ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Fake news , καθαρές παραλίες , βρώμικοι εγκέφαλοι !


Ακούστε το αρχείο ήχου - Listen to the the audio file
 

Δεδομένης της τοπικής προβοκάτσιας , (κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών για δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών), εμείς απέχουμε από κάθε είδους τοπική ενημέρωση. Άλλωστε είναι γνωστό, δεδομένο και αυταπόδεικτο ότι, οι ''γαλάζιοι'' διοικούντες επιδιώκουν τις ψήφους των εντός ώστε να εκπροσωπούν τους εκτός.

Δεσπόζει μια δεδομένη τοπική πραγματικότητα προβοκάτσιας, άρα εμείς ως δημότες καλούμε τους κρατούντες να καλέσουν ειδικούς για διεξαγωγή έρευνας καθαρότητας των υδάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να μην τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτησης. 

Οι της Ε.Ε. γνωρίζουν πολύ καλά τι ισχύει στη χώρα μας. Ποιοι είναι οι λόγοι ώστε να αμφισβητούν επί του παρόντος την καθαρότητα των υδάτων σε ορισμένα σημεία της παραλίας ενώ έτεροι παρέχουν ''γαλάζιες σημαίες'' ?


Παραλία της Γλυφάδας που κρίθηκε ακατάλληλη από το ΠΑΚΟΕ ενώ φέρει ''Γαλάζια Σημαία''

Πως γίνεται να βγαίνουν «ακατάλληλες» παραλίες οι οποίες είναι βραβευμένες με Γαλάζιες Σημαίες; O κ. Χριστοδουλάκης από το ΠΑΚΟΕ απαντά τα εξής: «Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τους δήμους, κάνουμε αδιαλείπτως τη δουλειά μας εδώ και 44 χρόνια. Το υπουργείο Περιβάλλοντος για την Αττική παίρνει γύρω στα 400 δείγματα και τα…401 είναι κατάλληλα. Η Γενική Γραμματεία Υδάτων εκπροσωπεί την εκάστοτε κυβέρνηση και η εκάστοτε κυβέρνηση ενδιαφέρεται περισσότερο για τον τουρισμό παρά για την καταλληλότητα των παραλίων. Στην Αττική το ποσοστό των ακατάλληλων φέτος είναι 8,5%. Έπρεπε να είναι όλες κατάλληλες για να είμαστε ευχαριστημένοι;»

Επισήμανση: Η προβοκάτσια που έγινε το 2014 σε βάρος της εντολής χιλιάδων δημοτών στον Δήμο Γλυφάδας, και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, έγινε ακριβός για όσα αναφέρει ο κ.  Χριστοδουλάκης από το ΠΑΚΟΕ , ώστε να μην υπάρχει στην πόλη μας η αλήθεια και η διαφάνεια και να εξυπηρετούνται ''ειδικά συμφέροντα''. Αποτελεί ενόχληση σύμφωνα με την δεσπόζουσα νοοτροπία, τόσο των πολιτικών όσο και των ιδιωτών  που εκπροσωπούν, εκτός των συμφερόντων τους να υπάρχει η αλήθεια. Εμείς γνωρίζουμε και παράλληλα γνωρίζουν και οι της Ε.Ε. ότι η τελειότητα δεν υπάρχει πουθενά.

Θέλουν τουρισμό , θέλουν επισκέπτες , θέλουν αύξηση της κίνησης στην αγορά, θέλουν περισσότερα έσοδα και ευχαριστημένους επιχειρηματίες , όμως, η τελειότητα δεν υπάρχει πουθενά. Οι 'Ελληνες είχαν «μέτρο», οι νεοέλληνες δεν το γνωρίζουν !

Διαβάστε και αυτό που αφορά τον «υπερ-τουρισμό»: Η Ελληνική οικονομία κινδυνεύει με κατάρρευση

* Επί δεκαετίες έπειτα από πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως , πρώτον, δεν μας παρείχαν αδειοδότηση Ρ/Σ ώστε να υπηρετούνται οι ίδιοι και οι ημετέροί τους, δεύτερον, μας δίωξαν - κατέσχεσαν επανειλλημένα τον Ραδιοφωνικό σταθμό, τρίτον, παρανόμησαν στο σύνολο των σύννομων αιτήσεων προς υπουργεία - κυβέρνηση - Ο.Τ.Α Γλυφάδας, τέταρτον, κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών για δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών , πέμπον, μας έκλεισαν το κανάλι και το F/B του Γ.WEB , και έκτον, διαπλέκονται έως και σήμερα με τις ψήφους της μειοψηφίας παραμένοντας αμετανόητοι. 

* Αν δεν αποτελεί απόδειξη ότι τα κόμματα - παρατάξεις ουδέποτε είχαν καλούς σκοπούς τι αποτελεί την απόδειξη ? Ποιο είναι το fake στο τόπο μας ; Όσοι/ες δεν διαφοροποιούν τις πολιτικές τους ακόμα και έπειτα από την απόρριψη από την πλειοψηφία της κοινωνίας μας τι εξυπηρετούν , την εκπροσώπηση της τοπικής κοινωνίας ;

* Η πλειονότητα της τοπικής μας κοινωνίας απέρριψε το γνωστό σύστημα που ακολουθείται από τις παρατάξεις - πολιτικούς , άρα , γιατί το συνεχίζουν ;

* Ενδεχομένως κάποια στιγμή και όσοι/ες δεν έχουν τα πειστήρια θα διαπιστώσουν ότι σήμερα υφίσταται μια παγκόσμια παράγκα σιωνιστών - εβραίων και φανατικά αντι-αριστερών. Έχουν κλείσει σειρά από κανάλια χωρίς παραβιάσεις, ενώ υφίστανται χιλιάδες κανάλια τα οποία αποτελούν καθολική παραβίαση αναμεταδίδοντας όσα μεταδίδουν τα διαπλεκόμενα κανάλια. Δικό τους περιεχόμενο παρέχουν ;Ασφαλώς όχι, άρα είναι βαλτοί από τα ίδια δεδομένα συμφέροντα και λειτουργούν για λογαριασμό τους. 

* Εκτός από τα γνωστά συστημικά παπαγαλάκια και δημοσιογράφους των καναλιών οι διαπλεκόμενοι όμιλοι έχουν και μια σειρά λαϊκίστικης εκδοχής αντιστοίχους τους στα σόσιαλ. Όσους/ες έχουν απορρίψει την τηλεοπτική ενημέρωση τους έχουν πάλι οι ίδιοι χειραφετούμενους από τα σόσιαλ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Fake news , καθαρές παραλίες , βρώμικοι εγκέφαλοι ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">