ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τα ψέματα ξεσπεπάζονται ( Παράγκα Google )


Μια συλλογή 2.500 εσωτερικών εγγράφων της 
Google διέρρευσαν περιέχοντας λεπτομέρειες για τα δεδομένα που συλλέγει η εταιρεία και πως επηρρεάζουν την 
κατάταξη των αναζητήσεών της.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Τα έγγραφα αυτά περιγράφουν τα δεδομένα που παρακολουθεί η Google, μερικά από τα οποία χρησιμοποιούνται στον αυστηρά προστατευμένο αλγόριθμο κατάταξης των αναζητήσεών της. 

Παγκοσμιοποιημένη παράγκα

Το υλικό που διέρρευσε αποκαλύφθηκε αρχικά από τους ειδικούς του SEO, Rand Fishkin και Mike King, οι οποίοι δημοσίευσαν τις πρώτες αναλύσεις των εγγράφων και του περιεχομένου τους νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Η Google δεν απάντησε στα επανειλημμένα αιτήματα του The Verge για σχολιασμό σχετικά με την αυθεντικότητα της διαρροής, ενώ στη συνέχεια το παραδέχτηκαν.

Το υλικό που διέρρευσε υποδηλώνει ότι η Google συλλέγει και χρησιμοποιεί δεδομένα τα οποία επηρεάζουν την κατάταξη των ιστοσελίδων στην Αναζήτηση Google, όπως κλικ, δεδομένα χρηστών του Chrome και άλλα. 

Η συνολική δομή της νέας τάξης, της παγκοσμιοποίησης και του καπιταλισμού αποτελεί παράγκα. 

Από το 2014 , εκτός της τοπικής προβοκάτσιας κατάλυσης εντολής χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων εδραιώνεται και ένας μηχανισμός, ο οποίος σταδιακά μέχρι το 2019 έχει αλλοιώσει κάθετα τον χαρακτήρα σε επίπεδο διαδικτύου , ενώ έπειτα από το 2019, μέχρι και σήμερα, το 2024, έχει διαμορφώσει τοπική και διεθνή ''καπιταληστρική'' συστημική προπαγάνδα.

Τόσο η αμερικανική πολυεθνική , όσο και τα τσιράκια και συνεργάτες της στο τόπο μας , ''αγνοούν'' προφανώς τα στοιχεία που διαθέτουμε. Στοιχεία τα οποία καταμαρτυρούν την κάθετη αλλοίωση στην κατάταξη των αναζητήσεών της.

Ειδικότερα: Mέχρι το 2014 βάζοντας στην αναζήτηση της εν λόγω εταιρίας τον όρο ''glyfada'' η σελίδα του glyfadaweb εμφανιζόταν στις 20 πρώτες σειρές αναζήτησης. Από το 2015 με ''γαλάζια'' διοίκηση στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας σταδιακά διαπιστώνουμε ότι πέφτει πιο πίσω από τις 40. 

Από το 2019 και έπειτα, με κυβέρνηση ΝΔ, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθεί ο glyfadaweb ούτε στις δέκα χιλιάδες σελίδες αναζήτησης, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Η συγκεκριμένη εταιρία, έπειτα από παραβίαση του διπλά ασφαλισμένου κωδικού μας το 2023 και την διαγραφή του καναλιού στο tube ανέφερε ότι ''γίνονται και λάθη'', ενώ είναι σαφές ότι διαθέτουν τα πλήρη στοιχεία τι έχει διαδραματιστεί. 

Ακόμα και όταν καταπέσουν οι δολοπλοκίες και οι μεθοδεύσεις δεν υπάρχει δίκαιο ! ( Εξηγείται στο τέλος , όπως και η απουσία μας σε μια διεθνοποιημένη πραγματικότητα ''Π'' )

Έχει βουήξει ολόκληρος ο πλανήτης για την κατάλυση του κράτους δικαίου, την 108 θέση, τα παράνομα λογισμικά παρακολούθησης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τα Τέμπη , τα εκατομμύρια ευρώ τα οποία αναζητούνται, κ.α. , ενώ για τις καπιταλιστικές εταιρίες ο γνώμονας είναι η συστημική προπαγάνδα ώστε να μην χαθεί το ''τέλειο σύστημα'' το οποίο διαμορφώνει 45 εκατομμύρια αμερικανούς κάτω από το όριο της φτώχειας και με κουπόνια σίτισης !

Ο υποφαινόμενος γνωρίζοντας απόλυτα τι εξελίσσεται, τόσο με γνωστές πολυεθνικές , όσο και με τις γνωστές εθνικές μας παράγκες είχε ακολουθήσει μια σειρά από ''πειράματα'' τα οποία είχαν αποδείξει την παθογένεια.

