ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εθνοσυνέλευση 1η Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα (Video)


Εθνοσυνέλευση την 1η Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Η συγκεκριμένη συνέλευση μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους στον Glyfadaweb.gr , διότι γίνετε με στόχο την άμεση δημοκρατία των Ελλήνων.

Οι κατά τόπους, συμπολίτες μας, γνωρίζετε απόλυτα τι έχουμε υποστεί, δεδομένου ότι λειτουργήσαμε ένα τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό στην βάση της άμεσης δημοκρατίας σε μια χώρα κομματοκρατίας, κλεπτοκρατίας, διαπλοκής, πελατειακού συστήματος και ραγιαδισμού.

Το σποτάκι από το μετερίζι του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB για την εθνοσυνέλευση της 1ης Σεπτεμβρίου 2024.


Σημείωση: Επαφίεται στην συνείδηση κάθε ενός αν η χώρα μας θα παραμένει μπανανία η θα γίνει η συνέχεια των Ελλήνων με άμεση δημοκρατία, όπως έγινε η Ελβετία , κ.α. προηγμένες χώρες , με κατώτατο μισθό τις 5.000 χιλιάδες ευρώ το μήνα και τον πολίτη στον ρόλο του νομοθέτη, αντί των ληστρικών αστικών πολιτικών κομμάτων.

Πόσοι/ες έχετε ήδη ξεχάσει την εντολή στην κάλπη από 4.500 χιλιάδες δημότες/ισσες Γλυφάδας και την προβοκάτσια των κομμάτων ώστε να υπηρετούν τα διαπλεκόμενα και τη τσέπη τους αντί του Δήμου ;

Έχετε υπ΄όψιν σας όσα ισχύουν σε χώρες με άμεση δημοκρατία και ότι με 3% υπογραφές θεσπίζει ο πολίτης το νόμο ? Στην Γλυφάδα των 86.000 χιλιάδων οι 4.500 χιλιάδες ψήφοι στην κάλπη των δημοτικών εκλογών ,ενώ, αντί να ισχύσει η εντολή μας ίσχυσε ένας στόλος ''γαλάζιων'' ημετέρων και αργόμισθων της ΝΔ, παράλληλα με τα αργύρια της προδοσίας των φερόμενων ''αριστερών'',  τι ποσοστό ήταν και τι θα ίσχυε σε χώρα με άμεση δημοκρατία ;Ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος του κομματικού σωλήνα και με παρένθετα οικογενειακά πρόσωπα στην ''δικαιοσύνη'', έπειτα από την  προβοκάτσια κατάλυσης της εντολής 4.500 χιλιάδων δημοτών θα βρισκόταν έκπτωτος και στην φυλακή μαζί με τους φαντομάδες της φερόμενης αριστεράς. Τι ισχύει στην μπανανία επί μια δεκαετία ? Πότε πέρασε στο Δ/Σ η εντολή των 4.500 χιλιάδων δημοτών ;Που λειτουργεί το Δημοτικό Κανάλι που ψήφισαν οι 4.500 χιλιάδες δημότες - δημότισσες ;Τις συμβάσεις των Οννεδιτών και αργόμισθων του ''γαλάζιου'' δημάρχου τις γνωρίζετε, οι δικές μας πότε έγιναν ;Μήπως, αντί για δημοτικό κανάλι όλων των δημοτών στην Γλυφάδα αυξήθηκαν τα μέσα των Αλαφούζων και λοιπών διαπλεκόμενων ;

Η ψηφιακή ψηφοφορία, αντί όσων ακολουθούνται στο τόπο μας με τραμπούκους υποψηφίους της κομματοκρατίας στα εκλογικά κέντρα, προτάθηκε δημόσια ραδιοφωνικά από τον υποφαινόμενο την δεκαετία του 90.

Αποσαφηνίζεται ότι, εμείς ούτε υποψήφιοι θα είμαστε, ούτε ανήκουμε στην κίνηση του στρατηγού Βιτάλη. Απλά συμφωνούμε με την άμεση δημοκρατία που προωθούν, διότι, αποτελεί διαχρονικά και δική μας επιδίωξη. Από την δεκαετία του 70 προωθήσαμε την άμεση δημοκρατία πρωτοστατώντας στα ερτζιανά FM και πληρώσαμε επανειλλημένα το μάρμαρο, ενώ στον αντίποδα υφίστανται οι προνομιούχοι της πολιτικο-οικονομικής διαπλοκής με σειρά αντισυνταγματικά μέσα και με ένα σύνταγμα κουρελόχαρτο. 

Τι σημαίνει μπανανία χώρα με κομματοκρατία: Απαριθμούμε τέσσερις δεκαετίες καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις, υπονομεύσεις έπειτα από πλήρη φάκελλο αδειοδοτήσεως, κατάλυση της εντολής χιλιάδων δημοτών στον Δήμο Γλυφάδας, καθώς και ανομία στο σύνολο των σύννομων αιτήσεων και ενεργειών μας. Ακόμα και ο ''συνήγορος του πολίτη'' είναι διακοσμητικός ρόλος. Αναφορικά με τις ''ανεξάρτητες'' αρχές, είναι τόσο ανεξάρτητες όσο είναι και οι ''γαλάζιοι'' διοικούντες του Ο.Τ.Α Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εθνοσυνέλευση 1η Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα (Video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">