ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα Ιστορικά οχήματα αποτελούν μέρος της πολιτιστικής-βιομηχανικής κληρονομιάς


Τα Ιστορικά οχήματα ηλικίας πάνω από τριάντα ετών αποτελούν μέρος της πολιτιστικής - βιομηχανικής κληρονομιάς.

Το 1999 ανακοινώθηκε μία οδηγία της Ε.Ε. σχετικά με το τέλος ζωής των οχημάτων, που είχαν συμπληρώσει 30 χρόνια ζωής και έπρεπε να αποσυρθούν. Ο τότε Πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας αυτοκινήτων εποχής Claude Delagniau, υπέβαλε μία δήλωση διαμαρτυρίας προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο με την οποία κατόρθωσε να σταματήσει τη καταστροφή χιλίων οχημάτων, 900 εκ των οποίων ήταν Γαλλικά. 

Εκείνη την εποχή πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν η κυρία Nicole Fontaine, η οποία μας παρότρυνε να κινηθούμε δραστικά προς την κατεύθυνση της αναγνώρισης των Γαλλικών ιστορικών οχημάτων ως αναπόσπαστο της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς της χώρας, καθώς μέχρι τότε κανείς πολιτικός ή δημόσια αρχή, σχετικοί με το τομέα του πολιτισμού δεν το είχε πράξει. 

Η Ομοσπονδία FIVA με την ιδιότητα και του εταίρου της UNESCO, έχει κατορθώσει ήδη από το 2013 με συνεχή διαβήματα προς το Υπουργείο Πολιτισμού να αναγνωριστούν τα παλαιά Γαλλικά οχήματα ως αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας. 

Και αυτή η πραγματικότητα ισχύει ασφαλώς συνολικά για όλα τα ιστορικά οχήματα σε Παγκόσμιο επίπεδο.»

Ξέρεις τι σημαίνει προδότες ;

Tα ιστορικά οχήματα αποτελούν μέρος της πολιτιστικής-βιομηχανικής κληρονομιάς, και τα τελευταία χρόνια διαπιστώνουμε πληθώρα εκδηλώσεις σε Δήμους κ.α. με την αρωγή πολιτείας - πολιτικών - δημάρχων κ.α., όμως είναι σαφές ότι άπαντες είναι προδότες, και ειδικότερα οι μετέχοντες της δικής μας τοπικής κοινωνίας.

Αν ένας τενεκές με ρόδες αποτελεί μέρος της πολιτιστικής-βιομηχανικής κληρονομιάς, οι ραδιοτηλεοπτικοί εξοπλισμοί που λειτουργούσαν επί δεκαετίες τους οποίους λήστευαν με δόλο οι μαφιόζοι σε συνεργασία με τα τσιράκια τους κρατιστές τι ακριβός είναι ;

Όσοι/ες κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν δεν διαφέρουν σε κάτι από τους προδότες της πολιτικής και των κοινών και ειδικότερα από τους υπονομευτές του Δήμου Γλυφάδας.

# Κάθε φορά θα παρέχετε η απόδειξη , ότι, τόσο οι εκ των δεξιών, όσο και οι εκ των ''αριστερών'' στη χώρα μας είναι καραγκιόζηδες και προδότες.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα Ιστορικά οχήματα αποτελούν μέρος της πολιτιστικής-βιομηχανικής κληρονομιάς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">