ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνιστάν : Πόσο σάπια είναι η νεοελληνική κοινωνία ?


Εάν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο πρέπει να ξεκινήσεις από το άτομό σου, από τον εαυτό σου.
Πρωτοστάτησα για ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - σόσιαλ - σε τούτη τη χώρα, τι ισχύει σήμερα ; Καθολικότητα ? Αντιλαμβάνεστε τουλάχιστον γιατί δεν μπορεί να είστε Έλληνες και δεν υπάρχει ίχνος σχέσης των Ελλήνων με τους νεοέλληνες ;

Είναι απόλυτη αλήθεια, και κακά τα ψέματα δεν μπορεί να βρεθεί κανείς να το αμφισβητήσει ότι ζούμε σε μια από τις πιο σάπιες κοινωνίες του πλανήτη μας. 

Προσωπικά καθημερινά βλέπω χιλιάδες αμερικανούς - ρώσους κ.α. εθνικοτήτων ανθρώπους να αφήνουν τις ''προηγμένες'' τους κοινωνίες ώστε να ζήσουν σε ένα καταλληλότερο περιβάλλον, ενώ στον αντίποδα εκατομμύρια νεοελλήνων, και όχι μόνον, άφησαν το καταλληλότερο περιβάλλον ώστε να διευρύνουν τη σήψη στο Ν.Αττικής !

Δεδομένου ότι τελευταία γίνεται πολύς λόγος και ντόρος στα χιλιάδες σόσιαλ για την ποιότητα της κοινωνίας , τουλάχιστον από το δικό μου μετερίζι πιστοποιώ, πρώτον, η τοπική κοινωνία της Γλυφάδας είναι η πιο σάπια έναντι πολλών έτερων περιοχών της χώρας μας, και δεύτερον, δεν υπάρχει ενδεχόμενο διαφοροποιήσεων ούτε στα επόμενα 400 χρόνια.

Να εξειδικεύσω λίγο περισσότερο αναφορικά με τα αίτια που δεν πρόκειται να προκύψει άμβλυνση της κοινωνικής σήψης στη χώρα μας.

1oν) Ο νεοελληνικός λαός , και ειδικότερα το μεγάλο φάσμα της κοινωνίας που βρίσκεται σε τούτη τη χώρα κουβαλά τα κατάλοιπα των 400 ετών Τουρκοκρατίας. Είναι αδύνατον οι νεοέλληνες/ιδες να αποκτήσουν Ελληνική νοοτροπία. Οι 99 στους εκατό ώστε να μην αναφέρω οι 100 στους εκατό αναπαράγουν και ανακυκλώνουν τα πάγια κατάλοιπα των Τούρκων. (Μπαξίσι, Ρουσφέτι, τσουτσέκι - Τσιράκι.) 

Σήμερα δεδομένου του διαδικτύου οι νεοέλληνες/ιδες αναπροσαρμόζονται σύμφωνα των αμερικανών, όμως, στην Αμερική οι διάσημοι του Youtube καθημερινά ξεφτιλίζουν τους συντοπίτες τους που έχουν γίνει απόλυτα παρτάκηδες - ατομικιστές και φιλάργυροι μόνο για την πάρτη τους. ( Εκτός των παλαιών καταλοίπων αποκτούν και την χειρότερη νοοτροπία του πλανήτη από τα ξένα σόσιαλ.)

2ον) Σύμφωνα του πρώτου σκέλους, των τουρκικών καταλοίπων, ο λαός της χώρας μας δεν έχει ίχνος - ρανίδα - Ελληνικής νοοτροπίας. Οι νεοέλληνες - νεοελληνίδες ήταν γαλουχημένοι επί εκατοντατίες ραγιάδες και εξικοιωμένοι να λειτουργούν στη ζούλα και στα μουλωχτά.

3ον) Πρόκειται για έναν στερημένο λαό, απόρροια 400 ετών Τουρκοκρατίας, άλλοτε με κατοχές , άλλοτε με εμφυλίους, άλλοτε με χούντες, και άλλοτε με κάπηλους , ψεύτες και κλέφτες πολιτικούς - κυβερνήσεις  ο οποίος στην εποχή του καπιταλισμού ξεσάλωσε και σάπισε ολότελα.

4ον) Εξετάζοντας 200 χρόνια, έπειτα από την τεσσάρων εκατονταετιών Τουρκοκρατία , ο νεοελληνικός λαός ουδέποτε μπόρεσε να διαμορφώσει έστω και 1% ένα τοις εκατό της νοοτροπίας των Ελλήνων. Είναι σαφές ότι οι 99 στους 100 νεοέλληνες/ιδες παθαίνουν αλλεργία με τα Αρχαία. Το γιατί αναφέρεται πιο πάνω.

