοπικό φαγοπότι.

Τα αρνητικά κατάλοιπα των νεοελλήνων, δεξιών και όχι μόνον , ενυπάρχουν διαρκώς και αδιάλειπτα 

Επιχειρούν διαρκώς την τοπική αλλοίωση για το προσωπικό τους κέρδος. Ότι χαρακτηριστικό υπήρχε τοπικά να αλλάξει ριζικά ώστε να συνδέεται με τις ημέρες των ιδίων και προτίστως με το κέρδος των ιδίων. 

Όποτε αλλάξει δημοτική αρχή στον Δήμο Γλυφάδας οφείλει να συνεχίσει την ίδια ''γαλάζια παράδοση'' της υλιστικής αποδόμησης και αποσύνθεσης και να ξηλώσει τα πάντα όλα για νέο ''ράβε ξήλωνε'' και νέες πιστώσεις. Άλλωστε η ''γαλάζια'' πελατεία έπειτα από τις προσωπικές εξυπηρετήσεις έχει ''αδυναμία αντίληψης'' και καμία επιθυμία για θέσεις και απόψεις ! 

Πρόσφατα άκουσα: '' Ακόμα αντέχει ... και διερωτώμαι είστε τόσο ξεφτίλες ? '' Αναφορικά με την αχαρακτήριστη με το δημοτικό όχημα προχθές στην πλατεία Καραϊσκάκη μου έδειξε με την κίνησή της ποιοι διοικούν τον Ο.Τ.Α.

Ακόμα και νεκρός μας κακοποιεί ο επιδοτούμενος που έβγαζε μεροκαματάκι από τα κομματικά στελέχη στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας !

Μην ξεχνάμε ποιοι έβγαζαν μεροκαματάκι από το 2015 μέχρι και το 2023 στον κακοποιό που κακοποιούσε μέχρι και την ίδια του την οικογένεια ώστε να σπιλώνει, να βρίζει και να συκοφαντεί, όπως και το γεγονός ότι ζήτησα δημόσια να κάνω ο ίδιος την ανακατασκευή της πλατείας όπως έπρεπε να γίνει και πλήρωσαν τον Καραχάλιο για σπίλωση. Ορισμένοι  μπορείτε να ξεχνάτε, όμως, να δούμε τι θα κάνουν. 

Στην εποχή της ''αμορφωσιάς'' υπάρχουν χιλιάδες καλοθελητές/ες οι οποίοι/ες ψηφίζουν με κίνητρο το πελατειακό σύστημα και τις εξυπηρετήσεις και στη συνέχεια έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στους πολιτικούς τους ! Εννοώ ένα στέλεχος του κομματικού σωλήνα με σπουδές δικηγορίας ασφαλώς για δαύτους έχει περισσότερες γνώσεις από έναν πτυχιούχο αρχιτέκτονα είτε σχεδιαστή ! Το αντίστοιχο ισχύει και με κάθε γνωστό και κολλητό τους τον οποίο ψήφισαν !

Nεοελληνικό κοινωνικό τρελοκομείο

Ακόμα περισσότερο ισχύει στον τομέα των ερτζιανών. Όσοι πρωτοστάτησαν δεκαετίες πριν υπάρξουν ολιγαρχικά ραδιοτηλεοπτικά διαπλεκόμενα ''δεν γνωρίζουν τη τύφλα τους'' ενώ στον αντίποδα έχουμε τους παντογνώστες και τους ειδήμονες οι οποίοι/ες ακολούθησαν ετεροχρονισμένα και αναγνωρίστηκαν ! Κυριολεκτικά νεοελληνικό κοινωνικό τρελοκομείο. Τι έτερο θα μπορούσαν να διαμορφώσουν οι φάρες των νεοελλήνων ; Γνώμονας Αξιακός Μηδέν. Δεν τίθεται πουθενά, γιατί δεν πρωτοστάτησαν όλοι/ες αυτοί και ήταν ουραγοί ; Το είδατε κάπου ; Δεδομένου ότι ήθελαν όσα ακολουθούν σήμερα γιατί δεν πρωτοστάτησαν ; Γιατί δεν είδαμε επι δεκαετίες ούτε μια ενέργειά , πρόταση, αίτησή τους αν η νεοελληνική κοινωνία δεν αποτελεί κατάλοιπα της τουρκοκρατίας και διευρυμένη παράγκα ;  

