ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δείτε ποιός έκλεισε τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM


Ο εικονιζόμενος Σταύρος Γεωργάκης ιδιοκτήτης και μέτοχος του GALAXY 92 είναι το άτομο που έκλεισε το 2005 οριστικά τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM κάνοντας μήνυση και ενεργοποιώντας ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό, ΑΤ Γλυφάδας, εισαγγελείς, Ε.Ε.Τ.Τ., κ.α.

Φαιδρότητα, διαπλοκή και σήψη

Ο εν λόγω ιδιοκτήτης ως μέλος της μαφίας Ε.Ι.Ι.Ρ.Α, ( Ένωση ιδιοκτητών ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών Αττικής), επικαλέστηκε ότι ένας τοπικός Ραδιοφωνικός σταθμός LOW POWER, ( Γλυφάδα FM ), ο οποίος δεν είχε την ισχύ να ακουστεί ούτε σε ολόκληρη την Γλυφάδα του προκαλούσε παρεμβολές.

Έπειτα από τις ενέργειές του ως μέλους της Ε.Ι.Ι.Ρ.Α δίωξαν - κατέσχεσαν και έκλεισαν τον Γλυφάδα FM διότι λειτουργούσε στους 91.8 mhz.

H συνέχεια έπειτα από την κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM σε αρκετούς/ες από εσάς είναι γνωστή, όπως είναι γνωστό ότι επί σειρά ετών λειτουργούσαν στην ίδια συχνότητα ανενόχλητοι πειρατικοί σταθμοί.

Έχοντας σήμερα το δεδομένο ενός Περιφερειακού Ρ/Σ , ο οποίος αποτελεί προϊόν απάτης και κατάχρησης της Βεβαίωσης λειτουργίας του, διότι, αντί να εκπέμπει για την περιοχή στην οποία του παρασχέθηκε η βεβαίωση έχει στρέψει τις κεραίες για εκπομπή στο Ν.Αττικής, και ειδικότερα στα Νότια Προάστια Αττικής και την Γλυφάδα, λειτουργώντας στην ίδια συχνότητα που ο Σταύρος Γεωργάκης υπέβαλε μήνυση σε βάρος μου ώστε να κλείσει τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM αναδεικνύεται η σήψη, η διαπλοκή και η διαφθορά, τόσο της κοινωνίας όσο και ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού - πολιτείας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις

Ιστορικό: Η λειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM ξεκίνησε πειραματικά την δεκαετία των 70s από τον Γιάννη Κουρδομένο και ενώ παράλληλα λειτουργούσε καθημερινά στα μεσαία κύματα (ΑΜ) τις απογευματινές και νυκτερινές ώρες για όλη την Ελληνική επικράτεια.

Στην αυγή της δεκαετίας των 80s ο Ρ/Σ λειτούργησε για ένα χρονικό διάστημα από την περιοχή του Νέου Κόσμου Αττικής και ήταν ο πρώτος ιδιωτικός σταθμός στα FM κύματα που έβγαλε μαζικά στον ραδιοφωνικό αέρα τους ακροατές/ες.

Ταλαίπωρο πολίτευμα σε τριτοκοσμική χώρα

Η εν λόγω επιλογή να ακουστούν στον αέρα οι φωνές των ακροατών/ιων ενόχλησε το κατεστημένο της εποχής και ο σταθμός δέχτηκε δίωξη - κατάσχεση από σύσσωμο το Α/Τ Νέου Κόσμου παρουσία της εισαγγελέως Αικατερίνης Πιστόλη καθώς και υπαλλήλων του Υπουργείου Επικοινωνιών.

Στην αυγή της δεκαετίας των 90s καταθέσαμε πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως , ενώ κυβέρνηση και βουλευτές εξυπηρετούσαν ημετέρους , τα κόμματά τους καθώς και διαπλεκόμενα χωρίς να μας παρέχουν αδειοδότηση.

Ο Γλυφάδα FM αρχικά λειτουργούσε στους 88,6, όμως, την ζώνη που έπρεπε να λειτουργήσουμε εμείς την λήστεψαν τα τσιράκια της κομματοκρατίας τύπου Κωστόπουλος, ενώ στη συνέχεια στους 91 και 90,7 mhz. 

Το 1999 επί διακυβέρνησης Σημίτη και διοικήσεως Λανδράκη έστησαν μια καταχρηστική διώξη - κατάσχεση  και έκλεισαν τον σταθμό με συμμετοχή του Α/Τ Τερψιθέας.

Επαναλειτούργησε  την δεκαετία των 2000s επί διακυβέρνησης Καραμανλή και του Οννεδίτη σας δημάρχου. Ειδικότερα το 2005 η κλίκα Ε.Ι.Ι.Ρ.Α με μήνυση του Σ. Γεωργάκη, ιδιοκτήτη και μετόχου του GALAXY 92, δίωξε καταχρηστικά και κατάσχεσε τους εξοπλισμούς του σταθμού με την συμμετοχή του Α/Τ Γλυφάδας.