Τέλος, διότι δεν επιθυμώ να είμαι κουραστικός θέλω να σας κάνω μια ερώτηση:Στον κομματοκρατούμενο Δήμο της Γλυφάδας σύμφωνα με όσα γνωρίζεται υφίσταται έστω ίχνος τοπικού πολιτισμού ;

Πρωτοστάτησα για όσα έχετε όλοι/ες σήμερα, μόνο που είναι όλα εισαγόμενα, ήμουν ένας από τους πρωτεργάτες και πρωτοπόρους των σόσιαλ στο Ελληνιστάν από την δεκαετία του 70. Πόσο υγιής είναι μια κοινωνία η οποία ετεροχρονισμένα ακολουθεί στο σύνολό της όσα προτάξαμε εμείς δημόσια σε ανύποπτο χρόνο εκλέγοντας υπονομευτές και κάπηλους ; 

Είμαι ο μοναδικός που γνωρίζω σε τούτη τη χώρα που μπροστά του γινόντουσαν τα ρουσφέτια - εξυπηρετήσεις , όμως, ο ίδιος για το άτομό του τα αρνήθηκε συνολικά. Στον αντίποδα ξέρετε πόσους γνωρίζω που η μοναδική τους πρακτική είναι να αξιώνουν ρουσφέτια ; Οι άλλοι που δέχονται και κάνουν τα ρουσφέτια ώστε να έχουν πελατεία είναι καλύτεροι ;

Τι είδους άτομα - πολιτικοί - είναι οι διοικούντες του Δήμου Γλυφάδας οι οποίοι κατάλυσαν την εντολή χιλιάδων ψηφοφόρων ενώ στον αντίποδα έχουν κάνει επί μια δεκαετία χιλιάδες ''γαλάζια'' ρουσφέτια αναθέσεις και εξυπηρετήσεις ;

ΥΓ: Πόσο Έλληνες μπορεί να είναι οι αμερικανοκίνητοι και αμερικανοτσολιάδες κυβερνώντες σας, και όχι μόνον , καθώς και οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες τύπου Φαλήρου με τα τσιράκια τους ;Όσα κάνουν στο Φάληρο να μην τα ακολουθήσει και το σύνολο των υπολοίπων διαπλεκόμενων ;Οφείλετε να διευρύνεται , τουλάχιστον οι ''γαλάζιοι'' τη σήψη και την αντισυνταγματικότητα. 

* Εμείς που πρωτοστατήσαμε στα κοινωνικά δεν πρέπει να έχουμε ούτε ένα δικό μας, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, και ασφαλώς ούτε δικαίωμα στη ζωή. (Ξεφτίλες νεοέλληνες.) Είναι σαφές ποιοι/ες εκλέγουν τους ανθέλληνες και εντολοδόχους των αμερικανών, όμως , δεδομένου ότι το μάτι τους είναι στραμμένο στην Αμερική - άρα γνωρίζουν τι έχουν θεσπίσει οι αμερικάνοι, είναι και η απόδειξη της νεοελληνικής και τοπικής κοινωνικής σήψης. Αν δεν γνωρίζουν είναι παντελώς αμόρφωτοι/ες - στουρνάρια.

* Ξέρεις ποια είναι η φάρα των νεοελλήνων/ιδων ;Ο κάθε ένας/μια μετατοπίζει τις ευθύνες και τις φορτώνει συνολικά στο πολιτικό προσωπικό, όμως, η πραγματικότητα είναι ότι η κοινωνία είναι σάπια, διότι η κοινωνία ψηφίζει τους πολιτικούς, οι πολιτικοί προέρχονται από την κοινωνία και η κοινωνία αξιώνει και συνεχίζει το πελατειακό σύστημα, άρα στη συνέχεια λουφάζει σε όλα τα κακώς κείμενα.

* Τονίζω ότι ''όποιος/α έχει την μύγα μυγιάζεται'', εννοώντας ότι όποιοι/ες ''έχουν χεσμένη τη φωλιά τους'' ενοχλούνται με την αλήθεια. Οι υπόλοιποι/ες αντιλαμβάνονται αμέσως για ποιούς/ες ''χτυπά η καμπάνα''. Είναι σαφές ότι η κοινωνική σήψη , το πελατειακό σύστημα, οι προνομιούχοι γνωρίζοντες, οι εξυπηρετήσεις στη ζούλα, καθώς και όλες οι νεοελληνικές παθογένειες διαμορφώθηκαν από ένα τμήμα της κοινωνίας μας και ακολουθήθηκαν διευρύνοντας τα κακώς κείμενα από ένα έτερο ζηλόφθονο τμήμα. Με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Στην εποχή της διευρυμένης ''γυφτιάς'' , των ΑΙ , των  autotune και των vocoder , που λανσάρονται χιλιάδες αγράμματοι & αστοιχείωτοι και γίνονται ''πρότυπα'' των αδαών..... πολιτισμικά ''κάθε πέρυσι'' και καλύτερα ( πιο αξιόλογα ). Ο υφιστάμενος ευτελισμός της ποιότητας στην εποχή του νεοφιλελευθερισμού σε όλους τους τομείς. Πολιτική - Πολιτιστικά - Κοινωνικά κ.α. (Αφθονία σκουπιδιών.) 