Το επιστέγασμα - απόδειξη - της υποκρισίας που διέπει τον νεοελληνικό λαό και της επιδερμικής τους νοοτροπίας. Το ''προσκύνημα'' σε ολιγάρχες οι οποίοι δεν πληρώνουν ούτε δεκάρα, αντιθέτως, λαμβάνουν εκατομμύρια των κορόϊδων νεοελλήνων από την κυβέρνηση το παραμερίζω γιατί όφειλε να το αναδείξει ο λαός, παρέχω όμως την απόδειξη της διφορούμενης τοπικής νεοελληνικής κοινωνίας και πως αντέστρεψε ακόμα και τα αυτονόητα δεδομένης της διευρυμένης σήψης. Τα αστικά πολιτικά κόμματα στον Ο.Τ.Α και η αντιστροφή όσων ακολουθούν με τους ουραγούς των ερτζιανών. 

Έτερη απόδειξη διευρυμένου τοπικού κανιβαλισμού

Ο υποφαινόμενος δεν ξεχνά ότι έβγαζαν μεροκαματάκι στον Καραχάλιο ακόμα και για τις μηνύσεις σε βάρος μου, και κυρίως ότι ήμουν ο μοναδικός που έβγαλα δημόσια όσα γραφικά και αχαρακτήριστα ισχύουν στον Δήμο της Γλυφάδας. Το σύνολο των υπολοίπων ''έπαιζε στην ίδια παράσταση'' με κορυφωμένη υποκρισία ενώ διατείνονται ότι είναι οι καταλληλότεροι/ες για τα κοινά. Γιατί δεν τοποθετήθηκαν τόσα χρόνια, και κυρίως από το 2014 έως και το 2019 ; Δεν γνώριζαν τι ισχύει με το άτομο που δήλωνε ως διεύθυνσή του το Δημαρχείο Γλυφάδας ενώ διέμενε στα Καλύβια και στην Σαρωνίδα Αττικής ; Ο επίσημα πλέον συνεργάτης σας ''πινέζας'' έπαιζε επί δεκαετίες στην ίδια τοπική παράσταση και μόνον όταν στράφηκαν εναντίων των συμφερόντων και του ιδίου ''λάλησε''. Ως αιρετός σιωπούσε επί δεκαετίες.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Ατόφιο χρυσάφι να τοποθετήσουν από άκρο σε άκρο στην πλατεία Καραϊσκάκη στην Τερψιθέα Γλυφάδας η καθολική αποσύνθεση είναι δεδομένη, όπως παράλληλα είναι δεδομένος ο νεοελληνικός κομπλεξισμός που διέπει τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνον. 

* Αν δεν καταλάβατε δεν συμφωνώ με την καθολική αποδόμηση σε όσα ήδη υπήρχαν, ενώ εσείς είστε έρμαια και τσιράκια του κάθε πολιτικού και προφανώς στερείστε και της κοινής λογικής. Ο κάθε ένας συνήθως καταλαβαίνει όσα έχει στην ''κούτρα'' του. Δεν έχω διαπιστώσει η πλειονότητα των δημοτών να γκρεμίσει όσα ήδη έχει τα οποία κόστισαν κόπο χρόνο και χρήμα και στη θέση τους να φτιάξει κάτι καινούργιο. Εσείς ? (Δεν έχω διαπιστώσει οι νεοέλληνες να μπόρεσαν να ξεπεράσουν τους ΈΛΛΗΝΕΣ και είναι σαφές ότι κανείς δεν θα βγει δημόσια να αποδομήσει τους αρχαίους Έλληνες. Ο Αλέξανδρος έφυγε ως ηγέτης από την Μακεδονία και έφτασε τον Ελληνικό Πολιτισμό και την επικράτεια μέχρι την Ινδία , ενώ σήμερα Μητσοτάκης - Κασσελάκης είναι απλά τσιράκια των Αμερικανών ! ) Αν συμφωνείται με τις δημοτικές τακτικές καθολικής αποδόμησης πρέπει να δούμε το αντίστοιχο και με εσάς. Με εσάς αλλάζει ο κανόνας ; Αν δεν αλλάζει ο κανόνας και συμφωνείται με την αποδόμηση τι είστε; 