Τηλεοπτική διαπλεκόμενη ''δημοκρατία''

Επισημαίνω ότι, πριν την καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση του 2005 είχε προηγηθεί η επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , καθώς επίσης, τρεις επιστολές του ΠτΔ Κ. Στεφανόπουλου που καλούσε τον αρμόδιο υπουργό να μας παρέχει αδειοδότηση. Είναι σαφές γιατί έπειτα από σειρά αιτήσεών μου στην σημερινή προεδρία της δημοκρατίας δεν μου παρέχουν τα αντίγραφα.


# Στην φώτο από αριστερά βλέπετε τον Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ το οποίο μας δίωξε, τόσο το 1985 όσο και το 1999, στην μέση τον Ρουσόπουλο από την ΝΔ που μας αποστέρησε μια άδεια το 1991 , ενώ μας δίωξε - κατάσχεσε τον σταθμό το 2005 , διότι , δεν είχαν ακολουθήσει όσα τους προέτρεψε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας , και τέλος τον Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος, αντί για ένα νόμο αδειοδοτήσεως του συνόλου νομοθέτησε και αδειοδότησε τις πέντε γνωστές οικογένειες. Ποιους εκπροσωπούν στην Ε.Ε ? Έπειτα από έξι δεκαετίες παραμένουμε αδικαίωτοι, διότι, δεν δέχτηκα όσα ακολουθούσαν ΝΔ & ΠΑΣΟΚ να ισχύσουν για εμάς επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Παρείχα τα εχέγγυα ορθότητας πολιτικής και αξίωσα θέσπιση νομοθεσίας. 

Η Γλυφάδα κακοδιοικείται από ξενόφερτους Εφιάλτες

Ο τέως δήμαρχος με χρίσμα του ΠΑΣΟΚ Σ.Σφακιανάκης αποτέλεσε την συνέχεια του Λανδράκη υπηρετώντας τα διαπλεκόμενα αντί του Δήμου , ενώ το 2014 υποστήριξε τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο. Το αντίστοιχο με τον Κ.Κόκκορη για τον οποίο μπορώ να αποδείξω ότι τον εξέλεξα δήμαρχο και παρανομούσε σε βάρος μου επί μια τετραετία , ενώ είχε γίνει αρωγός με πακτωλό χρήματος σε κακοποιούς τύπου Καραχάλιος. Αναφορικά με το τέκνο του κομματικού σωλήνα της ΝΔ είναι ηλίου φαεινότερο τι πράττει επί δεκαετία.

Τεταρτοτριτοκοσμική χώρα

Όταν αυταπόδεικτα έχεις πρωτοστατήσει σε μια χώρα για ιδιωτικά μέσα, και κανείς απ' όσους εμφανίζονται σήμερα ως ιδιοκτήτες μέσων, ενώ επί δεκαετίες ο κρατικός μηχανισμός σε διώκει καταχρηστικά , αντί να σου παρέχει την άδεια που αιτήθηκες σύννομα η χώρα παραμένει τριτοκοσμική.

ΥΓ: Για όσους/ες από εσάς υπήρξατε ακροατές/ες του Γ.FM δείτε ποιά είναι η χώρα σας , ο λαός σας, η πολιτεία σας, οι πολιτικοί σας, ο δήμαρχός σας και το κατεστημένο διαπλοκής και μαφίας. 

* Γεωργάκη οι πειρατές και οι μετέχοντες της κλίκας σας και της διαπλοκής , οι οποίοι λειτουργούν με τεράστια ισχύ έναντι του τοπικού Ρ/Σ της Γλυφάδας στην ίδια συχνότητα επί δεκαετίες δεν σας ''παρεμβάλουν'' ;

* Δήμαρχε Γλυφάδας, μήπως επιδοτείς και εκπροσωπείς τα άτομα του ''περιφερειακού'' Ρ/Σ και την μαφία, αντί να εκπροσωπείς τον Δήμο και το Δίκαιο ; ( Χιλιάδες συμπολιτών μας γνωρίΖΟΥΝ.)

* Ορισμένοι επιτήδειοι σε επίπεδο Δήμου καθημερινά εξαφανίζουν τα στοιχεία της αλήθειας. Όσα στοιχεία υπήρχαν στο διαδίκτυο σχετικά με τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM , την κατάθεση φακέλλου αδειοδοτήσεως,  τα στοιχεία που είχαν καταχωρηθεί σε ιστοσελίδες ραδιοφωνικών σταθμών και στην wikipedia, το χρονικό διώξεων - κατασχέσεων κ.α. έχουν εξαφανιστεί.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δείτε ποιός έκλεισε τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">