ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Από το Las Vegas στο Γλυφαδιστάν !


Προχθές ήμουν επίσημος προσκεκλημένος από την Panasonic στην infocomm 2024 στο Las Vegas.

Δεν γνωρίζω αν είχαν καλέσει κάποιον άλλο από την χώρα μας και αν υπήρχε κάποιος από την Ελλάδα στο Las Vegas.


Το θέμα είναι ότι, ως ριζοσπάστης δεν συγκινούμε από μεγάλες εκδηλώσεις, και επιπροσθέτως, όταν έχουμε στην περιοχή μας εξυπηρετητές στην βάση του πελατειακού συστήματος, αντί για όσα όφειλαν οι διοικούντες να ισχύουν.

Τέλος το Chroma Key

Ένα καινούργιο σύστημα της εταιρίας καταργεί το γνωστό green screen και βάζει οριστικό τέλος στα πράσινα πανιά και χρώματα που ήταν αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν ως background παγκόσμια.

Πανδαισία χρωμάτων και σχεδίων με τους νέους προτζέκτορες της Panasonic. 

Επίδειξη της λύσης Silky Fine Mist της εταιρείας, η οποία χρησιμοποιεί νερό υπό πίεση και πεπιεσμένο αέρα για να δημιουργήσει μια ομίχλη μικρών σωματιδίων που επιπλέουν στον αέρα και προβάλλουν δέσμες φωτός και δημιουργούν ένα εφέ 3D που μοιάζει με ολόγραμμα.


Panasonic Paris 2024

Ευθυγραμμισμένη με τον στόχο να κάνει το Παρίσι 2024 πιο βιώσιμο, η Panasonic προτείνει καινοτόμες λύσεις AV για μια αξέχαστη εμπειρία στους Ολυμπιακούς αγώνες, μειώνοντας παράλληλα τον φυσικό χώρο και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αυτό θα περιλαμβάνει πλατφόρμα IT/IP KAIROS, κάμερες PTZ, προβολείς και οθόνες. 

Γιάννη Κωνσταντάτο δεν διαπίστωσα να καλέσουν τον χειριστή drone, καθώς επίσης, ούτε τα ''πρακτουρία ειδήσεων'' και τα τσιράκια του ''γαλάζιου'' δημάρχου Γλυφάδας, και κυρίως δεν κάλεσαν τις κυράτσες και όσους είχαν μαζευτεί και συνέστησαν από κοινού την υπονομευτική παράγκα του 2014.

Γιάννης Κουρδομένος


ΥΓ: Δεδομένων όσων ισχύουν στην περιοχή μας, ( προβοκάτσια), και ειδικότερα σε Γλυφάδα - Ελληνικό, έχω παρακάμψει της δημοσιοποιήσεως δεκάδες ανάλογες προσκλήσεις από μεγάλες πολυεθνικές.


ΓΛΥΦΑΔΑ 2014 - 2024: ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ. 
ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ? 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ: ΝΔ & ΚΙΝΑΛ , (οι συνέταιροι και υπονομευτές και στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας), υπέγραψαν και έδωσαν την περίοδο 2021 - 2023 50 εκατομμύρια ευρώ χορηγία στους πέντε ολιγάρχες κανάλαρχες. 

Ενώ ως κόμματα της Βουλής δημιούργησαν την ΔΙΑΠΛΟΚΗ μιας χούφτας οικογενειών - ομίλων και παρέχουν πακτωλό εκατομμυρίων στα ολιγαρχικά κανάλια ...στον Δήμο Γλυφάδας αντέστρεψαν τις πολιτικές τους και συνέστησαν τοπική παράγκα βολικών ημετέρων - συνεταίρων - κολάκων και παρατρεχάμενων. 

Κατά τα λοιπά το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ είναι ''κεντροαριστερά'' όσο είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ, παράλληλα η ΝΔ στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας, αντί των δημοτών υπηρετεί τα διαπλεκόμενα εκτός Δήμου, όμως , πλήν της υπηρέτησης του μεγάλου κεφαλαίου, της τσέπης τους και επιλεκτικά των ''τσιρακίων'' τους ουδέν έτερον. ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΜΟΣ.

Γίνετε αντιληπτό γιατί δεν τσουλάει πλέον η ''κεντροαριστερά - αριστερά'' στη χώρα μας και η ΝΔ έχασε ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους ; Τις μόστρες από τις παράγκες ομίλους διαπλοκής τις γνωρίζει πλέον ο λαός. Δεν αρκούν. Το δικό μας κανάλι, όλων των δημοτών, το οποίο ψήφισαν χιλιάδες δημότες πότε πέρασε στο Δ/Σ και που λειτουργεί ; Άπαντες στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας, το σύνολο διοικούντων - αιρετών είναι καταχραστές και κανίβαλοι.

Τα υπερχρεωμένα αστικά πολιτικά κόμματα  συνεχίζουν να υπάρχουν με θεσμικό πλιάτσικο και παράγκες ημετέρων. Τι και αν χάνουν εκατομμύρια ψηφοφόρων και ποσοστιαίες μονάδες, τι και αν εκλέγονται πλέον από την μειοψηφία της κοινωνίας... οι νοοτροπίες και οι πρακτικές τους δεν μεταβάλλονται. 

Ποια καλύτερα είναι μπροστά όταν η εντολή των ψηφοφόρων είναι κατειλημμένη από το 2014 και η κοινωνία είναι εκτός για το στενό όφελος κομμάτων , διαπλοκής και παραρτημάτων ; Νεοελληνικές Παράγκες. 

Οι εκτός της μπανανίας ακολουθούν τα δικά σας συστήματα ; 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Από το Las Vegas στο Γλυφαδιστάν ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">