ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Και εγένετο διεύρυνση στο αμερικανικό νταβατζηλίκι


Βγαίνει ο τύπος της Αριδαίας στην Πέλλα, ο οποίος έγινε ''αμερικανάκι'' βλέποντας αμερικανούς στο Youtube να κάνει ρεκλάμα στην εταιρία του σιωνιστή Μάσκ αναφέροντας ότι δεν αποτελεί διαφήμιση !

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Θα ξεκινήσω αναφέροντας ότι οι δορυφόροι χαμηλής τροχιάς για τηλεπικοινωνίες και ίντερνετ αποτελούσαν δημόσια πρότασή μου την δεκαετία του 90 από τον Ρ/Σ Γλυφάδα FM.

Κάλλιστα για τις σημαντικές μούρες ένας τοπικός Ρ/Σ στην Γλυφάδα Αττικής ουσιαστικά μπορεί να μην σημαίνει απολύτως τίποτα, και κυρίως όταν ο γράφων είναι ένας άσιμος που περιορίστηκε σε ένα τοπικό ραδιόφωνο και μια τοπική σελίδα, όμως , οι προτάσεις που έγιναν σε ανύποπτο χρόνο ήταν παγκόσμιας κλίμακας, ληστεύτηκαν από τσιράκια και από τους τύπους με τα βαλιτσάκια.

Και εγένετο διεύρυνση στο νταβατζηλίκι

Ουσιαστικά καλείτε ο τύπος της Αριδαίας , παράλληλα με όσους/ες τον παρακολουθούν να μας αναφέρουν: 

1ον) O τύπος της Αριδαίας καθώς και οι σημαντικοί του ακόλουθοι θεωρούν ότι αυτό που κάνει η εταιρία του Μάσκ είναι κάτι καινοτόμο το οποίο δεν μπορούσαν να το κάνουν Έλληνες για ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια ;

2ον) Εκτός της ''δουλίτσας'' που υποτίθεται θα κάνει κάθε συνδρομητής του σιωνιστή Μάσκ , ο οποίος σαφώς προτίστως έχει δεχθεί το εθνικό νταβατζηλίκι μιας χούφτας ολιγαρχών ιδιοκτητών ΜΜΕ , και επιπροσθέτως έχει δεχθεί και ψηφίζει και τα τσιράκια των αμερικανών στη χώρα μας, προκύπτει ΕΛΛΗΝΙΚΗ παραγωγή και ανάπτυξη ;

3ον) Μήπως θα ήταν προτιμότερο, αντί να κυβερνούν οι εθνομηδενιστές - μαριονέτες ξένων και εγχώριων οικονομικών συμφερόντων να κυβερνήσουν ΕΛΛΗΝΕΣ ώστε όσα αποτελούσαν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ να υλοποιηθούν από ΕΛΛΗΝΕΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ;

Πραγματικά στην εποχή της νέας τάξης και της παγκοσμιοποίησης αποτελείται ντροπή άπαντες, διότι , ένας ΕΛΛΗΝΑΣ, και ειδικότερα ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ , ο οποίος οδήγησε την Ελλάδα μέχρι την Ινδία ποτέ δεν θα δεχόταν το νταβατζηλίκι άλλων λαών στο εσωτερικό της χώρας του.

Επιστημονικά

Θα σας εξηγήσω πόσο εύκολο είναι στη δική μας χώρα να υφίσταται ασύρματο ίντερνετ ακόμα ταχύτερο από την εταιρία του Μάσκ.

Σε όσα σημεία υπάρχει σήμερα οπτική ίνα , αν υπήρχε μια κυβέρνηση με ΕΛΛΗΝΕΣ θα διαμόρφωνε τις πολιτικές ώστε να προκύψουν Ελληνικές εταιρίες που θα πάρουν το σήμα από την ίνα και θα το στείλουν ασύρματα στους υπόλοιπους πιο κάτω. Τόσο απλά.  Οι ''συνδρομητές'' θα λαμβάνουν το σήμα ταχύτερου ίντερνετ με μια κεραία όπως λαμβάνουν το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.Το κυριότερο. Χωρίς καθόλου καθυστέρηση.

Αναφέρω ότι δεν χρειάζονται οι 50.000 χιλιάδες ''τενεκέδες'' του Μάσκ, ο οποίος ασφαλώς δεν είναι η μοναδική  εταιρία, άρα θα προκύψουν εκατοντάδες χιλιάδες δορυφόροι χαμηλής τροχιάς, μπορεί να καλυφθεί η Ελληνική επικράτεια με ασύρματο ίντερνετ

Πολιτική βούληση υπάρχει, η μόνο τα τσιράκια των αμερικανών, τα οποία αναφέρουν '' σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη'' ,όμως, αποτελεί πλάνη του λαού ;Ποιοι έφεραν τις εταιρίες του Μάσκ στη χώρα μας ;Ποιοι κατέστρεψαν κάθε Ελληνική παραγωγή προς χάριν ξένων πολυεθνικών εταιριών ;Ποιοι τα ξεπούλησα όλα στους ξένους ;Ποιοί μας αναφέρουν για ‘’ελληνική τεχνητή νοημοσύνη‘’ στο δημόσιο ενώ αποτελεί υλοποίηση της open.ai ;

Δέχομαι την κριτική σας , όμως, οι πολιτικοί δεν είστε ικανοί ούτε για κριτική. Η δική μας χώρα καλύπτεται με λίγους δορυφόρους χαμηλής τροχιάς. Ακόμα και αυτό μπορούσαν να το κάνουν Έλληνες. Επίγειο ασύρματο μπορούσε να υπάρχει ταχύτερο του δορυφορικού αν υπήρχε Ελληνική Κυβέρνηση με γνώμονα την Ελληνική Ανάπτυξη. 