* Σύμφωνα των τακτικών που ακολουθούν οι εκλεγμένοι σας πρέπει να ισοπεδωθεί ολόκληρη η Γλυφάδα και στη θέση όσων υπήρχαν να προκύψουν καινούργια. Επίσης, με βάση όσα έχουν εδραιώσει τοπικά, και εσείς τα ακολουθείται, σήμερα δεν έπρεπε να διοικεί τον Δήμο Γλυφάδας η νεοδημοκρατική παράταξη. Ισχύει ? Αν δεν είστε το λάθος δεν οφείλατε το αντίστοιχο με όσα ακολουθούν και πολιτικά ; Καθολική αποδόμηση, νέα πρόσωπα, νέα διοίκηση. Το ότι σας βολεύει και σας συμφέρει προσωπικά χαρακτηρίζεται συμφεροντολογία. 

* Όταν δημιουργείτε ένα δημοτικό μονοπώλιο και το συντηρείτε επί σειρά τετραετιών ακυρώνεται το μέλλον της κοινωνίας. Αυτοί είστε. Κάποια πράγματα - κουσούρια νεοελλήνων - δεν αλλάζουν ποτέ. Όσοι/ες τα ''βρήκατε'' μεταξύ σας καλά κέρδη στην βάση της πολιτικοκοινωνικής αποσύνθεσης και του μονοπωλίου. Σίγουρα, όπως και οι ιθαγενείς, έχετε ένα ''τοτέμ'' να προσκυνάτε και να ακολουθείται , δεν διαπίστωσα όμως  να ισοπεδώσει και το ναό στο κέντρο της πλατείας Καραϊσκάκη. Άλλωστε και αυτός παλιός είναι, δεν είναι κάτι καινούργιο. Των δύο μέτρων και σταθμών ;

* Όσα λέγονται ΕΔΩ ''δεν παίζουν'' πουθενά αλλού. Εκατομμύρια νεοελλήνων, 80 βάλε χιλιάδες δημοτών, δισεκατομμύρια σόσιαλ και απόψεις, όμως, . . . κατειλημμένη από το 2014 η εντολή χιλιάδων δημοτών για δημοτικό κανάλικατειλημμένη η αναλογικότητα, διότι απουσιάζουν από τον Ο.Τ.Α χιλιάδες δημότες , κόμματα - παρατάξεις - φορείς, κ.α., κατειλημμένη και η πολυφωνία - πλουραλισμός, άρα σύμφωνα των δυο τελευταίων απουσιάζει η τοπική δημοκρατία. Τι ισχύει ;Όταν έχουν προκύψει οι σωστές ενέργειες , απόλυτα ορθές , και κάποιοι/ες των παρατάξεων επέλεξαν συντήρηση στην ''σάρα και την μάρα'', αντί για πρόοδο και αναβάθμιση στον τόπο για το κοινωνικό σύνολο, καλά προσωπικά κέρδη, όμως, από ένα σημείο και έπειτα το χρήμα δεν καθορίζει το ελάχιστο. Από το 2014 στον Δήμο Γλυφάδας έχουν διαχειριστεί και έχουν αλλάξει χέρια δεκάδες εκ. ευρώ, όμως, ενώ είναι σαφές το έλλειμμα όσων προαναφέρονται καθίσταται πασιφανής η διαπλοκή σας. 




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στον Δήμο Γλυφάδας κυριαρχεί η αποσύνθεση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">