ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

''Πιο κοντά στην Ευρώπη''


Οι πιο μεγάλες γιάφκες των τρομοκρατών και των υποκλοπών είναι το Μαξίμου και οι πρεσβείες των Αμερικανών και των Σιωνιστών. Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

Τα ανθρωπόμορφα δίποδα δεν αρκεί που με φασιστικές πρακτικές καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων επί δεκαετίες λήστευαν τον τοπικό Ρ/Σ Γλυφάδα FM, δεν τους ήταν αρκετό που κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών το 2014, δεν αρκούσε που πάγωσαν την σελίδα του glyfadaweb στο F/B και έκλεισαν με παραβίαση το κανάλι στο YouTube και στο X, συνεχίζουν να παραβιάζουν το κινητό τηλέφωνο.

Για όσους/ες διέπονται από εσφαλμένη αντίληψη θυμίζω:Υπήρξε προεκλογικό πρόγραμμα το οποίο ψηφίστηκε από χιλιάδες συμπολιτών μας , ενώ έπειτα των δημοτικών εκλογών είναι γνωστό ότι Νεοδημοκράτες , Συριζαίοι , Λαετζούδες , Ηλιόπουλοι κ.α. επέλεξαν την προβοκάτσια και ότι τσεπώσουν. Αυτοί πάνε διαχρονικά το τόπο και την κοινωνία πίσω και ουραγό της Ευρώπης.

Λυπάμαι πραγματικά για το πόσο χαμηλά έχουν πέσει, όμως, παραμένουν σταθερά αμετανόητα αδιόρθωτοι. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα στον αντίποδα. Άπαντες με την γνωστή νεοελληνική νοοτροπία. Κυβερνούν και διοικούν δολοφόνοι.

Έπειτα από πέντε δεκαετίες δεν υπάρχει σύγκλυση πουθενά. Η χώρα μας με διακυβέρνηση ΝΔ ουραγός της Ευρώπης σε όλους τους τομείς. Οι ψευτοτάπητες , οι παιδικές χαρές και τα εργάκια βιτρίνας δεν λογίζονται ανάπτυξη, απλά τρώγεται - διασπαθίζεται το χρήμα του συνόλου. Έχεις κάποιο απτό όφελος από ψευτοτάπητες και παίγνια ;

Επισήμανση: Από το 1981 που βρίσκετε η χώρα μας στην Ε.Ε, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αντί ευρωπαϊκών πολιτικών μας λήστεψαν επανειλλημένα. Επί 43 χρόνια δεν είδαμε ούτε ένα ευρώ από τα ευρωπαϊκά κονδύλια τα οποία με συνοπτικές διαδικασίες καταλήγουν στις τσέπες ελαχίστων. 

Όταν ακούς ''πιο κοντά στην Ευρώπη'' έπειτα από 43 χρόνια γιάφκα Νέας Δημοκρατίας να έχεις στο μυαλό σου όσα προαναφέρθηκαν.

Από 1981 με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ δεν είδαμε ούτε ένα ευρώ από τα κονδύλια της Ε.Ε., ενώ μας λήστεψαν επανειλημμένα τα δικά μας. Εκπρόσωποι του τόπου και της ανάπτυξης δεν είναι, κρατιστές και αρπαχτικά είναι, ενώ δηλώνουν νεοφιλελεύθεροι και καπιταλιστές. Δεδομένης της ιδεολογίας τους, γιατί αξιώνουν να γίνονται κρατιστές και να αμοίβονται από το κοινωνικό σύνολο ;O ‘’43 ακίνητα‘’ και ο ‘’εφοπλιστής‘’ τι χρειάζονται στο κράτος ;

Το απτό παράδειγμα της πραγματικότητας δεν επιδέχεται παρερμηνείας 

Ο υποφαινόμενος δεν πήγε στην ζούλα και στα μουλωχτά να αξιώσει όπως χιλιάδες τουρκόσποροι ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις. Δημιούργησε με τις δικές του δυνάμεις ένα Ραδιοφωνικό σταθμό, κατέθεσε σύννομα πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως και η συνέχεια σας είναι πλέον γνωστή.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Πρόκειται για κοινούς εγκληματίες και απατεώνες.

* Μη ξεχνάς πως από κοινού στον Δήμο Γλυφάδας Νεοδημοκρατές και Πασόκια απέσπασαν 300 χιλιάδες ευρώ ΕΣΠΑ για ''ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου'', μια αρπαχτή χωρίς ίχνος ανάπτυξης. Με την ίδια μεθοδολογία τα κομματικά στελέχη, επί δεκαετίες , έχουν αποσπάσει δις ευρώ. Ίχνος ανάπτυξης και σύγκλυσης. Τα κονδύλια της Ε.Ε καταλήγουν προσωπική περιουσία των κομματόσκυλων και των ενδιάμεσων χωρίς σύγκλυση και ανάπτυξη της κοινωνίας. Αυτά τα 300 χιλιάρικα αν είχαν δοθεί σε έξι ανθρώπους θα είχαν δημιουργήσει έξι επιχειρήσεις. Τόσο απλά από 1981 τρώγεται το χρήμα από τους επιτήδειους της κομματοκρατίας.

# Όταν κάνουν περιοδεία και τους βλέπεις να ζητούν ψήφους να τους ρωτάς τι έχουν παρέχει στην κοινωνία. 

# Όσο απατεώνες είναι τα τσιράκια τους είναι και οι έτεροι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η παγκοσμιοποίησή τους και ο καπιταλισμός διαμορφώνουν δισεκατομμύρια φρενοβλαβείς. Άπαντες στην εποχή του ίντερνετ, του wifi , της ΑΙ και των κινητών επισκέπτονται τους ψυχιάτρους και ''κουμπώνουν'' καθημερινά μια χούφτα ψυχοφάρμακα, ενώ αυτό δεν ίσχυε επί σοσιαλισμού. Διαμόρφωσαν σκόπιμα μια τεχνολογική υποδομή και ένα πολιτικό σύστημα το οποίο θα εξυπηρετεί διαρκώς την παραγωγή φαρμάκων για τρισεκατομμύρια έσοδα στο ολιγαρχικό κεφάλαιο. Ακόμα και τους ''ψεκασμένους'' που αναφέρουν ειρωνικά με σκοπιμότητα τα ανθρωπομόρφα δίποδα της ΝΔ τους ψεκάζουν από την παραγωγή των αφεντικών τους Φαρμακοβιομηχάνων ! Και που να δεις τι διεστραμμένο θα δημιουργεί η ΑΙ στο μέλλον. Τις ουρές στα φαρμακεία τις βλέπετε ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ''Πιο κοντά στην Ευρώπη'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">