ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είκοσι εποχικές προσλήψεις στον Δήμο Γλυφαδιστάν


Στην δεδομένη τοπική πραγματικότητα , ενός Ο.Τ.Α - παράγκα , στον οποίο από το 2014 έχουν διαμορφώσει 
κατειλημμένη τοπική δημοκρατία, επί μια δεκαετία υφίστανται τα δεδομένα ευτράπελα.

Δείτε το πιο πρόσφατο όπως το διαβάσαμε στο site proson.gr

O Δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει την πρόσληψη 20 ατόμων για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου, με τίτλο: «Συντήρηση εξωτερικών στοιχείων και όψεων του Ιερού Ναού του Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης» του Προγράμματος Ανάπτυξης 2021- 2025 της Περιφέρειας Β. Αιγαίου.

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ), που θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα πέντε μηνών. 

Είναι σαφές ότι:Από το 2014 κατέλυσαν την τοπική δημοκρατία , βολεύτηκαν πάσης φύσεως αχαρακτήριστα άτομα τα οποία παρουσιάστηκαν ως επιστήμονες, ενώ έχουν προβεί σε πλιάτσικο και προβοκάτσια διαρκείας, και παράλληνα, αντί να ισχύσουν όσα είχαν προταθεί δημόσια την δεκαετία του 90 για πραγματική πυρασφάλεια ανακυκλώνουν επί 34 χρόνια το γνωστό τους πελατειακό σύστημα.

Ήδη γνωρίζετε τις εκατοντάδες εποχικές προσλήψεις ''πυρασφάλειας'' των ''γαλάζιων'' ημετέρων τους , άλλοτε για ένα μήνα, άλλοτε για περισσότερους, οι οποίες καταλήγουν στη συνέχεια δια της πλαγίας σε προσλήψεις σε άλλους τομείς - άσχετους της πυρασφάλειας - με το πρόσχημα μάλιστα ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου.

Επιπροσθέτως, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κάτοικος Γλυφάδας ο οποίος να αγνοεί την συσπείρωση που προκύπτει στη συνέχεια μεταξύ κακοδιοικούντων και των ''γαλάζιων'' ημετέρων τους στα σόσιαλ διαβάλλοντας από κοινού και δαύτοι, εκτός των διοικούντων, πάντα για το στενό προσωπικό τους συμφέρον.

Για πολλοστή φορά σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τόσο σε όσους/ες κατέλυσαν την τοπική δημοκρατία, ( την εντολή στην κάλπη χιλιάδων δημοτών), όσο και στα τσιράκια του πελατειακού τους συστήματος , διότι, παρέχετε τις αποδείξεις , ότι, απλά κατοικείται στον Δήμο, δεν είστε ο Δήμος και δεν θα γίνετε ποτέ ο Δήμος.

2014 - 2024 - Μια δεκαετία κατειλημμένη η εντολή χιλιάδων δημοτών και παράλληλα πλιάτσικο και πλαστογραφία.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Επισημαίνω ότι, την δεκαετία του 90 από τον  τοπικό Ρ/Σ Γλυφάδα FM πρότεινα ψηφιακό κέντρο πυρασφάλειας - πυροπροστασίας και χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας , θερμικές κάμερες - σένσορες, τεχνητή νοημοσύνη, και χρήση τεχνολογίας αιχμής. Αντί όσων προτάθηκαν δημόσια, επί δεκαετίες στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας είναι γνωστό το σύστημα που εφάρμοζαν οι εκάστοτε διοικούντες με την πελατεία τους και πόσες φορές κατακάηκε ο Υμηττός. Ο πτυχιούχος συστημάτων ασφαλείας κάθε φορά υπονομευμένος, ενώ εκατοντάδες αιρετοί και τα τσιράκια τους της κομματοκρατίας οι προνομιούχοι της τοπικής μας παράγκας !

# Από τον ''φαρμακοτρίφτη'' στην ''βγάζω δόντι'' ! ( Από την δεκαετία του 90 έως και σήμερα έχουν παρελάσει χιλιάδες εποχικοί , ενώ έχει καεί επανειλημμένα ο Υμηττός. Το αποτέλεσμα της κομματοκρατίας ίσον ? ) Οι υπονομευτές/ιες του 2014 σύμφωνα με όσα βλέπουν να υλοποιούνται επί του παρόντος στην περιοχή μας , τα οποία αποτελούσαν τις δικές μου προτάσεις της δεκαετίας του 90, έχουν τσίπα, έχουν ελληνικά κύτταρα, η μήπως θεωρούν ότι είναι Γλυφαδιώτες/ισσες ;Για το αριστερά ούτε λόγος.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είκοσι εποχικές προσλήψεις στον Δήμο Γλυφαδιστάν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">