ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Χρυσοχοΐδη η 17χρονη είναι άλλης κατηγορίας πολίτης ?


Την επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Aρείου Πάγου, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, αναφέρθηκε ο υπουργός ''Προστασίας του Πολίτη'', Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

''Οι δράστες της επίθεσης στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν'', όμως, ξέχασε να τοποθετηθεί για τον δράστη της 17χρονης.

Οργή από τα βίντεο παράσυρσης της 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών

Αποτροπιασμό και σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το περιστατικό παράσυρσης και εγκατάλειψης 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών από ασυνείδητο οδηγό.

Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός τη χτύπησε και την εγκατέλειψε.

Χρυσοχοΐδη το μοντέλο που ασπαστήκατε ξεπουλώντας τον σοσιαλισμό διαμορφώνει όρνια, καθάρματα, ασυνείδητους , ανεύθυνους και δολοφόνους.

Άλλης κλάσεως πολίτης η 17χρονη που χαροπαλεύει σε σχέση με την δικαστικό τέως ιδιοκτήτη του sosialist.gr το οποίο αποκύρηξες ?

Επισήμανση: Είναι σαφές ότι η δημοκρατία νοσεί στη χώρα μας και αποδεικνύεται καθημερινά και επί παντός επιστητού. 

Το αναφέρει επί 50 χρόνια ο εκφωνητής του Πολυτεχνείου και παράλληλα και ο πρωτεργάτης των FM. Οι αμερικανοτσολιάδες διαμόρφωσαν την άλωση του πολιτεύματος και του πολιτισμού στη χώρα μας.

ΥΓ: Αν υπήρχε ίχνος συνειδήσεως στην σημερινή κοινωνία οι οδηγοί των οχημάτων που ακολουθούσαν και είδαν καθαρά το συμβάν θα κατέγραφαν τον αριθμό του δράστη, είτε θα τον ακολουθούσαν και θα τον σταματούσαν. 

* Εντελώς ασυνείδητοι και οι οδηγοί των οχημάτων τα οποία ακολουθούσαν. Σάπια κοινωνία χωρίς Ελληνικά ιδεώδη και αρχές, όμως, παρακάμπτουν ότι αύριο θα ισχύσει το αντίστοιχο και με τους ιδίους.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χρυσοχοΐδη η 17χρονη είναι άλλης κατηγορίας πολίτης ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">