ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Του έπεσε !

 

Δείτε ποιά είναι η πραγματικότητα το 2024 στον Δήμο Γλυφάδας. Του φουκαρά του Καραϊσκάκη, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς να γνωρίζει τι θα ισχύει στις μέρες μας από όσους εκπροσωπούν το τομάρι τους, του έπεσε !

'Ενα πεσμένο ξερό στεφάνι δείγμα ''σεβασμού'' σε όσους αγωνίστηκαν ώστε να υφίσταται η κλεφτουριά του παρόντος, τόνοι μπετόν εν μέσω κλιματικής κρίσης αντί για χώμα , δέντρα , γκαζόν και βρύσες , και παράλληλα όλα τα φυτά της πλατείας ξεραμένα και απότιστα.

Άλλο να κάνεις ένα διάδρομο και άλλο να στρώνεις τόνους μπετόν από το ένα άκρο έως το άλλο μια πλατείας που μπορούσε να διαμορφωθεί κατάλληλα για το παρόν και το μέλλον. 

# Άλλο να πουλάς φιγούρα με έργα βιτρίνας και τοξικούς τάπητες και άλλο να δημιουργείς όσα χρειάζονται. 

                  Το αστικό δάσος στην πλατεία Καταλονίας του Παρισιού

# Όταν σήμερα οι δήμαρχοι άλλων χωρών διαμορφώνουν την ποιότητα ζωής για τους δημότες τους στον Δήμο Γλυφάδας διευρύνουν την καταστροφή με μπετόν και υποπροϊόντα του μαζούτ και του πλαστικού.

Κάθε φορά υπάρχει η απόδειξη της ακαταλληλότητας όσων στο όνομα της φερόμενης ''ανάπτυξης - φούσκα'', ( διότι η φούσκα θα σκάσει, είναι ζήτημα χρόνου, όπως με τα μνημόνια και όσα ίσχυσαν από το 2010 και μετέπειτα ), αντί να υλοποιούν όσα χρειάζονται διευρύνουν την δεδομένη καταστροφή.

Μόνο για όσους/ες είναι ημιμαθείς, αστοιχείωτοι και αδαείς αποτελεί ανάπτυξη το μπετόν και οι τοξικοί χημικοί ψευτοτάπητες σε δημόσιους χώρους με δεδομένη την κλιματική αλλαγή - κρίση.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Οι συμμετέχοντες της τοπικής παράγκας για πολλοστή φορά ''θάψτε το'' και αυτό.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Του έπεσε ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">