Υφίσταται σκόπιμη παρεμβατικότητα και με παρεμβάσεις κυβερνήσεων , πολιτικών, παραγόντων κ.α. , και επιπροσθέτως , εταιρίες και υπάλληλοι πολυεθνικών, όπως την συγκεκριμένη, είναι κάθετα γαλουχημένοι στην ''καπιταληστρική'' συστημική προπαγάνδα αντίστοιχα και σαφώς περισσότερο με όσα εξελίσσονται στο εσωτερικό της δικής μας χώρας με τα γνωστά παπαγαλάκια, τους στημένους των κυβερνήσεων & διοικήσεων , των κομμάτων και των ολιγαρχών.

Να χαίρεστε τον ''σημαντικό'' παγκοσμιοποιημένο ''πολιτισμό'' ! 

Ασφαλώς δεν περιμένεις και κάτι καλύτερο από ένα λαό μιας χώρας με 200 χρόνια ιστορίας που δεδομένου ότι δεν έχει αντίστοιχη ιστορία και πολιτισμό με άλλους λαούς γιορτάζει και αναγάγει σε σημαντικά ζητήματα κάθε λογής μπούρδες και γραφικότητες. 

Ενώ άρπαξαν και υιοθέτησαν κυριολεκτικά τα πάντα όλα από τους Αρχαίους Έλληνες καθιέρωσαν συστήματα καθολικά κόντρα στις αξίες και τις αρχές των Ελλήνων. Οι νεοέλληνες σε σημαντικό ποσοστό δεν λογαριάζονται διότι είναι ''πιθηκομαϊμουδα'' , αδαείς και ανιστόρητοι, άρα γίνονται κακέκτυπα του λάθος κακέκτυπου ! Ο σοσιαλισμός υποτίθεται ότι ''απέτυχε'' λόγω των ανθρώπινων αδυναμιών, όμως, το ίδιο και χειρότερα ισχύει και με τον καπιταλισμό και κυρίως στην μήτρα της δημιουργίας του. 

Αναφορικά με την Κίνα τι είδους κομμουνισμός είναι δαύτος που πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα με κομμουνιστική κυβέρνηση - κόμμα αντί του σχήματος των Αμερικανών ? Το συγκεκριμένο σύστημα, καπιταλισμός, δεν μπορεί να πιάσει ούτε τον πάτο των Ελληνικών ιδεωδών, όμως , οι νεοέλληνες δεν είναι Έλληνες έχουν καταντήσει υποδεέστεροι των ''άλλων'' !

ΥΓ: ''Σημαντικός ολγάριθμος''. Δυο φορές σκόπιμα πριν τις μεθοδεύσεις εκτελώντας το πείραμα ανήρτησα για τα δικά μου δεδομένα ''καπιταλιστικές μπούρδες'' και έκαναν περισσότερες από 1.000.000 επισκέψεις. Στον αντίποδα όσα θεωρούσα σημαντικά και πολύτιμα ως πληροφορία πήγαν άπατα.

ΥΓ1: Η παθογένεια αυταπόδεικτα έγκειται και στο γεγονός επώνυμων αναρτήσεων, ενώ στον αντίποδα ο ''ολγάριθμος'' επικροτεί την ανωνυμία , άρα κέντρα διαπλοκής, δολοπλοκίας, κ.α. Πόσο φερέγγυο είναι το ανώνυμο ? 

- Σύμφωνα με όσα είχε διαμορφώσει και συντηρούσε η ''γαλάζια'' διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας με τον δολοφονημένο ''εκδότη'' της Σαρωνίδας που είχε ως διεύθυνσή του την οδό του Δημαρχείου και επικαλείτο ότι είναι ''εφημερίδα της γλυφάδας'', καθώς επίσης, και την πανηγυρική μου αθώωση, έπειτα από τις δολοπλοκίες και τα αίσχη τους, υπάρχει η απόδειξη απατεώνων οι οποίοι χρημάτιζαν από το 2015 έως και το 2023 κακοποιό και απατεώνα. Η απόλυτη αλήθεια για εταιρίες όπως η google, με υπαλλήλους γαλουχημένους στην συστημική προπαγάνδα δεν είναι το σημαντικό και το ουσιώδες.

- Να σταθούμε και στο γεγονός ότι πρωτοστάτησα για ιδιωτικές ραδιοτηλεοράσεις και σόσιαλ στην μπανανία Ελλάδα, αντί των ''καπιταλιστών'' που περίμεναν άλλους ''να βγάλουν το φίδι απ την τρύπα'', καταμαρτυρά εις διπλούν , τοπική, εθνική, και παγκόσμια φαιδρότητα - σήψη. Η εν λόγω εταιρία ακολούθησε ετεροχρονισμένα δικές μου δημόσιες προτάσεις οι οποίες είχαν γίνει δεκαετίες πριν συσταθεί και υπάρξει. 

''Αμερικανάκια'' μπορείτε να γίνετε εκατομμύρια νεοελλήνων, ΕΛΛΗΝ ούτε ένας - μια από εσάς.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τα ψέματα ξεσπεπάζονται ( Παράγκα Google ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">