ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όσους προδώσατε δεν τους προσκαλείτε ?


Προσκλήσεις προς όλες τις ''δημοκρατικές δυνάμεις'' της χώρας έχουν αποσταλεί από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, για την πρώτη εκδήλωση που διοργανώνει το Ινστιτούτο του πρώην πρωθυπουργού, εκεί όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Ιουνίου η πρώτη «ώσμωση» της  παράταξης του στον δρόμο για την ανασυγκρότηση της.

Γιάννης Κουρδομένος:Όσους προδώσατε δεν τους προσκαλείτε ;

Τσίπρα θα μπορούσες να σταθείς μπροστά μου και να μου πεις ποιες είναι οι ''δημοκρατικές δυνάμεις'' και οι δημοκράτες της χώρας ;

Είναι σαφές ότι άπαντες είστε αμερικανοκίνητοι, όσο για το δημοκρατικές δυνάμεις και την δημοκρατία σας παραπέμπτω στο 2014 και σας θυμίζω το βασικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, ''Δημοκρατία'' , το οποίο σημαίνει, ότι, έως και το 2014 ο Τσίπρας και το κόμμα του αμφισβητούσαν την ισχύ του πολιτεύματος, όμως , έπειτα της εκλογής τους προέκυψαν πολλά ''μαγειρέματα''.

Οι Μητσοτάκηδες πούλησαν την βίλα και το διαμέρισμα της Γλυφάδας στα νότια προάστια Αττικής, ο Τσίπρας, ενώ επισκέπτεται και διαμένει σε βίλα ιδιοκτησίας της εφοπλιστικής οικογένειας Μαρίνου στο Σούνιο ουδέποτε πάτησε το πόδι του στην περιοχή μας έπειτα από ''Το Ελληνικό δεν Πωλείται'' , καθώς επίσης , ο επιλεγμένος Τσίπρα και Αμερικανών ακολουθεί το αντίστοιχο.

ΥΓ: Στα Νότια προάστια Αττικής και την Γλυφάδα δεν υπάρχουν ''δημοκρατικές δυνάμεις'' ;Tόσο στη ΝΔ, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ τους λείπουν εκατομμύρια ψήφοι και κυρίως οι ψηφοφόροι.

* Είστε αρκετοί/ες που αντιλαμβάνεστε ξεκάθαρα πλέον τι σημαίνει στις μέρες μας ''δημοκρατία'', καθώς και ''δημοκρατικές δυνάμεις'', άρα, δεν μπορεί να αποτελεί παράλληλα απορία των κομμάτων εξουσίας γιατί η πλειονότητα απέχει της κάλπης. Το μήνυμα της κοινωνίας δεν λαμβάνετε από τους πολιτικούς της χώρας μας. Σε αυτή τη πορεία νοοτροπιών δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο διαφοροποιήσεων. Πολιτικοί και αστικά πολιτικά κόμματα αρκούνται στην εκλογή τους από μια μειοψηφία της κοινωνίας και αναφέρουν για δημοκρατία και δημοκρατικές δυνάμεις ?


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όσους προδώσατε δεν τους προσκαλείτε ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">