ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι καπνοί από την φωτιά στο Αιγάλεω έφτασαν στην Γλυφάδα !

 


Οι καπνοί από την φωτιά στο Αιγάλεω έφτασαν στην Γλυφάδα !

Για αρκετή ώρα μπορεί κάποιος να κοιτάζει τον ήλιο λόγω του πυκνού καπνού που σκεπάζει τον ουρανό. Άλλοι έλεγαν τι ωραία εικόνα (!) και άλλοι έλεγαν καίγεται ο .......... μας !

Λόγω των καπνών, εστάλη μήνυμα από το 112 σε κατοίκους της Αθήνας και άλλων περιοχών της Αττικής.

Η φωτιά  έχει ξεσπάσει σε αποθήκη στην οδό Ορφέως, στα όρια Αιγάλεω – Βοτανικού και καίει   απορρίμματα σε υπαίθριο χώρο αποθήκευσης.

Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Σημείωση:Ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής μας δεν γνωρίζουν τι σημαίνει  ''καίγεται ο .......... μας'' (!) , και καλύτερα να μην το βιώσουν, όμως, σύμφωνα με όσα ακολουθούν ορισμένοι επί μια δεκαετία .....

Όλοι/ες καλά ;Έχετε λύσει τα προβλήματά σας με την μονοπωλιακή ''γαλάζια'' δημοτική αρχή που έχει καταλύσει την εντολή χιλιάδων δημοτών και αυξάνει τα περιουσιακά της στοιχεία, τις επιχειρήσεις και τις ''αποθήκες'' ;

Υπάρχουν κάποιοι παραπονούμενοι ? 

Πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου μειοψηφική διοίκηση - διοικούντες , ενώ οι πρακτικές εξυπηρέτησης ημετέρων στο πλαίσιο του πελατειακού συστήματος συνεχίζονται αδιάλειπτα. Ακόμα και οι φιέστες, δήθεν ''πολιτιστικού'' χαρακτήρα, επί μια δεκαετία εξυπηρετούν κυρίως την ''γαλάζια'' πελατεία και το προσωπικό συμφέρον των στελεχών της ΝΔ.

Έστησαν μια παράνομη εξέδρα στην τρίτη μαρίνα της Γλυφάδας  , αντί να ισχύσει η πρότασή μας από την δεκαετία του 90 πραγματικού τοπικού πολιτισμού με Ανοικτό Θέατρο - Μουσική σκηνή στο Νταμάρι της Τερψιθέας , και εμφανίζεται ο ''δοξάστε με'' μετά της συζύγου του με κοινό κυρίως την πελατεία εξυπηρετούμενων της ΝΔ ! Πολλοί/ες από εσάς γνωρίζετε τα δρώμενα σε άλλες χώρες και τι ακολουθούν.

Επί σειρά ετών δεν έτυχε στις τοπικές φιέστες να συμμετάσχουν αναρίθμητοι καλλιτέχνες , οι οποίοι/ες δεν έχουν καμία σχέση με τα γνωστά αστικά πολιτικά κόμματα και τα δεκανίκια τους , και κυρίως, δεν φιγουράρουν στα κατασκευασμένα ΤΟΠ 40. Προσεχώς θα σας παρέχουμε μια λίστα. 

Όσοι αποτελούσαν τοπικά τους ''ειδικούς'', οι οποίοι θα διαμόρφωναν τοπικές εκδηλώσεις πλουραλισμού και πολυφωνίας τους έχουν στείλει στο ''περιθώριο'' και κάνουν παιχνίδι με το χρήμα του συνόλου οι του κομματικού σωλήνα της ΝΔ 

Το απαύγασμα της ''δημοκρατίας'' στο Γλυφαδιστάν

Όποιοι τσεπώσουν το χρήμα του συνόλου αρπάζουν τις προτάσεις έτερων, τις κουμπώνουν κατά το δοκούν για το στενό προσωπικό τους όφελος και αυτόματα γίνονται ''ειδικοί επί παντός επιστητού'', όμως, χωρίς την εντολή και την συμμετοχή της πλειονότητας της τοπικής μας κοινωνίας.

Ποιοι επιλέγουν δέκα χρόνια, τόσο την κατάλυση της εντολής των ψηφοφόρων όσο και τις συμμετοχές στις τοπικές φιέστες ? Η τοπική κοινωνία, η μήπως η Νέα Δημοκρατία ;Όσα χρόνια έχουν απ' έξω την τοπική κοινωνία ο υποφαινόμενος δεν πήγε σε καμία τοπική φιέστα. Συνεργάζονται με  τους εκτός Δήμου για ρεκλάμα ώστε να προσελκύσουν κοινό από άλλες περιοχές της Αττικής, ενώ κατά τα λοιπά ''εκπροσωπούν'' τον Δήμο !

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι καπνοί από την φωτιά στο Αιγάλεω έφτασαν στην Γλυφάδα ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">