ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όνομα δεν έχει ο ''χημικός'' επιχειρηματίας της Γλυφάδας με τα αναβολικά ?


Έχει στηθεί ένας ολόκληρος κρατικός και μιντιακός μηχανισμός ο οποίος προστατεύει κακοποιούς και εγκληματίες.

Στην  μεζονέτα στο Λόφο Πανί στον Άλιμο, οι ένοικοι των γύρω σπιτιών νόμιζαν ότι το φορτηγό που είχε σταθμεύσει έξω από το πολυτελές σπίτι, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ήταν από κάποια μεταφορική εταιρεία και είχε έρθει για να κάνει μετακόμιση. Έπεφταν όμως έξω.Ήταν από την Οικονομική Αστυνομία και θα το χρησιμοποιούσαν για να απομακρύνουν τα χιλιάδες παράνομα σκευάσματα τα οποία έφτιαχνε στο εργαστήριο το οποίο είχε εγκαταστήσει στο υπόγειο του σπιτιού του ο 57χρονος φερόμενος αρχηγός. 

Άλλωστε το πτυχίο χημικού που είχε από το ελληνικό πανεπιστήμιο του έδινε τις απαραίτητες γνώσεις για να παρασκευάζει τα σκευάσματα με πρώτες ύλες από Ισπανία, Τσεχία και Κίνα.

Ο 57χρονος έκανε πολλά από τα ραντεβού του με το πελατολόγιο του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο εστίασης το οποίο φέρεται να διατηρεί στην περιοχή της Γλυφάδας. Από εκεί περνούσαν δεκάδες πελάτες γυμναστηρίων οι οποίοι ψώνιζαν τις παράνομες και επικίνδυνες ουσίες που έφτιαχνε ο «χημικός».

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Κανένα μίντια δεν ανέφερε πόσοι νέοι άνθρωποι θα πεθάνουν από τις παράνομες χημικές ουσίες - σκευάσματα - αναβολικά, καθώς επίσης, πόσοι ήδη έχουν υποστεί  βλάβες υγείας οι οποίες δεν φαίνονται άμεσα από τους πρώτους μήνες χρήσεως.

Επίσης, η προστασία της ανωνυμίας του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης αποσκοπεί ώστε σε επόμενη φάση να δραστηριοποιηθεί ανάλογα ;

Νέα τάξη, νέα ήθη, νέα εποχή, νέα πολιτική ?

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι, η πολιτεία επιδεικνύει ενδιαφέρων να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα κοινών διαρρηκτών, ρομά κ.α., ενώ σε περιπτώσεις έτερης εγκληματικής δραστηριότητας καλύπτει με ανωνυμία τους δράστες.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όνομα δεν έχει ο ''χημικός'' επιχειρηματίας της Γλυφάδας με τα αναβολικά ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">