ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Για του Μητσοτάκη τα πρωτοπαλίκαρα χωρίς βίντεο υπάρχει συγκάλυψη


Ο μαινόμενος Αυγενάκης επιτέθηκε κατά του 22χρονου υπαλλήλου στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση επιχειρήθηκε να κουκουλωθεί.

Μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη υπέβαλε  ο 22χρονος υπάλληλος εταιρείας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, σε βάρος του οποίου ο πρώην υπουργός προκάλεσε βίαιο επεισόδιο, την περασμένη Παρασκευή. Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής.

2024 στη χώρα του ''ξέρεις ποιος είμαι εγώ;''

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε εγγραφή στο βιβλίο αδικημάτων του Α/Τ Ελευθέριος Βενιζέλος ώς επίθεση, απλά έγραψαν για ένα φραστικό επεισόδιο, ενώ σε οποιαδήποτε άλλη χώρα σε ανάλογο επεισόδιο ο επιτιθέμενος θα είναι συλληφθεί, είτε ήταν βουλευτής είτε υπουργός και άμεσα θα είχε προκύψει εγγραφή στο βιβλίο αδικημάτων.

Είναι σαφές ότι , τόσο ο Χρυσοχοϊδης , όσο και ο Μητσοτάκης γνωρίζουν ότι, αν δεν είχε προκύψει βίντεο και αυτή η υπόθεση θα είχε κουκουλωθεί.

Οι πράξεις του πρώην υπουργού προκάλεσαν και την παρέμβαση του Εισαγγελέα. Ειδικότερα, με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου ξεκινά προκαταρκτική εξέταση για όσα καταγγέλεται ότι έγιναν στο αεροδρόμιο.

Σημείωση: Είδατε τι ισχύει όταν παίρνει έκταση ένα θέμα, ενώ στον αντίποδα σε τοπικό επίπεδο, κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών επί δεκαετία, πλαστογραφία, αναρίθμητες αδιαφανείς συμφωνίες, παράνομες και επιλεκτικές συμβάσεις από το 2014 έως και σήμερα, μαύρα κάτω από τα τραπέζια από το 2015 έως και το 2023 στον κάτοικο Καλυβίων, κ.α., αργομισθίες, κ.α., και ουδέν μεμπτόν για τα στελέχη της ΝΔ & συνεργάτες. 

Προσωπικά διαπιστώνω σήμερα τις ενέργειες του  προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών , ενώ , δεν προέκυψε πριν από χρόνια αυταπάγγελτη διαδικασία έπειτα από ενημέρωση της Εισαγγελίας πρωτοδικών για όσα ισχύουν στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας. 

Ακόμα και το ζήτημα του ''συμπαραστάτη του δημότη'' στον Δήμο Γλυφάδας, πλήν των αργόμισθων, παρανόμως εξυπηρετούμενων συμβασιούχων με πολυετή ανανέωση συμβάσεων, κ.α., αποτελεί κουκουλωμένο πολιτικό σκάνδαλο τοπικής διαπλοκής - εξαγοράς και διαφθοράς. 

Έπειτα από την προβοκάτσια κατά της εντολής χιλιάδων δημοτών, καθώς και διαπλοκή ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΕ και της ΝΔ, παρασχέθηκαν τα χρήματα του ΣτΔ ως ''τα αργύρια της προδοσίας'' σε άτομα τα οποία δήλωσαν δημόσια ότι τάσσονται κατά του εν λόγω θεσμού.

Να το γυρίσουμε σε βίντεο ώστε να γίνει ''πιασάρικο'' ? Το θέμα είναι ποιοι διαπλεκόμενοι θα μεταδώσουν το βίντεο ; Έχει αποδειχθεί ότι, μόνο όταν βρεθούν με την ''πλάτη στον τοίχο'' ακολουθούν την οδό της ενημέρωσης.

Η πραγματική δημοκρατία νοσεί. Ορισμένοι πολιτεύονται ώστε να προδώσουν την κοινωνία και να αποκομίσουν τα αργύρια της προδοσίας ! Ακόμα και το αυταπόδεικτο τοπικό μονοπώλιο επί δεκαετία μιας παρατάξεως αποτελεί απόρροια διαφθοράς, εξαγορασμένων - χρηματισμένων και αδιαφάνειας.

ΥΓ: Αντιλαμβάνεστε τι πολέμησαν κάνοντας την προβοκάτσια κατά της εντολής μας για δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών. Χωρίς βίντεο - εικόνα σε τούτη τη χώρα προκύπτει ''διαπλοκή & κουκούλωμα''.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Για του Μητσοτάκη τα πρωτοπαλίκαρα χωρίς βίντεο υπάρχει συγκάλυψη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">