Αντί για περιφερειακές διαπλεκόμενες ραδιοτηλεοράσεις, που σχεδόν στο σύνολό τους έχουν γίνει ''δορυφόροι'' των Αθηναϊκών διαπλεκόμενων, μπορούσαν να δραστηριοποιηθούν μια σειρά εταιρίες παροχής ασύρματου ίντερνετ.

Ερώτηση:Στις περιοχές που κατοικείται και δραστηριοποιείστε τα εθνικά τηλεοπτικά κανάλια τα βλέπετε ;Τα διαπλεκόμενα τους ραδιόφωνα τα ακούτε ;Κινητή τηλεφωνία έχετε ;Αν ισχύουν τα προαναφερόμενα μπορεί να ισχύσει και ασύρματο ίντερνετ ταχύτερο της εταιρίας του Μάσκ και οικονομικότερο, όμως, προαναφέρετε τι ισχύει με τους κυβερνώντες. Αν φημίζεται για κάτι η χώρα μας είναι για τα ψηλά της βουνά τα οποία μπορούν να καλύψουν  την επικράτεια σε ασύρματο ίντερνετ. Το θέμα είναι ότι όλα είναι προσυμφωνημένα.

Σε μια σειρά χωρών - παγκόσμια - υπάρχουν οι εταιρίες ασύρματου Internet - wifi για ολόκληρη την επικράτεια, ενώ στη δική μας χώρα υφίσταται το ιδιότυπο καθεστώς που θέσπισαν τα γνωστά κόμματα υπηρέτησης ολιγοπωλίων. 


Εδώ ακόμα και το 2024 δεν υπάρχει νόμος αδειοδοτήσεων στην Ραδιοφωνία , συνολικά λειτουργούν χωρίς ΑΔΕΙΑ και Αντισυνταγματικά, αυτά τα κόμματα - πολιτικοί θα διαμόρφωναν πολιτικές για τις ασύρματες τηλεπικοινωνίες εκτός των ολιγοπωλίων με ταχύτητες 300 - 1000 Mbps ;

Και στη Πέλλα έχετε εταιρία ασύρματου ίντερνετ, (την gsnet ), όμως, οι ταχύτητες είναι 40 Mbps Download , 15 Mbps Upload, στα €45,90 ανά μήνα, η 100 & 100 στην αστρονομική τιμή των 245 ευρώ το μήνα.

Στην Αττική δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε όσα χρειάζονται, διότι, υπάρχει το δικτυωμένο ολιγοπώλιο, το οποίο δεν το ανταγωνίζεσαι γιατί αυτοί μπορούν να παρανομούν εκ' του ασφαλούς. Σε κάθε βουνό δεσπόζουν οι εγκαταστάσεις τους, αν πάει κάποιος από εμάς θα κινητοποιηθεί όλος ο κρατικός στ@τομηχανισμός. 

Ποια Πολιτεία , ποια Ευρώπη , ποια κόμματα, και ποιοι πολιτικοί υπηρετούν ολιγοπώλια και παράλληλα είναι και Έλληνες ;Πως γίνετε η Γερμανική Deutsche Telekom να έχει παράνομα εγκαταστάσεις σε κάθε βουνό της χώρας μας, ενώ δεν μπορεί να ισχύσει το αντίστοιχο με το σύνολο των υπολοίπων το γνωρίζουν οι εθνομηδενιστές κυβερνώντες - πολιτικοί , κάτι ψευτοοικολόγοι , και κυρίως οι δασάρχες των δυο μέτρων και σταθμών.

ΥΓ: Για τα γαϊδούρια πολιτευτές της Γλυφάδας, δεδομένου του WEB καθώς και των προτάσεών μου πριν υπάρξει WIFI στη χώρα μας: Αποτελούν το απαύγασμα ανθελληνισμού και προβοκάτσιας, διότι, εκτός της προδοσίας των ερτζιανών FM στα οποία πρωτοστατήσαμε και τα ξεπούλησαν σε ημετέρους και συνεταίρους, καθώς και της κατάλυσης της εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων το 2014 υφίσταται η κύρια και διαχρονική. 

* Αντί να ισχύσει η εντολή των χιλιάδων ψηφοφόρων ακολούθησαν την γνωστή τους πεπατημένη καταλήστευσης και παρτακισμού, όμως, διαπίστωσα πόσο ''μεγάλης'' αποδοχής έτυχαν ως διοικούντες και τα τσιράκια τους. Μπορείτε να δείτε και εσείς πόσους ακολούθους και προβολές έχουν στο κανάλι του  youtube ως Δήμος Γλυφάδας. Ο πλούσιος Δήμος της Αττικής και οι αιρετοί του αποτελούν ένα φρόκαλο της ψηφιακής εποχής και του διαδικτύου. Αν υπήρχε έστω και ίχνος αξίας τους θα ετύγχαναν αποδοχής.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Και εγένετο διεύρυνση στο αμερικανικό νταβατζηλίκι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">