ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τελικά παντελώς αμετανόητοι '' εσπλανάδα = διεύρυνση της καταστροφής ''


Γλυφάδα: Τελικά παντελώς αμετανόητοι οι καταχραστές της εντολής των δημοτών και όσοι κατέλυσαν με δόλο την τοπική δημοκρατία διαμορφώνοντας το μειοψηφικό μονοπώλιο. 

'' Εσπλανάδα ίσον διεύρυνση της καταστροφής '' με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου , και 14.000.000 εκατομμύρια ευρώ για μπετόν και εξαφάνιση κάθε σημείου της πόλης το οποίο διέθετε χώμα. 

Με δεδομένη την κλιματική κρίση, τις πολιτικές που πλέον εφαρμόζουν σε όλες τις σύγχρονες πόλεις, βλέπε Παρίσι , καθώς και όσα αναφέρουν οικολογικές εταιρίες για επανεξέταση όλων των χώρων , αυτοί κολλημένοι με τους τόνους μπετόν , το πελατειακό τους σύστημα και όσα έχουν στο μυαλό τους για την πάρτι τους.

Δείτε πόσοι τόνοι μπετόν στην ήδη επιβαρυμένη περιοχή με τόνους ασφαλτικής πίσσας και κτηρίων.




Είναι σαφές ότι, τόσο τοπικά , όσο και ως κυβέρνηση δεν μπορούν να προωθήσουν το ψευδεπίγραφο αφήγημά τους περί ''ανάπτυξης'' χωρίς τόνους μπετόν, όμως, μπετόν ίσον συσσώρευση της ζέστης και ακτινοβολία θερμότητας.

Αντί να διαμορφώνουν πολιτικές ώστε να συμβάλουν κατά της κλιματικής κρίσης ''φορτώνουν'' περισσότερο την ήδη αρνητική κατάσταση και για το μέλλον που θα ισχύουν πιο ακραία φαινόμενα κλιματικής κρίσης - καυσώνων.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Αναμένουμε την αντιστοιχία από όλους τους Δήμους στα νότια προάστια. Όπου δημαρχείο και αντίστοιχο έργο. Φορτώστε και άλλους τόνους μπετόν και σίδερων , και άλλες εργολαβίες, και άλλα εκατοντάδες εκατομμύρια του λαού για μπετόν και θερμική επιβάρυνση ! 

# Αυτό που βλέπετε στις μακέτες κάθε καλοκαίρι θα γίνετε εναέρια θερμάστρα , θα συσωρεύει την θερμοκρασία εν μέσω καύσωνα και θα ανεβάζει την θερμοκρασία, ειδικά κατά τις μεσημβρινές ώρες ένα βαθμό κελσίου στην ευρύτερη περιοχή ! Άλλο να λύσεις το πρόβλημα στάθμευσης με υπόγειο πάρκιγκ και άλλο να επιβαρύνεις περαιτέρω την κατάσταση.

# Πολύ αμερικανοπυροβολημένοι έχετε γίνει, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση χωρίς κανέναν λόγο. Θα προτιμούσα μια λύση τύπου Κίνας και όσων είχα προωθήσει πριν από δεκαετίες.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τελικά παντελώς αμετανόητοι '' εσπλανάδα = διεύρυνση της καταστροφής '' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">