* Μπορεί να υφίσταται πολιτισμός όταν στη σημερινή κοινωνία διαβάζουν μέχρι ένα μονόστηλο 50 λέξεων ενώ η πλειονότητα, ακόμα και οι υδραυλικοί στη πόλη μας, παρουσιάζονται ως δημοσιογράφοι ενώ είναι ανορθόγραφοι ;Όσο πιο λίγο διαβάζει και γράφει μια κοινωνία - ένας λαός - τόσο πιο ευτελής θα καθίσταται ο γενικός πολιτισμός κουλτούρα σε όλους τους τομείς. Τα Χ και τα τικ - τοκ , όπως και τα ανορθόγραφα σχόλια λίγων λέξεων στα ξένα σόσιαλ - ιδιοκτησίας έτερων λαών - καταμαρτυρούν έλλειμμα παιδείας. Δεν γίνονται πιο έξυπνοι σήμερα οι άνθρωποι, και ειδικότερα στην εποχή της ΑΙ θα γίνονται περισσότερο κουτοπόνηροι και οκνηροί. Ακόμα και οι εκάστοτε κυβερνώντες - διοικούντες κινούνται σε αυτό το μήκος κύματος. Είμαι ο μοναδικός επί δεκαετίες που θέτει δημόσια το έλλειμμα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ δομών τσιράκια και προσκυνημένοι των ξένων.  

* Χιλιάδες δημότες - δημότισσες γνωρίζουν τι διαμόρφωσε μια τοπική κοινωνία σε σήψη, τα συζητούν μεταξύ τους, όμως, ουδέποτε βγήκε κάποιος/α να θέσει δημόσια τις γραφικές καταστάσεις που εδραιώθηκαν στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας από αστικά πολιτικά κόμματα τους κολλητούς και τα τσιράκια τους. Πως χαρακτηρίζεται μια φάρα η οποία στράφηκε κατά των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ και υιοθέτησε όλα τα εισαγόμενα και ξενόφερτα ; Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα (1) Ελληνικό σόσιαλ ενώ υπάρχουν πληθώρα διαπλεκόμενων ολιγαρχών και πολιτικών ; Πως μπορεί να προκύπτει ισοτιμία όταν η δική μας χώρα δεν διαθέτει τίποτα ενώ στον αντίποδα όλα τα εισαγόμενα ελέγχονται από ξένα κέντρα ;  Γιατί υφίστανται οι πολιτικές να πιστώνονται δις για στρατιωτικούς εξοπλισμούς, και θα πιστώνονται επ' άπειρον, και δεν υπάρχει ίχνος πολιτικής αντιστοίχισης σε άλλους τομείς ; Μπορείτε να μου πείτε γιατί έχετε εισαγάγει τον μισό πλανήτη προϊοντων , οχημάτων, εξοπλισμών , εργαλείων, οργάνων κ.α. ενώ στη χώρα μας απουσιάζουν ακόμα και τα αυτονόητα ; Δύσκολα τα ερωτήματα για τους νεοέλληνες/ιδες ? 

* Ο λαός ''προσκυνά'' συστημικά λιβανιστήρια & εγκάθετους αντί για πραγματική δημοσιογραφία και πολιτικές. Κάθονται και παρακολουθούν και σχολιάζουν κάθε μπούρδα από ολόκληρο τον πλανήτη - υποτίθεται ότι είναι η πραγματικότητα - και δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με όσα ισχύουν με τους ιδίους και με το τόπο τους. Απίστευτοι. Δεν υπάρχει η δική τους και η εθνική τους πραγματικότητα ; Το πιο αστείο της ιστορίας είναι ότι σε πληθώρα των ξένων σόσιαλ σχολιάζουν ανορθόγραφα , ρατσιστικά, υβριστικά μέχρι οι λαθροτιδήποτε και συμμετέχουν ενεργά και οι νεοέλληνες/ιδες ενισχύοντας την εσωτερική εθνική διάλυση και παρακμή ! Ξαφνικά καβάλησαν τα καλάμια και θεωρούν, δεδομένων των αμερικάνικων κ.α σόσιαλ, ότι έγιναν και οι ίδιοι/ες αμερικανοί ! Άμα παρακολουθείς τα αμερικανά και τα αντιγράφεις γίνεσαι και εσύ το αντίστοιχο ; Ποιο σόσιαλ είναι Eλληνικό και το ελέγχεται εσείς ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνιστάν : Πόσο σάπια είναι η νεοελληνική κοινωνία ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">