ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα:Δέκα χρόνια κατάλυση εντολής και ανομία


Το ''γαλάζιο'' στέλεχος του κομματικού σωλήνα , το οποίο η ΝΔ το βόλεψε ως ευρωβουλευτή. Όσο πήγαινε και γύριζε από τις Βρυξέλες έκανε ταξιδάκι αναψυχής χωρίς καμία συμβολή στην τοπική κοινωνία. Θα άλλαζε τη ρότα ως δήμαρχος ;

Με ψέματα εξελέγη δήμαρχος, κατέλυσε την εντολή χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων, έκανε ένα γάμο συμφέροντος, ώστε να του παρέχετε κάλυψη στις ανομίες και τα εγκλήματα , και τέλος , επένδυσε στο πελατειακό σύστημα και τα τσιράκια αντί της τοπικής δημοκρατίας.

Αυτό το άτομο συγκεκριμένα, καθώς και τους υποστηρικτές του, ( σε επίπεδο νοοτροπίας & πρακτικών ), ανέφερε ο Σουρής.


Δέκα χρόνια φαγοπότι ''γαλάζιων'' και παντού μπετόν 

Μόνο οι ηλίθιοι/ες αγνοούν ότι όσο περισσότερο μπετόν χρησιμοποιείται εντός του αστικού ιστού, τόσο πιο απάνθρωπες κοινωνίες διαμορφώνεις καταστρέφοντας το περιβάλλον και αυξάνοντας την θερμοκρασία.

Ο Δήμος Γλυφάδας ουσιαστικά πρέπει να αλλάξει όνομα, διότι, σήμερα δεν έχουμε γλυφά νερά έχουμε Γαϊδούρια !

Επί μια δεκαετία έχουν δαπανήσει δεκάδες εκατομμυρία χωρίς να υπάρχει έστω μια δομή η οποία να έχει έσοδο για τον Ο.Τ.Α. και ουσιαστικό όφελος του συνόλου των δημοτών.

Ως υπάλληλοι των διαπλεκόμενων ομίλων βρίσκονται στον Δήμο Γλυφάδας υπηρετώντας τα συμφέροντα μιας χούφτας ομίλων και κομματικών φίλων αντί του Ο.Τ.Α, και των δεκάδων χιλιάδων επιχειρηματιών - δημοτών.

Μια δεκαετία οικονομική ζημία. Ούτε μια δημοτική δομή - επιχείρηση με έσοδο επί ημερών ΝΔ και ''γαλάζιου'' δημάρχου

Αποτελούν καθαρή ζημία για τον Δήμο και το κοινωνικό σύνολο. Καμία ανάπτυξη δεν προέκυψε στον Δήμο επί μια δεκαετία. 

Ακόμα και την δεκαετία του 90 έγινε ουσιαστική ανάπτυξη στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας, ενώ σήμερα, επί μια δεκαετία ο Δήμος έχει πληρώσει εκατομμύρια ευρώ σε ενοίκια , αντί για ένα δημοτικό κτήριο ώστε να στεγάσει το πελατειακό του σύστημα. Διπλή ζημία του συνόλου. Και πελατειακό σύστημα και ενοίκια.

Τόσο ''κατάλληλοι'' που ενώ αυξάνεται η προσωπική τους περιουσία και τα ακίνητα επί μια δεκαετία δημιουργούν παίγνια και ψευτοτάπητες αντί όσων θα ωφελούσαν τον Ο.Τ.Α. και την τοπική κοινωνία. Βαλτοί.

Γνωρίζετε τις ιδιότητες του μπετόν ;

Το μπετόν σε κάθε πλατεία και οι ψευτοτάπητες από πάνω του στις παιδικές χαρές κ.α. αποτελούν εστίες σκόνης και μικροβίων, καταστροφή για το περιβάλλον και τα ελάχιστα πλέον σημεία που υπάρχει χώμα και πράσινο, καθώς επίσης, συντελεί στην αύξηση της θερμοκρασίας. 

Ο ''στόλος'' εξυπηρετούμενων επί μια δεκαετία απαριθμεί τις 4.000 χιλιάδες. Η βασική τους πελατεία επί 10 χρόνια επηρρεάζει δραστικά τις 86 χιλ. δημοτών χωρίς να πετυχαίνουν το σκοπό τους. Από τις 86.000 χιλ. δημοτών δεν τους ψηφίζει ούτε το 50% της τοπικής κοινωνίας.

Η χούντα είχε την δημοκρατία στον γύψο και δαύτοι στο μπετόν , άρα ακόμα χειρότεροι


Δεν πρέπει να μείνει ούτε μια σπιθαμή χωρίς μπετόν ! Υψιστος συντελεστής ''ποιότητας ζωής''. Το είχαν χάσει μετασχηματιζόμενοι/ες σε αμερικανάκια, όμως, με την καθολικοποίηση μπετόν σε κάθε σημείο της πόλης , 
ακόμα και στις περιοχές natura ξέφυγαν τελείως. Και έπειτα το ζητούμενο των ''γαϊδάρων'' είναι να κάνουν διακοπές σε γραφικά σημεία και περιοχές του πλανήτη, φυσικής ομορφιάς και κάλους, ενώ ''έχουν κάλο στον εγκέφαλο'' !

Ακόμα και όσα αγοράστηκαν από το παράνομο πρασινόσημο , αντί για χώρους πρασίνου έχουν γίνει μπετόν και ψευτοτάπητες. Ανομία.

Σημείωση:Λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές σας παρέχουμε απτά αποδεικτικά στοιχεία της δράσης τέως ευρωβουλευτή της ΝΔ, ο οποίος, αντί να συμβάλει τον Δήμο και την τοπική κοινωνία έκανε ταξιδάκια αναψυχής στο ευρωκοινοβούλιο και πλούτιζε σε βάρος μας υπηρετώντας μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής. 

Ακόμα και ως δήμαρχος μια δεκαετία συνεχίζει την ίδια τακτική.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις 

Τι ίσχυε το 2005 με τον εν λόγω και το κόμμα του ;Σήμερα μπορείτε να ψηφίσετε τον Αυτιά ώστε μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής να έχουν ακόμα πιο άμεση εκπροσώπηση αντί της κοινωνίας. Κυβέρνηση ελεγχόμενη από μια χούφτα οικογένειες, Περιφέρεια, το ίδιο, Δήμοι σχεδόν στο 100%. Χαρίστε τους και την ευρωβουλή !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα:Δέκα χρόνια κατάλυση εντολής και ανομία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">